Én is montam az élettársamnak,eszébe ne jusson fogyózni, mert nem a hasáról, hanem a cicikről mennének el a kilók. És az nagyon rusnya dolog. Még a végén 2-1 arányban megsemmisülés áldozatává válna. :))))) Ugyi, Beerci.
Istem ments hogy bárkit is megsértsek. De egy régi ismerősöm azt mondta, mikor megtudta hogy fogyókurázom hogy: nem kell ezt erőlteni, az embör, az 100 kg felett van, alatta "csak" ifjú. Gyorsan vissza is szedtem vagy 15 kg-t
Az meg amúgy is olyan, mint ....................lyuk nélkül:)))))))) Lassan kezdemmkiírogatni a hozzászólások számát, a kiosztandó rangjelzések miatt. Igyekezzen mindenki, ha nem akar fedélzetfelmosómester lenni....:)
Igen. Már is tudok 2 hajóról akik csatlakoznak a tavon. Poroszlón ha megállunk sörért majd keresztbe kötünk ki. :)))) Mentem hunyni. Hosszú volt a nap.
A túrára hozz magaddal quash ütőt. Harmadikán este a panzió pályáján megvívunk.Jó adag bogrács meg sör után és előtt:)))) Lesz min röhögjenek a többiek.
Ez eddig 12 hajó, de még vannak olyanok akiknek a hajóvásárlás, felújítás folyamatban van. Dokival már az első napokban borítékoltuk a 15 hajót, és 30 embert. Úgy látszik eltaláltuk.
Ja. Zsuzsiék is jönnek, de csak valahol útközben tudnak beszállni. Az eü-s lány meg személyzet lesz. -Remélem az én hajómban-. Ja meg a kisérő autó soföre. De ő meg a családban van.
ez lesz a beugro? aki BEER-CI-nel fizet johet a tobbiek maradnak? (esetleg benevezhet meg1 korre!) konnyites keppen tettetek kozze, igy mar csak kettobol kell valasztani ? :) matel
nem tunik mar olyan soknak! es ki hozza a csajokat? valaki igerte de itt nem latom oket. a pipamutagas meg sok lenne 4 napig!!! nekem meg van diakigazolvanyom is :) matel
nem ismertem eddig ezt a mondast de nem is tudom. a haverom egyetem alatt 7 evig zabalta a pizzat. jo, a hata is eleg massziv lett de a hasa, bar uszkalt is az a pizza :) matel U.I. tudta mikor melyik konyhan van noi kiszallito!