Keresés

Részletes keresés

Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1469
Hali!

Én nem nyomozok utána, az eredeti autós tartót veszem hozzá, és majd ráfabrikálom valahogy!:-)

Üdv!

Daty
Előzmény: Vadarédó (1468)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1468
PDA tartók után már én is nyomoztam!
Pl.:http://www.codix.hu/pda_navigation/holders/pda_holder.htm#proclip
szasa6 Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1467

Nekem a héten érkezik az Asus GPS-es PDA-m, és itt lesz még 2-3 hónap, hogy felapplikáljam a motorra...

Tényleg, van ugye a  12V aljzat, ami vízálló.... de akkor is, ha be van dugva valamii bele?

sza.sa

Előzmény: Daty (1463)
szasa6 Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1466

Én a már motoroztam, és még akkor nem volt kézvédőm.... :) Esett is az eső, hideg volt ~10C. Kecskemétről Sopron, másnap vissza... Mondjuk sima motoros bőrkesztyű, nem téli...

Másnap meg is rendeltem a védőket... :)))

Sza.sa

jim32 Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1465
Ezt a képet a neten leltem, sajnos nem én vagyok. De nagyon tetszik!!!!
gstibb Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1464
A középsztender nagyon hasznos dolog.
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1463
Egyébként volt időm most jól megnézni, jó sok hely van a fejidom mögött, bővel elfér egy nagyobb piezos sziréna is, mélyebb hanggal, meg ugye a szivargyújtó aljzatnak is van hely bőven.
Azt biztos teszek rá, mert kb. márciusban tervezem egy Yakumo Delta x PDA vásárlását iGo Magyarország térképpel és GPS-sel, autós tartóval.
A markolatfűtés nem vonz.
Sosem motoroztam olyan hidegben, hogy a kesztyű ne lett volna elég.
Meg előrelát6ólag nem is fogok.
Akor inkább egy tankbőr, vagy középsztender.

Daty
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1462
Gyenge, de célszerű vígasz!:-))
Előzmény: gstibb (1461)
gstibb Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1461
Viszont praktikus, mert a dobozok és a topcase közé még lehet csomagot rögziteni, arra a két tartórúdra. Pl: hálózsákot
Előzmény: Daty (1459)
gstibb Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1460

Apimacitól akartam megvenni a GIVI-jét, de sajna (persze csak számomra:-)) eladta a gépet a tartóval együtt.

Így kénytelen voltam a megmaradt anyagiakatmúlt héten Kappa túraplexibe invesztálni:-) 

Csak sajna nem tudom kipróbálni a szar idő, meg a nagy sár miatt :-(

Előzmény: gstibb (1458)
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1459
Hali Gstibb!

Hát sajna ez van!
Nekem sem igazán tetszett, hogy le kellett vennni au indexeket, de ha épp ott jön le az oldaldoboz tartója......:-(((
Na mindegy, egy kis ráncfelvarrással biztos lehet rajta segíteni, vagy egy kis index projecttel!:-))
Szerintem megér néhány ezreset az, hogy másikat vegyek rá!:-))

Üdv!

Daty
Előzmény: gstibb (1456)
gstibb Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1458

Ja, van egy frankó IMET-es 10.000HUF-os oldaltáskám :-)

Előzmény: hygy (1457)
hygy Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1457
gstib :0 van neked valamelyik ezek kozul? :) Le meretezhetned azt is. :)
Előzmény: gstibb (1456)
gstibb Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1456

Daty,

Ne haragudj, csak véleményt nyilvánítok, de ez az oldaltartó elég gáz....

Biztos jobb a súlypont miatt, mert alacsonyabban van, mint a GIVI, vagy KAPPA, de ott az idexet nem kell ilyen szarul megoldani, mert a gyári helyén marad...

Télleg rá fér egy index sebészetei beavatkozás:-)

Előzmény: Daty (1455)
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1455
Szia HyGy!

Igen, gyári SHAD dobozok mennek rá, és csak a hátsóhoz kell trepni, a két oldalsó úgy megy fel, mint a GIVI-k.
Amint lesz időm, fotózok, mérek, küldöm a prividbe!

Üdv!

Daty
Előzmény: hygy (1453)
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1454
És még néhány megjegyzést ha megengedtek!

A képeket nem azért raktam fel, hogy arcoskodjak, milyen motorom van, hiszen másnak is van ilyen, sőt talán még komolyabb kiegészítőkkel rendelkezik, mint én.
Az én vasam csak annyiban más, hogy az ENYÉM!!:-)))
Szóval a publikáció csak azért volt, hogy segíthessek azoknak, akik estleg hasonló kiegészítőket akarnak venni, és megnéznék ezt, mielőtt belevágnak, vagy matricátlanítani szeretnének!
Szóval mindannyiunk épülése volt a célom ezekkel a fotókkal, leírásokkal.
A doboztartókhoz még csak annyit, hogy egyik képen látszik, hogy végül is, mégsem kellett levenni a hátsó csomagtartót, mint azt az elején mondták, mert a szett úgy volt legyártva, hogy az eredeti csomagtartón lévő lyukakba kellett rögzíteni.
Az indexek sajna lejöttek, mert felfogatási pont lett a lyukak helyén.
Ezt sajnálom, meg nem igazán tetszik, hogy az index tyúkbelei a doboztartón vannak elvezetve, bár be kell valljam, pofásan, de ettől még gondolkodok pl egy a hátsó lámpa két oldalára felfogat6ó kis indexeken.
Azt hiszem az index helyét a kresz sem szabályozza annyira, úgy, hogy szabad a pálya, csak ki kell találjam a felfogató anyagát, formáját, és az index milyenségét, és a sárvédő belsejében le lehet vezetni a vezetékeket hozzá!
Szerintem.

Na szóval csak ennyit akartam, ha valakinek van kérdése, szívesen válaszolok, vagy segítek, ha tudok.
Most barátommal egy hátsó emelőn dolgozunk, ha kész, szemlére teszem, és ha van érdeklődő, szívesen csinálunk bárkinek, eddigi kalkulációnk 3 és 5.000 Ft között van, de ez még lehet keveseb is!

Üdv!

Daty
hygy Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1453
Kiraly ez az ezust szurke eloszor mi is ilyet akartunk, de mikor mi vettuk ez a szin mar nem volt. Csak a K6-os ezust.

Daty csinalhatal meg sok kepet a csomagtartorol es elkuldhetned nekem :) minden iranybol, meg lemerhetned a mereteit is, meg milyen szogben csatlakoznak egymashoz az alkatreszek, akkor gyartanak egy ilyet magamnak.
Erre a gyari dobozok mennek ra?

bye
HyGy
Előzmény: Daty (1449)
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1452
Na ez után következett amitől kezem lábam reszeketett, de gondoltam, megpróbálom, és íme az ededmény:

Következő képen lásd ugyan ezt közelről:

És a harmadikon pedig azt, hogy miképp jött le:

Szóval felmelegítettem, kézmelegre, aztán hajszárító letéve.
És 3 perc alatt 3 darabban lejött!!!
Pedig ettől féltem legjobban!!:-)
Közel fogtam a tapadási felülethez, és csak kicsiket húztam.
Mikor félig leszedtem, akkor mint látszik elszakadt, mert már kezdett kihűlni a tank.
Rámelegítés, húzás, aztán utoljára ugyanez, és már kész is!!:-))
A másik oldalhoz nem férek hozzá, csak ha kitolom a gariból, de annak már nem fogok félni nekeiállni!!:-))

Daty
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1451
Továbbá:

A bukócső, már amennyire látszik:

Következő képen a kézvédő:

Daty
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1450
Folytatom:

A benzintank a levonóval:

A másodikon már nélküle:

Mindennek az ára 2 db köröm, tövig lekopva, és fájdalmasan!
Ugyanis ugyan olyan anyaga volt a matricának, mint a láncvédőének, egy vízvédő fólia ami 1ben, lejött, aztán négyzetmilliméterenként a feliratos papír, és itt hiába próbáltam hidegen, langyosan, forrón, csak darabokban jött le, elég sok idő altt!:-((
Egyébként ha nagyon meleg volt, kicsit könnyebb volt kaparni, nem bántotta annyira a körmöt!

Daty
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1449
Na Tisztelt Motoros Társaim!!

Itt van néhány kép a motorról, pontosabban a kiegészítőkről, mert gondolom, hogy leginkább azokra vagytok kíváncsiak, no meg a garázy egyébként is elég kicsi ahhoz, hogy le tudjam fotózni egyben a vasat!:-)))
Na íme az általam útált Power City felirat, megynek menet közben rájöttem a megoldására, hogy miért pont ez.
Hát azért, mert így hívják a szalont ahol vettem: Power City!:-)))

A második képen a már marticátlanított hátsó rész a doboztartóval, rajta az index, ami része volt a doboztartó szettnek.

A képen lát6ó, hogy aláncvédő matricával még nem boldogultam!:-((
Következő kép szintén a hátsó doboztartót mutatja.

Na egyenlőre ennyi egy levélben, de ígérem, még ma folytatom!

Daty
hornotti Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1448

Az acetont semmiképpen se használd !

A W40 spray-t viszont érdemes kipróbálni

Nikname Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1447

Szia Iceapo!

Filléres tétel (0,5 dl 200 ft alatt van és ez a mennyiség sokmindenre elég). A költségét azzal tudod még csökkenteni, hogy viszel saját kis üvegcsét, ugyanis az ár kb. 70%-a a csomagolás (viszont nem minden gyógyszertárban fogadják el a hozott üveget).

Az aceton kérdésében csatlakoznék az elöttem szólókhoz, én sem ajánlanám, már jártam vele rosszul (mattá teheti az anyagot, amiről le akarod mosni a ragasztót).

Előzmény: Iceapo (1442)
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1446
Hali!

Én a helyedben acetonnal nem próbálkoznék, ugyanis azonnal feloldja a lakkot és a festéket!!!!!!!!!!!!!!

Üdv!

Daty
Előzmény: TDI-DRAG (1440)
TDI-DRAG Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1445

At aceton csak az egyik összetevője a lakklemosónak. A másik kettő is megtalálható benne, csak egyenként jóval hatékonyabbak tömény állapotban.

Én Szigetszentmiklóson vagyok.

Előzmény: Iceapo (1443)
BlueFazer Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1444

Azért én az acetonnal vigyáznék, úgy tudom, hogy van olyan műanyag amit ha nagyon nem is old, de foltos lehet tőle! Asszem nem minden ilyen figyelmeztető matrica van fényezett részen, hanem van amelyik műanyag elemen van! De szerintem az acetonnak a fényezés sem örül! Nem véletlenül körömlakk a körömlakk neve, ha azt oldja akkor a fényezést is kikezdheti!

Nekem pld.  Würth-ös féktisztító spray van ingyen és az is szinte mindent lehoz, de nem tesz kárt semmiben. Egyik haverom a használtan vett kocsija hátsó ajtajáról lehúzott egy kb. 10x10cm-es matricát. Kis időre rá egy koszos kocka égtelenkedett ott;) Mindenféle szutyok beleragadt az ajtón maradt ragasztóba. 1 perc alatt leszedtem 3x -i ráfújással és egy ronggyal. Nemkicsit csodálkozott...

Előzmény: Iceapo (1443)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1443
Az aceton=körömlakk lemosó? mert ha igen, akkor hugomtól elbugázom!:)
Amúgy ilyen matrica ragasztó anyagot próbáltam már lakkbenzinnel is, meg arcszesszel is takarítani, igaz oldják, de nagyon gyengén, nagyon sok melóba kerül ezekkel a kemikáliákkal, na és akkor ezekről a cuccokról : >metil-etil keton, dibutil ftalat, fogalmam sincs mik, ilyet árulnak egyáltalán valahol, vagy ahhoz hogy előállítsam ezeket bekell íratkoznom egy kémiaszakkőrbe /ez már akkor a sufnituning kategóriába fog esni/?!:)
Előzmény: TDI-DRAG (1440)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1442
Kössz neked is a felajánlást, az a probléma hogy vidéki vagyok, kiskunfélegyházi, Te hová való vagy?! Sok helyen megfordulok itt a környéken, a megyében, ha nagy a távolság akkor inkább megveszem a gyógyszertárba, igaz így /sokkal/ többe fog kerülni!;))
Előzmény: TDI-DRAG (1439)
Iceapo Creative Commons License 2005.12.13 0 0 1441
Köszönöm a segítséget, akkor megpróbálom először recept nélkül, remélem adni fognak, ha véletlen nem akkor meg íratok a házidokimmal, rendes doki, sajnos a vérnyomásom miatt sűrűn látogatom, innen a jó viszony, majd megkérem!;)
Előzmény: Daty (1438)
TDI-DRAG Creative Commons License 2005.12.13 0 0 1440
De szóba jöhetnek még szerves oldószerek: aceton, metil-etil keton, dibutil ftalat. Ezekből is tudok adni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!