Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
A fiam tette fel a barátnőjénél. Fogalmam nincs hogy csináltá de ahogy leírtam úgy meg tudtam nézni, Tehát keresőbe a linket, kidobja az angol szöveget, oldal forditása és be jött film
Első, félgáz, előtte 1 órával még esett az eső, tiszta sár lett a traki, másodikkal volt hogy megkapart és felrúgta a képembe a sarat. Ma meg a szomszéd kertbe földet hordtunk, az utánfutot púposra megraktuk és gyia. Megdolgozott szegényke rendesen a betevőért de vitte.
Van mindene ö volt a hortobágy ÁG adagolósa sok zetor volt ott. Az agrobiró is küld mindent ami kell ha nem lenne, csak a pénz nem tom honnan lessz, a szántásokból nem lett semmi a gép hiba miatt igy hoppon maradtam megint.
Étteremben 14 fogásos vacsorán vettünk részt, és tatár bifsztek szerű anyag volt az egyik menü. Kérdeztem a többieket, hogy "láttatok már így macskát?" Rögtön kaptam vagy öt adagot! :DD
üdv. akkor csak adagolóshoz kell vinned az adagolódat. anó egyik kollega egy 6 hengeres ifa motor adagolójában arrébb tette az elemet és mikor beindolt majdnem helikopter lett belőle. felpörgött vagy 6-8 ezerig. le kellett verni a nagynyomású csöveket úgy ált meg de akkorra össze hajoltak a szelep szárak.
Helló! Készitettem egyet magamnak az egész 6200 ft-be került, és 40 bárig jó, igaz van egy pici szivárgása evvel együtt 21 bárig ment fel mind a három henger ugy hogy jó a motor benne. Ellenben az adagolón a három elem három féle képpen áll benne és ez okozza a káoszt. Leszereltem hogy bele nézzek,erre valami szét hult benne és össze akadt, nem fordúl át sem.