Szép napot mindenkinek. Abban kérném a segítségeteket,hogy kamazból gyártottak olyat,hogy 6×6-os és oldalra billencs. Valaki tudna nekem segíteni honnét lehetne beszerezni 1 ilyet?
RC triálra? Sajna én most halok eről előszőr de nem az arány számit egy retro olcsob mint egy tnx 5.2 es it egy kaszni 10ezer kőrül van.de valahogy nem értem a választ ere a kérdésedre.De bisztós hogy müanyagon lévő festék leszedésre alkalmas a lakbenzin,csak egyhasonlatott irtam ara a kérdésre hogy mivel lehet leszedni a festéket müanyagról.De ha félre értetük egy mást akkor bocsika
Üdvözöllek benneteket! Készletről eladó új bontatlan GAZ M1 (4.200Ft), valamint Kamaz 4326 ponyvás (7.500Ft) és rendelhető URAL 4320, ZIL131 platós és Kamaz billencs. folo@freemail.hu
Már régóta vagyok a "szakmában" (most konkrétan az RC triálra gondoltam) és a pupi Wartburgnál nehezebbeket is meg lehet csinálni.Akkár még kis hazánkban is akad példa.:)
Igen, pont ez, hogy nagyon szembetűnő a méreteltérés, de egyébként szép darab. Hála, én még nem kaptam selejt jelzőre érett példányt, én ez ideáig a 2000Ft-hoz mérten elégedett vagyok, és még mindig az 1200-es vezeti a negatívumot nálam!!
Csak lak benzinel ami nemeszi meg a müanyagot csak előbb tégy egy probát.Én modellezek is (rc) és aval szoktam a müanya kasznirol leszedni az erös szenyeződést
Azért azt megnézném hogy csinál sztirolból mondjuk púpos Wartburgot. :D :D Amúgy tényleg vérprofi munka, tisztára mint valami "gyári" modell. Vagy még annál is jobb.
Ha jól tudom (én eddig ilyennel találkoztam) a lámpák nem anyagukban, hanem a felületükön festettek, szóval elég leszedni az eredeti festéket és újra lehet festeni narancssárga-piros vagy akármilyen színre. :) Nem kell vagdosni.
Kösz a képeket.Sztem nagyon csúnya a festés,de alapvetően jó a kasztni.A hátsó lámpát is fel lehet javítani,van átlátszó narancs lámpaszetem,a piros tömbből kell csak kivágni az index helyét,csak qrva nehéz lehet egy olyan kis darabot még meg is hajlítani.Meg az ablakkeretek tudtommal az igazin feketék.Az alkoholos filccel meg az a baj,hogy nem tiszta fekete,hanem van egy lilás fénye,ráadásul nem matt.
Szóval átfestve,kihúzva feketével az ablaktömítéseket,meg a lámpákat feljavítva/meg krómfólia alájuk/,nagyon pofás modellt lehet csinálni belőle,mert biztos,hogy nálunk is kiadják.
A Trabi p50 jól néz ki csak ne lenne rajta szállítási sérülés. Nekem leesett a hátsó lámpája melyet modellező pillanatragasztóval rögzítettem. Persze került egy kevés ebből a ragasztóból a kasztnira is. - francba - Tudja valaki , hogy hogyan lehet eltávolítani a nem kívánt ragacsot a fényezésről?