HOPPÁ!! MI TÖRTÉNT MA???? Bele kezdtem az orrkiülős.......hányósba!
Ez lesz a kajüt oldalnézetből. Elől 3 soros ablakkal, amelyek betolhatók lesznek középre, alattuk pedig az ajtók. Az elejét még formálgatom, de kb 6 személyes U alaku ülőalkalmatosság lesz, felettük ponyvával.
Úgy látom a jó idő inkább a munkára csábít mint a topikolásra.
Szeretném ha azok akik jönnek a túrára értesítenének arról, hogy kinek hány darab és milyen méretű póló kell. Írhatjátok ide is, meg a mail címemre is.
Én is montam az élettársamnak,eszébe ne jusson fogyózni, mert nem a hasáról, hanem a cicikről mennének el a kilók. És az nagyon rusnya dolog. Még a végén 2-1 arányban megsemmisülés áldozatává válna. :))))) Ugyi, Beerci.
Istem ments hogy bárkit is megsértsek. De egy régi ismerősöm azt mondta, mikor megtudta hogy fogyókurázom hogy: nem kell ezt erőlteni, az embör, az 100 kg felett van, alatta "csak" ifjú. Gyorsan vissza is szedtem vagy 15 kg-t
Az meg amúgy is olyan, mint ....................lyuk nélkül:)))))))) Lassan kezdemmkiírogatni a hozzászólások számát, a kiosztandó rangjelzések miatt. Igyekezzen mindenki, ha nem akar fedélzetfelmosómester lenni....:)
Igen. Már is tudok 2 hajóról akik csatlakoznak a tavon. Poroszlón ha megállunk sörért majd keresztbe kötünk ki. :)))) Mentem hunyni. Hosszú volt a nap.
A túrára hozz magaddal quash ütőt. Harmadikán este a panzió pályáján megvívunk.Jó adag bogrács meg sör után és előtt:)))) Lesz min röhögjenek a többiek.