A gabonakörökhöz való viszonyuk alapján az embereket két csoportba tudom osztani: vannak a szkeptikusok, és vannak, akik hisznek abban, hogy ezek nem ember keze által alkotott dolgok.
na ez már döfi:d ÉS EZ MITŐL LEHET??? MÁRMIND MITŐL KAPHAT A KÖRNYEZET MÁGNESESÉGET???? EZ NEM UTÁNOZHATÓ....???? biósztanárom azt mondja a gabonaköröket akár elktromos áram is teheti.... ezt sem igazán éreztük hogy hogy dönti le a gabonát az áram... de nagyob kérdés hogy honan van elktromoság??? aztmondta ezt meg az okozza hogy a növények surlódnak egymásal és ez termeli az elektomoságot..... ha ez lehetséges és halotak már róla akor eltudnák magyarázni hogy csinál az áram alakzatokat????
Sokról kiderült, hogy emberek csinálták de biztos, hogy mindet nem. Nem csak az alakzatok bonyolultsága miatt, hanem az ábrák körüli anomáliák miatt sem. (Erős mágneses térerő az ábra közepén, elromlanak az ábrákban a fényképezőgépek stb).
rndben tegyük fel vanak ufók..... fejletebek mind mi??? nekem ez a leghihetetleneb..... ha fejletebb lene nem holmi gabonaköröket csinálna hanem valami sokal jelentőeb dolgot..... ezeke szerintem nagyon ügyes és kerativ emberek csinálják.....
Igen, olvastam ilyet. Sokszor láttak olyat mintha az UFO - ból "villám" csapna ki v. a vezeték felől csapna ki egy "villám" az UFO felé amikor megéll egy vezeték mellett az UFO.
"...két nagyfeszültségű vezeték alatt jelent meg egy ábra..."
Nem tudom pontosan miért vonzza a földönkívülieket az elektromos áram. Sok beszámolóban szerepelnek olyan Ufók amelyeket a szemtanúk villanyoszlopok közvetlen közelében figyeltek meg...
Nem tudom olvasted - e, az UFO - s topicban egyszer irtam, hogy az UFO magazinban voltak olyan leirások, hogy itt Magyarországon fényes nappal láttak többször is olyat, hogy egy vörös gömb leszállt egy gabonatábla fölé és néhány mp. múlva megjelent egy gabonaábra.
Más eset: Néhány éve volt olyan nyáron, hogy két nagyfeszültségű vezeték alatt jelent meg egy ábra. Tkp. keresztezték egymást a vezetékek és a kereszteződés alatt jelent meg az ábra.
Ha elfogadjuk hogy a gabonaábrák kialakulásáért az ufók a felelősek akkor valszeg valamit üzzeni akarnak nekünk egy kifinomult kódrendszerrel, amit nekünk embereknek kellene megfejtenünk.
Továbbra sem találtam semmit a dupla spirálról mint szimbólumról:( Erről lehet hogy egy szimbológust kellene megkérdezni, mint pl: a DaVinci kódban Robert Langdon filmkaraktert. Ő ha létező személy volna most el kéne a segítsége.
Ebben a sorozatban ennek a dupla spirálnak nagy szerepe lehet, a hajó legénysége a monitoron folyamatosan látta ezt a titokzatos spirált mielőtt a földönkívüli tárgy megjelent volna a hajó mellett, nagy riadalmat keltve vakító fehér fényt kibocsátva megölte a legénység egy részét, a többiek pedig nyom nélkül eltűntek.Egyetlen túlélőt találtak az odaérkező haditengerészet katonái és a főszereplők.
Ez a dupla spirál az első belinkelt oldalon látható, mint bonyolult gabonakör.
"Nos, ami azt illeti, ha nem is UFÓ-k készítették ezeket a köröket,..."
Én pontosan azért "vallom" azt, hogy idegenek keze van s dologban - nem baj ha nem értünk egyet, tudom, hogy Tec szkeptikus vagy ami természetesen nem baj - mert az "eredetiek", tehát azok amiket tuti, hogy nem emberek hamisitottak, időről időre egyre bonyolultabbak és olyan rövid idő alatt jönnek létre, hogy azt emberek képtelenek lennének szerintem olyan rövid idő alatt mgcsinálni olyan precizen, pláne pl. nem éjszaka a sötétben.