Üdvözlök mindenkit!
Ezt a topikocot azért nyitottam, hogy a Szabadkikötő szimpatizánsok, illetve azok, akik figyelemmel kísérik a BLSZ-t, azok tudjanak beszélgetni. A topic témája, mint ahogy azt látni lehet a KIKÖTŐ lesz. A Kötő drukkerek megpróbálnak minden meccset, eredményt, tabellát, stb. közzétenni.
Jah, ez a 3-1 nem tükrözte hűen a meccset. A bíró nagyon a vendég oldalra fújt, 1-1-nél egy olyan tizenegyest fújt be a vendégeknek, ami nem volt az, nekünk olyan lest intett be a partjelző (aki addig remekül integetett), amikor még 3!!! vendég védő volt a csatáraink után....
Nem, sajnos. Holnap csak három helyre kellene mennem délelőtt (közgyűlés, elnökségi ülés és egy konferencia), du. pedig az unokatesómékhoz megyünk, vendégségbe..
Bocs, hogy nem szóltam, de ez egy olyan zárt körű rendezvény volt, külsőst nem hiszem, hogy beengedtek volna, talán nézőnek beengedtem volna, de focizni semmiképp sem. Hát sajnos ez ilyen zárt körű volt, de ha legközelebb lesz ilyen (márpedig egy fél éven vagy egy éven belül lesz), akkor biztos becsempészlek valahogy. :))
Én voltam most 24 órás focin, a sulim rendezett egyet, és ott volt Szabados Ákos is (Erzsébet polgármestere) és lerohamoztuk őt Csülkösbablevessel, hogy hadd készítsünk egy fényképet. :)) Meg sok sikert kívántunk neki a választásokra. :))