TEGNAP kétszer is ellenőriztek a Vizir-ök. Haszon belölle:megtudtam hogy 18 év alatt kötelező a mentő mellény a hajóban , uszás tudástól függetlenül. Mp (magyarországon vagyunk,)
Helló Tiborpapa ! Amit meg kell csinálni egy bejáratos motornál első szervizkor azt mindenki megtudja csinálni még szerszám nélkül is . Ebböl következik hogy akár én is eltudom végezni azt a rengeteg feledatot ,ami ugy kezdődik hogy nézze meg , ellenörizze le stb .... !!!! üdv doktor4
Szerszám lesz a kisérő autón, már megbeszéltük a dokival.
A "B" oszlopnak meg kell tartania a tetőt, és úgy gondolom ha körbe ablak lenne , az olyan buszos jellegű, azt meg nem szeretném . Olyan kajütöt tervezek, ami lehet szabadon nyitott, vagy ha kell, hálóhelynek zárt. Egyébként az egész kócerájt 8 csavar rögzíti majd, így bontható lesz bármikor.
Más: Ha a topik megéri a túráig az 1000 hozzászólást, akkor aki azt írja, kap valamit ajándékba.
HOPPÁ!! MI TÖRTÉNT MA???? Bele kezdtem az orrkiülős.......hányósba!
Ez lesz a kajüt oldalnézetből. Elől 3 soros ablakkal, amelyek betolhatók lesznek középre, alattuk pedig az ajtók. Az elejét még formálgatom, de kb 6 személyes U alaku ülőalkalmatosság lesz, felettük ponyvával.
Úgy látom a jó idő inkább a munkára csábít mint a topikolásra.
Szeretném ha azok akik jönnek a túrára értesítenének arról, hogy kinek hány darab és milyen méretű póló kell. Írhatjátok ide is, meg a mail címemre is.