Keresés

Részletes keresés

Iceapo Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1499
Köszi a segítséget, asszem most kipróbálom BlueFazer kollega javaslatát előbb, igaz nem Würth, de féktárcsa tisztító spray-m van itthon egy egész flakonnal, idáig fogalmam sem volt mire fogom majd elhasználni, csak úgy hozzám vágták ugyanis, na majd akkor most letesztelem!:))
Előzmény: TDI-DRAG (1445)
Daty Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1498
Szia Vadarédó!

Hát, az biztos, hogy büszkén fogom mondani, mim van!:-))
Az egész éves hajtás után, mi is eldöntöttük, még az ősszel, hogy a december a lazításról fog szólni, hisz januárban kezdődik minden előről!!:-(

Minden jót neked, és családodnak!

Daty
Előzmény: Vadarédó (1496)
hygy Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1497
Daty: hidd el jo a markolat futes :) Most nyaron voltunk a grossglockneren, es este 7kor full pulcsi, teli motoroskesztyube mar olyan hideg volt, hogy majd oda fagytam.
Aztan masnap autopalya, 100km/h szakado eso, tobb mint 10 oran at (szabad szallas sehol nem talaltunk, pedig idonkent probalkztunk) na akkro is rohadt hideg volt az atazott kesztyu. :)

GSP: a pda-t en a tanktaska terkeptarto reszebe szoktam betenni.
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1496
Szia 650-es V-stromos!
Szólítottak már így?
Pedig most már ez lesz!
Kérdezik:milyen motorod van?
És akkor - szerintem - büszkén válaszolhatod ...
Megnéztem a régebbi motorrevü újságokban a DL650l és még 1-2, V2-es túraenduro tesztjét. Csak dicsérik mindenütt, szóval büszke lehetsz!
A többiek?
"A fiúk - biztos - a bányában dolgoznak"
Én most a kincsemmel úgy döntöttünk egy kicsit lazábbra vesszük a karácsonyt, a "kötelező" szeretetet kötetlenebbé tesszük a srácokkal és a leánnyal!!!
A tágabb család majd inkább a nyugisabb január, február hónapokban következik, nem az évvégi hajtás után, inkább pihi lesz nálunk!
Előzmény: Daty (1495)
Daty Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1495
Szia Vadarédó!

Örülök, hogy Te is itt vagy, már azt hittem, hogy csak kettem írogatunk!.-((
Hová lettek a többiek??
Mindenki szedegeti a matricákat??:-)))

Daty
Előzmény: Vadarédó (1494)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1494
Kellemes kikapcsolódást Mindenkinek!
Akár, egy kis képnézegetés által.( motorápolásra - télen - ,motorozásra - tavasztól -buzdítás céljából)
Aki még nem látta nézze, aki látta ne nézze.( vagy nézze újra )
Sok-sok DL1000-DL650!
http://vstrom.info/vsri-gallery/gallery/
pl.:
Daty Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1493
Na ez már jobban hangzik!!:-))
Mellesleg ha látatd a fotókat, akkor tudod, hogy már az enyémen sincs csak a láncvédőn, meg a csomagtartón az a kicsike!!:-))

Üdv!

Daty
Előzmény: gstibb (1492)
gstibb Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1492

Szívesen megmutatnám, de az enyémen már nincs:-)

De 230Vos átalkítót tudok vinni, szóval kempingezés közben akár TVzhetünk is:-) 

Előzmény: Daty (1491)
Daty Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1491
Szia Gstibb!

Viszek neked a legközelebbi találkozásunkra egy flexet, keresünk egy konnektort, és te a saját vasadon megmutizod, hogy miképp kell pl. a tankon lévő matricát levenni flexel, aztán csinálom én is az enyémen!!
OK??:-)))))))

Üdv!

Daty
Előzmény: gstibb (1490)
gstibb Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1490

Daty,

A flex mindent levisz, és még a körmöd sem fáj tőle:-)

Előzmény: Daty (1489)
Daty Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1489
Na a jó időre való tekintettel leszedtem a fejidom másik oldaláról is a maxi matricát!:-))
Mit tesz a rutin!!:-))
Két darabban lejött!!!:-)))
Már csak az a pici van a csomagtartón, melyik figyelmeztet, hogy 10 kilónál többet ne tégy rá, meg a láncvédőn ami maradt, de sajna a körmöm még annyira fáj, hogy azoknak nem álltam neki vakarászni!:-((

Daty
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1488
hornotti jó napot!
Dobj e-mailbe telefon-számot, felhívlak!
Előzmény: hornotti (1483)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1487
Kész! És kösz!
Hát persze, meg kellet vón tán níznem mielőtte kérdözök!?!?!?
Mindenkitől és hornetti- től bocs!
Előzmény: Daty (1486)
Daty Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1486
Ha jól láttam a képen, és a sajátját fotózta le a kolléga, akkor 512-es!

Daty
Előzmény: Vadarédó (1484)
Daty Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1485
Szia Vadarédó!

Amíg ki nem nagyítottam, majdnem bevettem, hogy valóban rá vannak helyezve a készülékek!:-)
Igen, valami ilyesmi helyre gondoltam én is!
A képek felrakásával meg nincs semmi gond, hisz én is felraktam egy batyuval!
Tudod, ha már audiovizuális nem lehet az oktatás, legalább vizuális legyen!:-))

Üdv!

Daty
Előzmény: Vadarédó (1480)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1484
Jó reggelt hornotti!
Köszönöm a részletes tájékoztatást!
Egy kérdés : 256MB-os?
Előzmény: hornotti (1483)
hornotti Creative Commons License 2005.12.15 0 0 1483

idézem a leírását:

A világ legkisebb, és minden bizonnyal a legérzékenyebb CF GPS vevője!

A körkörös vételt biztosító antennájának és a legújabb SiRF Xtrac v2-es technológiának köszönhetően ez a vevő még mostoha körülmények között is veszi a műholdak jeleit, akár épületen belül is képes lehet az ablakon beszűrődő jelek feldolgozására. Ha a gyenge jelerősség ezt szükségessé teszi, automatikusan átkapcsol Xtrac üzemmódba, így aztán ott, ahol a hagyományos GPS-ek már elveszítik a műholdakat, ez a vevő továbbra is pontos pozícióadatokat biztosít, mégpedig késedelem nélkül. Az első generációs Xtrac készülékek esetében, rossz körülmények között kb. 8-10 mp késést kellett tapasztalni a jelfeldolgozásban. Ez 100 km/h sebesség mellett már kb. 250 méter lemaradást jelentett a valósághoz képest, így megnyugtató, hogy ennél a GPS vevőnél a késés még a legrosszabb körülmények között sem több 1-2 másodpercnél.

Driver nélkül használható minden CF foglalattal bíró Pocket PC-hez. Ha notebookkal szeretnénk használni, ezt is megtehetjük egy PCMCIA-CF adapter alkalmazásával, de ez esetben a notebookra telepíteni kell egy drivert is.

Rendelkezik külső antenna csatlakoztatási lehetőséggel is, de erre alighanem csak azoknak lesz szükségük, akik autójában a szélvédő erősen fémgőzölt.

Kettő az egyben! Egy kíváló GPS vevő (SysOn CF GPS Plus II) és egy memóriakártya kombinációja. A memóriaterület nagy sebességgel - 10Mbps - írható.  

Lehetővé teszi, hogy térképeinket magán a GPS vevőn tároljuk. Kényelmes és hasznos megoldás, hiszen ha van is másik memóriakártyahely a PDA készüléken, azt fenntarthatjuk egyéb célokra. Kizárt, hogy otthon felejtse térképeit, ha azokat magában a GPS vevőben tárolja."

Most bluetooth-ra fáj a fogam, úgyhogy megválok tőle.

Nálam jól bizonyított, nem volt problémám vele. Még nincs egy éves, az új ára itt:http://www.codix.hu/pda_navigation/consumer/consumer.htm , én 40-re tartom, lehet gondolkodni

Előzmény: Vadarédó (1482)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1482
Szia hornotti!

Nekem is HP 4700-van és nincs CF kártyás gps antennám...
Mutasd meg kérlek, hogy mükszik az ilyen, és megegyezünk!
Előzmény: hornotti (1481)
hornotti Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1481

PDA-hoz :

HP 4700-et használok. Nem találtam megfelelő vízálló tokot amit jól feltudtam volna rakni a kormányra.Így maradt a tanktáska, vagy a kabátzseb. Fülhallgató a bukó alá

és nem is kell nézni a képernyőt. Most cserélem le a CF kártyás antennát blútúszosra, most már mehet a belsőzsebbe is.

Ja, van egy eladó CF kártyás gps antennám :))

Vadarédó Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1480
Hali Daty!

"Köszi szavaidat, én is mindig szívesen veszem, ha valaki képekkel illusztrálja, hogy mit, hogy, miért, mettől meddig!!:-))"
A Nokia nekem nem tetsik, ... konkrétan a Siemens SXG75-öt ismerem, de nem fontos.
A DL650- en ( hasonlóan a mostani mocimhoz ) gyönyörű műszerfal mellet semmi, csak műanyag, ide - látó mezőbe - lehetne tenni a mobilt, pda-t, stb.
( ígérem nem űzök sportot a képek felrakásából )
Előzmény: Daty (1476)
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1479
Szia Jim!

Ez igaz, hogy nem mindenki tudja, hogy mi az a Strom, de bevallom nem is felvilágosító célzattal kreáltam a "logót".
Szerintem, akiket érint, pl. motorosok, tudják mi az, többet meg nem akarok.
Ha valakit érdekel, kérdezze meg, szívesen felvilágosítom róla!:-))
Hiszen látod, mi is tudjuk, mi az a Pegaso!:-)))

Üdv!

Daty
Előzmény: jim32 (1474)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1478
Egy pár hete hívot egy kereskedő a Harmati-Suzuki-ba, sajnos nincs meg a névjegykártyája, próbáld meg holnap.:
1038 Budapest, Régi Szentendrei út 268.
Telefon: 430 6666, Fax: 430 6678
Előzmény: Lamprologus (1475)
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1477
Szia Toga!

Köszi neked is!:-)
Hátsó topcase 46 liter, mert ez a legkisebb amiben 2 teljes értékű sisak elfér, a 2 oldalsó 42-42 liter!
Szóval összességében jóval meghaladja a Daewo Matiz 105 literes csomagterét!:-))

Üdv!

Daty
Előzmény: toga (1473)
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1476
Hali vadarédó!

Köszi szavaidat, én is mindíg szívesen veszem, ha valaki képekkel illusztrája, hogy mit, hogy, miért, mettől meddig!!:-))
A Nokiának már most van olyan telefonnja ami mindezt tudja, és egy GPS előlap is csak 16.000 Ft.hozzá!
A műszerfalat én sem akarom összefurkálni, de azt hiszem a Yakumo gyárija olyan amit kormányra is lehet fogatni!

Üdv!

Daty
Előzmény: Vadarédó (1472)
Lamprologus Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1475
Van infója valakinek arról hogy Budapesten melyik szalonban van jelenleg DL650-es tesztmotor?
jim32 Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1474
Daty!

A póló-projekted megmozgatta a fantáziám, én is terveztem egyet.
Alapjában véve a Tied nagyon tetszett, aztán az jutott eszembe, hogy az emberek 99%-ának a V-Strom nem mond semmit, a suzuki jelről pedig a mi autónk ugrik be neki. Legfeljebb a Swift tuning változatát sejti benne.
Ezért szerintem vagy csak icipiciben, vagy sehogy azzal a jellel, mert félrevezető.
Én egy ilyet alkottam ma:

Tudom, hogy aránytalan meg nem szimmetrikus meg ilyenek, sőt, azt is, hogy most még pegaso-van, de épp ráértem:-))
Előzmény: Daty (1404)
toga Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1473

Daty!

Kösz a képeket, emlékszel épp mi "követeltük" már.

Mekkora topkézt rendeltél? Elfér benne kettő sisak?

Gratula a bátorságodhoz is, toga

Vadarédó Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1472
Az tuti nem megyek esőben úgy, hogy közben pda-t szeretném nézegetni!
Vizálló PDA tokra biztos nem leszek kapható!
Sőt mint telefonos szaki nézem, hogy egy-két új mobiltelefon is kóstogatja a navigációt!
Ha sikerül egy jót összerakniuk, érdekel a dolog, a zenét vagy rádiót igy is a telómról hallgatom, plusz még mutatja, hogy merre barangolok, az jó lehet.
Előzmény: Daty (1470)
Vadarédó Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1471
Oké Daty!

Én azért néztem "profikat", mert a felfogatásnál elakadtam!
Kifúrni nem akarom a műanyag idomokat, pedig a műszerek mellet lenne jó helye.
Most valami "segéd" fém idomot akarok feltenni - nem nagyot - és azt aztán reszelhetem.
Sok sikert a fabrikáláshoz!
Majd biztos közzéteszed, majd figyelem Te hogy oldod meg.
Örömmel néztem eddigi fotókat az új motor beüzemelési eseményeiről.
Köszi, jól begyüjtöm a tapasztalataid, hogy ha majd én is az új gépet, akkor ezt le, azt fel, stb.
Előzmény: Daty (1469)
Daty Creative Commons License 2005.12.14 0 0 1470
De ettől függetlenül megnéztem az általad javasolt oldalt, és csak meresztettem a szememet!
Vízálló PDA tok 40.000 Ft-ért?????
Normálisak ezek??
Amit én veszek az cakk-pakk szoftverrel együtt 105.000 Ft, hülye lennék közel a felét tartóra adni!!

Daty
Előzmény: Daty (1469)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!