Lukács tavaly kapott perceket a BL meccsek végén, Porto, stb ellen, idén semennyit, a tegnapi fölényes mecsen sem. Hallottatok valamit, miért nem? Haragszik rá Ilic?
Jövőre tulajdonképp egy olyan Eldera lesz egyedül bal átlövőben aki védekezésben és támadásban is tud játszani persze hozzá kell tenni meg védekezni még csak csak tud de támadásban deficit idén szerintem. Kosorotov meg pont fordítva lesz .Na ebből hozzon ki valamit majd Ilic.Mondjuk én azt sem értem ,hogy Mahe miért nem játszatják kettesben(védekezésben) is mert mikor betették oda elég jól tette a dolgát aztán valamiért nem erőltették.
Yahiára visszatérve ha nem túl súlyos a sérülés szerintem valahogy ki húzzuk pár hétig nélküle főleg úgy ,hogy lesz közbe válogatott szünet is .Ha szakadás van és több hónap akkor tuti igazolni kell valakit a posztjára .Evvel az eshetőséggel Laciéknak számolni kellett akkor mikor Maquedát elengedték tavaly .. úgyhogy bízok benne vannak opciók ki jöhet az esetben ha hosszabb lesz az a pihenő az egyiptominál .(nem sok van )
14 lövésből az a 7 gól tehát 50%os helyzet kihasználás nem túl fényes azért .Én már rég mondom ügyes srác de nem hiába nem igazolják le nagy klubok még ... Nálunk ez a srác akkor lenne jó igazolás ha pl Lauge még maradna és mellette el játszogatna és ha időnként masszív hatosfalat játszik az ellenfél akkor egy ilyen kaliberű játékos jól tud jönni .DE ,hogy nincs egy normális védekezni is tudó bal átlövőnk jövőre és igy igazoljuk le Kosororovot ez egy nagy hiba és annak tudatában pláne ,hogy másik oldalon átlövő oldalon se egy beton biztos jobblövők vannak -lesznek akik jól védekeznek bár ott azért sokkal jobb a helyzet azért e téren . Elindultunk igazolások terén egy jó irányban de ezt az irányt úgy tudjuk tartani ha minden poszton tartjuk a magas szintet .Más különben nem ér semmit az egész.Főleg annak tükrében ,hogy Laci le nyilatkozta anno komplex játékosokat keresnek mindig és úgy lesznek majd az igazolások is.Megértem azt is most nincs egy ilyen játékos a piacon .De azt nem ha nincs ilyen akkor egy Nenadicot miért kell elengedni akkor jövőre aki ha gond van lehetne hozzá nyúlni lövőben vagy középen is ....
Ancsin Gabi kölcsönbe? Védekezni tud annyit mint Jaja, támadásban meg jobb. A Bányász bronzérmére elég jó esély van nélküle is, elnézve a Fradit meg a Füredet.
Mikita kapcsán nem arról volt szó, hogy átlövőt is tud játszani? Vagy annyira mint amennyire Siskarjov tudott 2-est védekezni?
Szép győzelem volt a tegnapi, bár (reméljük nem) vezéráldozattal járt.
Petar világklasszis produkciót nyújtott.
Vannak, akik ha "egyedül" maradnak a posztjukon, nagyot tudnak villantani.
Azért annyi kritika Ilic felé, hogy egy ilyen meccsen sem ad a második félidőben 10 percet Patriknak... (tudom első félidőben kapott pár percet.. és akkor mit gondolhat LukácsP.. neki ez az év kuka, rossz döntés volt maradni - úgy tűnik és ez látszott az arcán is; akkor se kerülne pályára ha már nem lenne belső ember..)
Jövőre Rasmus és Petar távozásával baromi nagy űr lesz.
A lebegtetett srác engem nem győzött meg. Muszáj lenne hozni egy nagyobb kaliberű jobbkezest.. (nem szélre :) )
ui: ha Yahia sérült, akkor Laci bemelegít? :D (nyilván nem)