Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 738
és én meg nem csinálhatom azt, amit neked kéne a topicodban.....

gizdáskodjá má házilag te!
;-)

Előzmény: Törölt nick (737)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 737
túl keveset vagy itt manapság. ez a baj.
Előzmény: Ozagen (732)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 736
tulajdonképpek kiskegyednek van egy nagy szerencséje: az ön oldalán van a passz, azaz én hibáztam anno és ezt be is látom.

igaz, az én nézôpontom más, de ez nem fontos, a lényeg, hogy kiskegyed bolddal üvöltözhesse a maga gondolatait.

egyébiránt akkor legyenszíves legközelebb kanadai barátját levakarni rólam, meg a topicról is, és talán kis visszafogottságot tanusítani azon élvezetben amit a megtérô bűnös golyóinak markolászásában tetszett érezni.

egyébként még megjegyezném, hogy egy pici ellentmondásban tetszett ragadni, mivelhogy pár nappal ezelôtt lentebb épp azt tetszett fejtegetni, hogy a mail nem volt elégséges és ezért nem tetszett arra (sem) válaszolni, hanemhogy kegyed azt tartotta volna üdvösnek, ha az inszinuációt elkövetô nickemmel ilyen publikus formában teszem önnél a tiszteletem - még azt is tetszett mondani, hogy nem igényelte volna azt, hogy külön erre a témára topicot nyissak.
elôttem két eshetôség volt: vagy iván topicjában teszem meg ezt, vagy itt, mivel e két terepen vagyunk közös vendégek.

na, remélem sikerült minden felhôt eloszlatonom - téma ezennel ignorálva, remélem kegyed is megértéssel lesz, ah ezentúl errôl nem beszélünk.

Ja: és mi az IRL infó teregetés?

Előzmény: morticia addams (728)
velorex0 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 735
Szóval neked mindegy ki hogyan üti a másikat? Énmeg asszittem pacafista vagy...:-)

Na, csak bebicsaklottam egy percre.

..

Előzmény: Ozagen (734)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.25 0 0 734
Nem nagyon akarnákolnék igazságot tenni.

Itt nem lesz stoki, meg körletrend.

Hitem szerint, itt mindenki a sajátmaga üti-je, hö.

Előzmény: velorex0 (727)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.25 0 0 733
Jééé, blaszfémia még nem vót ebben a topicban, hö.

Engedd meg, hogy nagyrabecsülésemről biztosítsalak.

Előzmény: Verax (709)
Ozagen Creative Commons License 2002.02.25 0 0 732
Ámberek!

Asszem, éppen elég elménckedést, okosságot, szellemességet nyomiztatok ide, hogy csakúgy hagyjuk, idegzsoké-módon merengve, szétkúródni ezt a csikorás beszéldét.

Nagyon, de nagyon csalódott lennék, ha ez bekövetkezne.

Kérem az olvtársakat, tartsák fenn maguknak a kiengesztelhetőség jogát.

Ozagen, a jószolgálati offoló.

morticia addams Creative Commons License 2002.02.25 0 0 731
szintúgy remélem.
hozzon abszintot. sokat.
:-)
Előzmény: Verax (730)
Verax Creative Commons License 2002.02.25 0 0 730
Szeretném idézni a jó topik titkának deadcrow féle 4. (ha jól emlékszem) axiomáját.

"Ne tápold a topikba betérő idegenek offtopik bénaságait." vagy valami ilyesmi.

Egyébként nemrég én is kikeltem a Törzsasztalfejlesztési javaslatokban a csetelés ellen, de mivel borozgatás után kicsit erősre sikerült töröltettem.

Nem is idézném, hiszen kimoderált hozzászólás. :÷)

Azért remélem ez még mindig csodálatos topik embörök. Jócskán.
:÷)

Mingyár gyövök az abszinttal.

morticia addams Creative Commons License 2002.02.25 0 0 729
egyébként meg tényleg lehetne ugorni.
Előzmény: Törölt nick (726)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.25 0 0 728
cheap, cheap, cheap.

ki kérte, hogy te ide bármit is beírj ezügyben? nem beszélve a részletes IRL -info teregetésrôl. jellemzô rád.

mindegy.

velorex0 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 727

Köszönöm a mindentkimerítöt, talán nem kellett volna a fél világot beavatni, mert a Szellem nem alszik.
Mindazonáltal fenntartással ignoráltam "Zog" nicknevü úr/hölgy hozzám intézett rezignációját.

Ennyi.

Talán ha a tulaj szolgálatügyei úgy alakulnak,és az üti szabadkezet ad neki, akkor majd ö kiértékeli az elburjánzásokat.
Ozzy, az igazságtevö.

Egyébiránt további jónapot mindenkinek...

..

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 726
nem te vagy a bűnös.

hogy értsd, meg hogy ozagen is képben legyen, akkor összefoglalnám a dolgot morticia úrhölgy és köztem.

történt, hoyg a most jószagú szellentésként jelentkezô keroval volt egy irl találkám, amin morticia is jelen volt.
történt ott, ami történt, mindegy. aztán keroval összeakasztottuk a nemlétezô bajszainkat, röpködött minden, ami ilyenkor szokás.
én voltam olyan bunkó paraszt, hogy belekevertem ebbe morticiát is. magyarázat nincs, kész, ennyi, csúnyákat írtam vele kapcsolatban.
aztán telt múlt az idô, majd most a napokban keroval váltottunk jópár kis üzenetet (nettó szokás), amibôl az jött ki végeredményként, hogy írtam morticiának egy bocsánatkérô mailt.
válasz tôle nem jött, ezért ebben a topicban is írtam egy bocsánatkérést neki.
válasz erre sem jött egy ideig, majd - ki tudja miért akkor és úgy - morticia elkezdte itt ebben a topciban tekergetni a tökeimet. olvashatjátok, így talán már értthetitek.
ennek a közjátéknak természetesen éber megfigyelôje volt kero is, aki szellemes fingként azonnal be is szólt, amikor úgy vélte, hogy az helyénvaló lesz.

na, ennyi, meg annyi, hogy nevezett kerotól meg mertem kérdezni, hogy miért zuhan neki velorexnek, ahol csak bír. kérdés volt, nem más. válasz nélkül maradt, szokásosan.

ennyi barátaim, ennyi.

morticiától még egyszer elnézést kérek - utoljára, mert ennek is van egy határa, ahány bôrt egy sztoriról le lehet nyúzni. ha neki szükséges kero gardedámkodása felette, ez meg teljesen a saját ügye - de talán jobb volna nem egy védtelen topicra és az ottlakókra rázúdítani ezeket az ügyeket.

sajnálom, hogy eme nem túl nemes kitérôt meg kellett tennem, és az ügyet ezennel én lezártnak tekintem. ha valaki nem, az írjon az ügyben az iago@freemail.hu mailcímemre - mivel szarrá lett bombázva maililag, így nem működik, nem tudom olvasni, de ez ne zavarjon senkit. így legalább engem sem fog.

ugorhatunk akkor végre tovább?

Előzmény: velorex0 (721)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 725
kedves,
ugye nem érzi úgy, hogy megkésett volna a reakciója, ugye nem?

egyébiránt kedves a gebinbe horcolt szardobálás igazán jó kép, lírai mondhatnám. hacsak azt nem veszem, hogy kegyed is itt verte a blattot olyan témában, amire egy beírás is elég lett volna, ha idôben jön.

na ettôl válik az ügy szemforgatásá. de az nem nagy baj.

ugye kedves jól van, hogy ilyen paprikás beköszöntôt ír a hét elején...

Előzmény: morticia addams (724)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.25 0 0 724
van egy hely és van egy topic, sôt, néhány arccal benne.

amennyiben ez a terep akárcsak gebinben is máshonnan idehurcolt szardobálda terepévé válik, én könnyedén megválok tóle. ugyanis az kurvára nem érdekel.

magyarázatot/magyarázkodást nem kérek semelyik irányból.

Előzmény: morticia addams (723)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.25 0 0 723
nem hiszem, hogy veled lett volna gond, egyáltalán nem

deviszont...

Előzmény: velorex0 (721)
morticia addams Creative Commons License 2002.02.25 0 0 722
úgy bizony.
Előzmény: Zog (720)
velorex0 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 721
Elnézést az Úrtól, ha untattam, de komoly firewall problémáim miatt nem tudtam idekerekedni rendesen és az elöbbiekböl kifolyólag kicsussszant néhány nem a Parnasszusba való is.

..

Előzmény: Zog (720)
velorex0 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 719
bocs, tüzfalprobléma volt...

..

Előzmény: velorex0 (718)
velorex0 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 718
nem müxik.

..

Előzmény: Törölt nick (717)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 717
sôt:

Apa panaszkodik a fiának:
- Régebben, fiam, király életem volt: bárok, pia, nôk. Most meg: kocsma, kisfröccs, anyád.

Előzmény: Törölt nick (716)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 716
oké, te tudod.... :-)))

idemásolok neked egy viccet, most olvastam. hogy örüjjé....

Szôke nô száguld a kocsijával, de megállítja a rendôr:
- Hölgyem, Ön jelentôsen túllépte a sebességkorlátozást! Kérem a nevét!
Mire a szôke mérgesen:
- Igen?! És akkor engem hogy fognak utána hívni?

Előzmény: velorex0 (715)
velorex0 Creative Commons License 2002.02.24 0 0 715
Macit nem veszek, túl drága a PC-t meg utánnamdobják, a kiváncsiakat a firewall (Norton) visszapinpongozza, nem ott lehet a baj, valmi más - most keresem.

..

Előzmény: Törölt nick (714)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 714
egyébként az érdeklôdôknek azt kell mondani, hogy zűrös a belsô világod és vírusos is ráadásul.
Előzmény: velorex0 (712)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 713
vegyél macintisht, nem gyôzöm mondani. akkor aki érdeklôdik, pofára esik.
Előzmény: velorex0 (712)
velorex0 Creative Commons License 2002.02.24 0 0 712
Kissebb fogcsikban volt részem, az egyik HD-röl nem tudok ide irni valmiért, a másikról tudok - de nincs rajta firewall. Mivel 20:03-kor valki a 80.72.72.161 -röl érdeklödött a computerem belsö világa után, nem szivesen vagyok igy meztelen itt benn...

..

Előzmény: Törölt nick (711)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 711
különben meg toll a fülébe velonak és ozinak is, idehozom a jó kis ginemeb gyömbérrel és nincsenek itt. na, szép.
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 710
nebassz, ha itt élsz és ismered a magyar helyzetet, hogy írhatsz le ilyet, hogy hiszel benne? avagy csak nem valami álmodozó vagy?

Előzmény: Verax (709)
Verax Creative Commons License 2002.02.24 0 0 709
Hiszek a közszolgálati mediában.

A kereskedelmi media szarhalom.

Pozitív példa hálisten létezik.

Verax, a szentségtörő nemkummmunista.

(csak úgy röfögtem, ennek semmi köze a magyarországi media jelenlegi helyzetéhez)

Előzmény: Ozagen (707)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.24 0 0 708
ja nekem is onnan jutott eszembe.

szék. káp. jó volt.

Előzmény: Ozagen (707)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!