Kb. 2 perc alatt lett kész, csak a Ti kedvetekért, és persze kíváncsiságból. :)
Fekete Neoluxot használtam (az volt épp kéznél, talán már nem is gyártják), fogpiszkálóval cseppentettem a maszkra annyit, hogy szépen megfuson, a sarkokba szintén fogpiszkálóval kenegettem be a óvatosan. Azon melegében nemes egyszerűséggel az ujjammal finoman letöröltem a felesleget (más, hasonló szerkezetű anyag is megteszi, csak ne szöszöljön, pl.: bőr, műbőr). Kísérleti stádiumban van még a dolog, de azért működik. Közben még az jutott az eszembe, hogy matt feketével talán mégjobban mutatna, mert akkor nem csillogna annyira a térköz. Sok sikert Nektek is! :)
Meg érdekes lehet még az Ural tetején láthato záporjoska is ,nem csak a szinében tér el a retroautos testvérétöl ,ez a ZAZ 966 modositott elejü és hátso részü változat .
Valaki nem tud egy olyan oldalt amin az eddig megjelent lengyel sorozatnak az újságcímoldalai fent vannak? Már egy ideje keresem őket, de eddig normálisan nem találtam meg sehol.
A vasútmodellezős megjegyzést csak a 2714-es hsz-re írtam, nem az általam beszúrt képre, mert az ott szereplő autók állítólag 1:87-es Brekina modellek.