Hú Doki Bocsi....Ma nem voltam bekapcsolva, ezért nem láthattam hogy hívtál. De reggel azzal kezdek hogy hívlak. Meg az orrkiülőssel foglalkoztam. Nem volt egyszerű a neptun motortartóját sem leszerkeszteni, de a lényeg hogy a kavitációs lemez a helyén, felfüggesztés műkszik. Már csak a kormányzás bekötését kell megoldani. Kezdem Kitzoli melóját komolyabban értékelni. Hát a hajóépítés nem hülyegyerekeknek való. Má csak azé mert egy fél füzetet tele írtam a számítgatásokkal. A túrán kiderül hogy használható e amiket ma szerkesztettem. Most a fő gondom hogy melyik az a kormánymű, ami 120 mm-t mozgat, kicsi a helyigénye, stb. A kispolszkiéra gondoltam. Szerinted?
a masik topicon amit lattal az M1-esembol az a hajolevel szerinti Adria G4,20 de pofara kikopott M1 csak a szelvedo mas meg ugye nekem nincs meg gumicsik :( viszont lesz! koszonom az infokat. sajnos elegge megorult a varos igy nem egyszeru oket nyitva ott talalni viszont szerencsemre van egy ismeros aki a kozelukben lakik es bevalalta :) matel
Velem biztosan jol fog jarni a tarsasag, nalunk a Golf meg foleg a Vihar szokott inni es ok most otthon maradnak. En majd szilva vagy cseresznyet jatszok :) Vagy esetleg szopogatom a felhigitott narancslevemet ;) Csak pisiljetek fogtok Tole eleget... matel
Csak azért kérdeztem,mert a képen némi utólagos deszkázás látszik a fartükrön, mintha gyenge lett volna .Vagy csak a rövid csizma hosszu csizma átalakitás ?. szőrmók
SZiasztok !18 év alattin rajta kell hogy legyen begombolva. Az Én hajóm hajó levél szerint GÉCZY-2 FANTOM. SZívesen tennék rá egy 90 -es honda 4-ütemüt.Ugyan ilyen testten már láttam 85 lovas Selvát is.(nem volt tőllem gyorsabb) 13x19 " csiga van rajta ,ezzel már nem pörög 6000 fölé. MERVIpapa
TEGNAP kétszer is ellenőriztek a Vizir-ök. Haszon belölle:megtudtam hogy 18 év alatt kötelező a mentő mellény a hajóban , uszás tudástól függetlenül. Mp (magyarországon vagyunk,)
Helló Tiborpapa ! Amit meg kell csinálni egy bejáratos motornál első szervizkor azt mindenki megtudja csinálni még szerszám nélkül is . Ebböl következik hogy akár én is eltudom végezni azt a rengeteg feledatot ,ami ugy kezdődik hogy nézze meg , ellenörizze le stb .... !!!! üdv doktor4
Szerszám lesz a kisérő autón, már megbeszéltük a dokival.
A "B" oszlopnak meg kell tartania a tetőt, és úgy gondolom ha körbe ablak lenne , az olyan buszos jellegű, azt meg nem szeretném . Olyan kajütöt tervezek, ami lehet szabadon nyitott, vagy ha kell, hálóhelynek zárt. Egyébként az egész kócerájt 8 csavar rögzíti majd, így bontható lesz bármikor.
Más: Ha a topik megéri a túráig az 1000 hozzászólást, akkor aki azt írja, kap valamit ajándékba.