Ezúton is szeretném megköszönni Léder Gabinak és Anyukájának a fuvart a sürgősségire, valamint a közegészségügy sürgősségi osztályának is szeretném "megköszönni", hogy felvilágosítottak, hová kell mennem, ha bajom van (legközelebb majd késsel a hátam állítok be, hátha komolyanvesznek...)
Ahogy mondod ez valóban szomorú mert igaz hogy nem szeretem a BW de a magyar ami focit igen és ha győztek volna az bizonyítaná hogy jó a magyar ami foci is....akkor nem marad más nekünk kell győzni....menni fog!!!!!
Geri cica,mi lett a képeddel a honlapon??? Nem tudtam megnézni a babaarcod... Z,még mindig nem javítottad ki a posztomat (én itt hülyére dolgozom magam a rosterrel,te ennyit nem tudsz nekem megtenni... :D )
Trugyi és soldier! Minden címzettemnek küldtem mailt így ti is beleestetek a szórásba! Ha jót akartok nem nyitjátok meg! Ha meg kíváncsiak vagytok akkor szeretettel gondoljatok rám :D:D:D:D
Nektek bevált? Mert ha igen akkor nekünk is rendelhetnél....:) Tudod csak azért, hogy az asszony ne szóljon 1 szót sem......csak sikítozzon..............:D