25 éves, és nagyobb mindkettőnknél. Azért B+, mert valamit meg szerettem volna beszélni vele, láttam, hogy épp hazaér, és gondoltam itt az alkalom. Nem is értem, miért vagyok még szabadlábon. :)
Ha püffi logikáját követjük, akkor úgy kerül bele a statisztikába, hogy nő volt az agresszor, hisz ugye alapvetően én voltam az, mert hát minek álltam le beszélgetni a fiával az utcán. :)
Amúgy ez is jó példa arra, miért nem olyan faék-egyszerűségű a bántalmazás és erőszak, mint ahogy a feministák állítják.
Ebben az esetben ugye a nő volt az agresszor, és ő vett rá egy férfit, hogy életveszélyesen fenyegessen meg egy másik férfit. És persze, ha ebből bármi valóra válik, az mint egy újabb férfi agresszor kerül be a statisztikákba (a férfi áldozat pedig szót sem érdemel, hiszen nem nő).
Püfi nyilván a szomszéd nővel érez együtt, mert annak ellenére, hogy tudomásom van róla, hogy nem bír engem, szóba elegyedtem a fiával az utcán. Amitől nem tudom, a nőnek milyen bántódása esett, de majd püfi megmondja azt is. :D
Sőt, molesztáltam egy felnőtt férfit. :) Sőt, mindjárt kettőt. Püfi azt írta, hogy hagyjam békén a fiait. Mondjuk a másikkal nem is találkoztunk, csak másnap, amikor megfenyegette a férjemet, hogy megöli. :)
"Úgy látszik, nem elég nőnek lenni, jobbos érzelmű nő nem lehet áldozat :-)"
Nekem rémlik valami hasonló, hogy nem szabad bántót írni a nőkről, de Melanie kivétel, mert mégis Trump felesége lett. Azt hiszem ez közvetlenül a megválasztása után volt valami feminista tüntetésen. Homályos emlékeim vannak erről...
De most kiderült, hogy bár kisebb is vagyok, meg bántalmazott is vagyok, mégis én vagyok a szörnyű, erőszakos némber, aki nem "hagyta békén" a szomszéd fiát. :)
Ha azt írnám, hogy a szomszéd beszélgetett a férjemmel, én meg rárontottam, mert nem vagyunk jóban, hú mit osztanának itt engem. Én védekezésképpen azt írnám, hogy minek beszélgetett a férjemmel amikor nem vagyunk jóban. :) Mi lenne itt, te jó ég. :)