Kérdezném a nagyérdeműt hogy a forrumra fel lesz-e téve a banner vagy mi a szösz vagy nem?Mert ha nemleges a válasz akkor felraknám őket ide hogy mindeki lássas, még az is aki lusta az oldalt böngészni
Dehogyis.Ez benne van.Meg amúgy is gyűjtöm a zárójelentéseket =) Van már pár.Igazán komoly még nincs-talán majd ez. =) Geri:Én inkább nem mondom,hová való vagy,mert van moderátor is... =)
hozzatok nekünk szerdára 1 pontyos kimutatást, hogy az idén hogyan alakult az edzéslátogatottság (név szerint, résztvett, igazolt/igazolatlan távollét)
Ezúton is szeretném megköszönni Léder Gabinak és Anyukájának a fuvart a sürgősségire, valamint a közegészségügy sürgősségi osztályának is szeretném "megköszönni", hogy felvilágosítottak, hová kell mennem, ha bajom van (legközelebb majd késsel a hátam állítok be, hátha komolyanvesznek...)
Ahogy mondod ez valóban szomorú mert igaz hogy nem szeretem a BW de a magyar ami focit igen és ha győztek volna az bizonyítaná hogy jó a magyar ami foci is....akkor nem marad más nekünk kell győzni....menni fog!!!!!