12.3 Late entries of players and officials In cases in which a player is not recorded on the delegation list submitted within the prescribed deadline (point 12.1) but should become eligible to play in the EHF Champions League Men at a later date, the player may be named as a late entry under the conditions mentioned in point 12.3. Each late entry of a player shall be communicated to the EHF only through the National Federation and shall be confirmed on the official EHF late entry form by the National Federation. For each player entered late a fee of € 75 shall be payable to the EHF. Evidence of payment shall be enclosed with the late entry. The EHF reserves the right to install an online system for transmitting the late entry form and payment. The maximal number of 28 players must not exceed during the entire season. In case a late entry exceeds the total number of 28 players, a player from the delegation list must be removed. A player being removed can be entered again with a further late entry under the conditions mentioned in point 12.3. A late entry of a player is possible during each round/leg of each competition phase within the following deadlines at 12:00 hrs. (CET/CEST) - noon: Group phase : Round 1 Monday, 12 September 2022 at 12:00 hrs. (CEST) - noon Round 2 Monday, 19 September 2022 at 12:00 hrs. (CEST) - noon Round 3 Monday, 26 September 2022 at 12:00 hrs. (CEST) – noon Round 4 Monday, 03 October 2022 at 12:00 hrs. (CEST) - noon Round 5 Monday, 24 October 2022 at 12:00 hrs. (CEST) - noon Round 6 Monday, 31 October 2022 at 12:00 hrs. (CET) - noon Round 7 Monday, 21 November 2022 at 12:00 hrs. (CET) - noon Round 8 Monday, 28 November 2022 at 12:00 hrs. (CET) - noon Round 9 Monday, 05 December 2022 at 12:00 hrs. (CET) - noon Round 10 Monday, 12 December 2022 at 12:00 hrs. (CET) – noon reserve playing date: Monday, 19 December 2022 at 12:00 hrs. (CET) – noon reserve playing date: Monday, 30 January 2023 at 12:00 hrs. (CET) – noon Round 11 Monday, 06 February 2023 at 12:00 hrs. (CET) - noon Round 12 Monday, 13 February 2023 at 12:00 hrs. (CET) - noon Round 13 Monday, 20 February 2023 at 12:00 hrs. (CET) - noon Round 14 Monday, 27 February 2023 at 12:00 hrs. (CET) - noon Play-off matches: 1st leg Monday, 20 March 2023 at 12:00 hrs. (CET) - noon 2nd leg Monday, 27 March 2023 at 12:00 hrs. (CEST) – noon Quarter-final matches: 1st leg Monday, 08 May 2023 at 12:00 hrs. (CEST) - noon 2nd leg Monday, 15 May 2023 at 12:00 hrs. (CEST) – noon III. COMPETITION 24 EHF Champions League FINAL4 Men: Thursday, 15 June 2023 at 12:00 hrs. (CEST) - noon Players who participated with a non-European club at a non-European club competition/tournament after 1 July 2022 and were not registered at any time during the 2021/22 season (01.07.2021 till 30.06.2022) with an European club can be registered for a participating club of the EHF Champions League Men after 15 August (deadline for submitting the delegation list) via a late entry within the resp. deadlines. Players who participated with a non-European club at a non-European club competition/tournament after 1 July 2022 and were registered during the 2021/22 season (01.07.2021 till 30.06.2022) with a European club are not eligible to participate in the EHF Champions League Men 2022/23. A late entry of a player is not permitted during the group phase of the EHF Champions League, if the player already appeared on the match report of at least one game of the EHF Champions League with a different club. If a player changes clubs after 13 March 2023 (national or international transfer) he shall be eligible to play for the new club in the EHF Champions League via a late entry only if he did not play in any official club match (national or international) for another club between 13 March 2023 and the date on which he changed the club. A late entry of player who already appeared on the match report of at least one game in either the EHF Champions League, EHF European League or EHF European Cup is permitted one (1) time per season under the conditions mentioned in point 12.3. Regarding late registrations of team officials, regardless the reason (i.e. employment contract, termination, illness, etc.) should a club not having a team official registered (with the delegation list within the given deadline), a late registration shall immediately be communicated to the EHF Office (official late entry form for team officials). The late entry of a team official is free of charge.
Ingyen szezon közbe senkit nem fognak elengedni..Kérdés mennyit hajlandó a tulaj rászánni..Nenadic mikor jött ne felejtsük el azért tudtak annyi pénzt szánni rá mert A.P árából tudták azt az összeget finaszirozni.
Itt a lényeg .Sajnos ez a keret nagyon törékeny pl van jó pár hármas védőnk de jobb lövőnk csak egy van (aki minőségi)őis mostanra találta magát meg és erre lesérül(sajnos)Ilyenkor lenne jó egy Maqueda szintű lövő legalább aki tudná megfelelő kép helyetesíteni Yahiát .Pl most Weindhold lesérült Kielbe mégse verik a vészharangokat mert ott egy Reinkind mellette .. Jövőre avval is számolni kell ,hogy egy olyan Sandell jön aki elég sérülékeny .És az se biztos ,hogy olyan könnyen megy majd a formában jövetele majd Yahiának.Szerintem neki lékekben(fejben) is nehéz lesz visszajönni amivel egészségesen is voltak gondok..
Van egy februári időpont ami után már senkit nem lehet úgy leigazolni másik csapatból, hogy nemzetközi kupban is játszhasson. Guardiolánál ez volt a probléma, ezért játszhatott csak magyar bajnokikat.
Hát nem tudom, mert annak idején, amikor I. Guardiolát "tévedésből" leigazoltuk, azért nem szerepelhetett nálunk a bl-ben, mert a francia csapatában játszott egy kisebb nemzetközi kupában...
Jó kérdés megmondom öszintén ezt a szabályt én sem tudom pontosan .Változott is ha jól tudom de ,hogy mi azt passzolom .Ha ELben szerepelt játékos is igazolhatnak akkor azért tágabb a névsor kik jöhetnek szóba.
Meg azért Nagy Laci nyilatkozta, hogy ők nem tudnak versenyezni top j2 megszerzésében olyan klubokkal, mint a Kielce.. Remilire mondta, hogy esélyük sincs ilyen kaliber megszerzésére, mert ezeket pl a Kielce, Barca birtokolja...
Ez a sérülés nagyon rávilágított a keret törékenységére. A F4 esélyes csapatoknak minden posztra van legalább két minőségi játékosa. Sajnos Veszprémben mindig van hiányposzt. Idén sem gondolhatta senki komolyan, hogy egy jobb átlövő elég lesz.
Jövőre még nagyobb lesz a gond: a balátlövő posztra egy használható ember lesz - Mahé, ha marad -, iránytóban egy sem. Így viszont felesleges más posztokra több klasszis.
Szvsz. idén kellene két jobbátlövőt kölcsönvenni, jövőre pedig legalább egy balátlövő és egy irányító is.
sajnos ebből a sérülésből adódóan lesz káosz idén.Jövőre meg még jobban lövő posztokon ha megy majd Nenadic még és Lauge is .Szerintem örülhetünk Yahia-ánál is ha jövő ilyentájt majd hadra fogható lesz.
Neki az oldalsó szalag is szakadt. Figyelembe véve a testfelépítését szerintem fizikailag menni fog a 100%-os felépülés, mivel nem egy robosztus, izomkolosszus beszűkült mozgástartományokkal. DE van ennek egy mentális része is... szerintem ez lesz az igazán vékony jég.
igen vagyis nem... Dominiknak +volt még oldalsó szalagszakadása is az elülső keresztszalag-szakadás mellé .Azt meg Yahián múlik majd visszatud -e jönni 100%-ossan ezt senki meg nem tudja mondani .Laugénak sikerült bízzunk benne neki is fog.
Laci sara. tudtommal Maqueda maradt volna M.Ilic meg abból gazdálkodik amit kapott .Sajnos ez nyilvánvaló volt mindenki számára szezon előtt ,hogy Yahia nemfogja bírni Z.Ilic pedig alkalmatlan még ekkora feladatokra.Vailupau pedig szerintem nem jo megoldás jobb lövőben mert még szélen is keresi a helyét ..
Costáék már EL-ben szerepeltek szerintem az is kizáró ok!Valakit a budesligából kell kinézni egy olyan csapatba aki nem szerepelt semmilyen Európa kupában.Zsebenyulós téma lesz de muszáj lesz ahogy anno Nenadicnál is az volt.Kirkelokke pl szerintem egy jó választás lenne .
Lazarov, Vujin? Én vmelyik balkáni csapatban néznék szét, vagy a portugál Costa tesók közül a balkezest, aki a tavalyi junior vb-n aratott, igaz csak 2005-ös. Bartók esetleg?
Nincs ötletem, de kel vki, mert akkor ennek a szezonnak lőttek, így is nehéz lesz.
Várható volt,hogy,Yaya előbb utóbb kidől..:( Csapágyasra van hajtva két éve,se Maqueda sem Ilic nem tudta helyettesíteni,az hogy idén gyakorlatilag minden meccsen 50 percezik az egy Ilic bűne,2 Laci is vastagon saras h egyedül hagyta… Reméljük még tud ilyen szinten kézilabdázni a jövőben!szerintetek?