De hogy legyen benne ON is: (tájfutás+utazás)
Az öcsémék minden évben elutaznak egy elég extrém tájfutóversenyre. Találjátok ki, hogy hova! Hát az olaszországi Velencébe.
Ugye normál versenyen van egy térképed, bejelölve a megkeresendő pontokkal, tereptárgyak segítik a tájékozódást és akadályozzák a haladást.
De ott a mérhetetlenül sok csatorna miatt egy túlélőversenyre hasonlít az egész. Már látod a pontot, ott van előtted 4 méterre, de kb 1 km-es kerülőt kell megtenni (futni), mert nincs híd a közelben.:((
Azért egyszer kipróbálnám...
Vízilabdások előnyben.:))
Mig élek:életem értelmét élem
magammal vagyok azonos, senki mással
élj te is az élettel s énekelj! ne szürkitsenek el
soha a sötétség sugallta sötét szavak!
Rozoga,
ne ríkass mán'!
Hogy Te miket tudsz???
ha a végén kiderül, hogy te vagy az egyik egytemi tanárom, eldobom az agyam :)))
És hogy a francba kwrgessem el ezeketaz allitáricókat itten, úgy mint :
soha a sötétség sugallta sötét szavak ???????
ha minden összejön, ismét soxxxxor leszek itt,
és bevallom, ez a fránya kicsinítés nekem sem megy, és nem szeretem, és nem jön össze,
akár mit csinálnok, akkora, de aaaa-kkko-ra lesz :))))
A pofonok mától elfelejtve,
mert nem kaptam meg a kérő megszólítást, szóval semmi értelme nem volt,
akkor +??
jól elszórakoztatom magam! resti testvérek hol vagytok? ó az asztal alatt még nem néztem! lemegyek alfába
mmmmmese és valóság vibráló játékát játszod:
mindazt, mi eddig csak égi látomásnak látszott
satinette!
puha selyem, erős atlasz, arakot akarsz?
mi is van azzal a bokorral van itt valaki aki többet tud a dologról, legalábbis titokzatos üzenetek utánna?mi mozog a bokorban? vagy bokrokban?
tudsz már kicsinyiteni? mert a kidobandó képek között találtam még egy jó képet rólam. nagyon egoista vagyok.és a világot nem szeretném megfosztani tőlem.
Mig élek:életem értelmét élem
magammal vagyok azonos, senki mással
élj te is az élettel s énekelj! ne szürkitsenek el
soha a sötétség sugallta sötét szavak!
a regeli resti nyitás jelmondata nagyon jó végre elindultál a lejtőn és innen már nincs megállás!!
de mint minden rendes kocsma töltelék az a reggelt imával kell kezdeni(kicsit profán)
Lám, italos vagyok megint, de
te látod ártatlan mosolyom:
mily bünbánó e csúnya öklendezés!
térdepelek is. tántorgok is kicsit,
nem olyan baj tán, mit ne bocsátanál meg,
GLORIÁS ANTALUNK- védőszentem!
soha jobb fiú nem voltam én: láttad vón
teljes éccakán át kiáltottam-kurjantottam
boldog-boldogtalant ölelgetvén részegen.
ANTALOM, éneklő szentem, ANTAL, ne hagyj
elszédülni! forditsd kedvenc boromat felém!
Ó- te mennnybe szállt zengő fiatalság!
egészségedre! ámen!
h
Hanni... ó az eltévelyedési futás nagyon jó. katona korom szép napjai jutnak eszembe róla! az alföld déli részén közel a tiszához képeztek ki minket valamilyen hegyi vadászok ellen.100km körzetbenegy 15m torony a laktanya udvarán volt a legmagasabb pont. ja nem ezt akartam mesélni... hanem ugye mint sportólók kik sokat lógtak a laktanyából előbb utóbb az én felségterületemen az úszodában kötnek ki. ott is a meleg viz ahól napi rendszerességgel két alak állandóan szidta a térképeket, versenybirákat,órákat voltak képesek elvitatkozni egy egy tájékozodási pont létén és nem létén, csak úgy virtuálisan, ja még szerintem75-76 nem is volt ilyen számitógép féleség. az egyik srácot az tuti VEKERDY ZOLTÁN-nak hivták mert futottunk együtt egy pár km a töltéseken.egyszer szerintem tévedésből szentesig,szerinte az ember mindig oda fut ahova érkezik!! másik nagy élettapasztalat amit tőle szereztem, hogy a legrövidebb út vagy a legtüskésebb, vagy a leg szunyogosabb helyeken vezet át.a másik srácra nem emlékszem annyira talán Skultéty.dehát szerintem neked már ezek a nevek nem mondanak semmit. meg néhány MAFC-os versenyző a balaton partjáról SzÉLES, Harkányi, balla, rég volt szép volt ezek meg nagyon gyorsak. ja még egyszer láttam a Vekerdy térkép gyüjteményét volt vagy másfél méter és mind tök használhatatlan!!
Az el-djemi képek tök jók, meg a focisak is, de egy csomó helyen karbantartás van. Gyakorlatilag az összes többin.:((
Mikor lehet megnézni azokat is?
HB
Köszönöm a kávét:))
Satinette! Nekem nem öröm a kicsinyítés! Én inkább a nagyítást szeretem, valamint a vastagítást!! (a pofonokat és a monoklikat sem szeretem:))