-15-nél már eléggé igényli az állófűtést szegény autó, hátmég a tulaja :-)
Egy új szett 200-tól indul, használtan lehet hogy már 60-70 ért is kapsz.
Az új a legjobb nyilván, a használtnak lehetnek buktatói de egy jó vétellel sokat lehet spórolni.. Távirányításról volt szó mostanában, bár arról nem annyira hogyha az új állófűtésedhez szeretnél gyári távirányítást az horror pénz.
Az utólagos GSM alapú indítás többünknél bevált, olcsó megoldás..
Megteszi a használt is. Viszont az tudni kell hogy ahol használnám -15/25 fok szinte mindennapos novembertől február végéig. És távirányitos változat érdekel csak.
Szia! Sz.tem "agyhalott" lesz a portéka....!? Amiket csináltam,ugyan ilyen hiba-tünetekkel 10-ből 7-8 sosem javult meg,még a reset-elés után sem! De NE legyen igazam! De a diagal elindítva 1ből kiderül az igazság... Pont most izzadtam egy Thermo Top TT-V-vel,ami egy hálál..!
Csak grandegabo mondatait tudom megerősíteni!!! A gsm modul jó, és olcsó a gyári távirányítókkal szemben! Ne félj tőle, nem fogod megbánni. Én elkötelezett híve vagyok a modulos megoldásnak! Ahogy grandegabo is írta évente egyszer feltöltöd a sim kártyát és kész. Tavasszal ki szoktam venni a modulból a kártyát és a rajta lévő pénzt letelefonálom. Én éppen ma raktam vissza a modulba!
Segítséget kérnék!
Van a kocsiban egy Webasto Thermo Top C (diesel) készülék, amiben az alkatrészek külön-külön működnek. Tűztér is tiszta. De nem fűt összeszerelve, nem indítja el az üzemanyag pumpát. Illetve izzítót nem látom, a vízpumpa felnyomja a vízcsövet, és a levegő pumpa is felpörög rendesen. Valaki azt írta lehet „reset-elni” (ha jól emlékszem Renaultban volt gyári) de hogyan is kell ezt az utólag beépítettel csinálni? Ebben kérem segítségeteket!
Előre is köszönöm!
Nekem egy dízel vectrában van gyárilag eberspacher Hydronic 5 állófűtés. Nemrég vettem a kocsit, de távirányítót nem kaptam hozzá. Elvileg elveszett. Csak távirányító külön nagyon drága 60-80e felett. Gondolkozom telefonos modulban is, de mivel pageres Magicar riasztóm van, és van két aux csatornája, az jutott eszembe, hogy össze lehet-e kötni az állőfűtés be-kikapcsolását a riasztó aux csatornájával. Azt meg tudnám irányjtani a risztóhoz kapott távirányjtóval Nagyon elszállt ötlet?
Fel kell tölteni de az nem veszik el. Egyszer egy évben feltöltöd, mielőtt lejár, rátöltesz vagy lebeszéled, így szerintem nem kidobott pénz.. SMS pénzbe kerül de ezt nem sms-el aktiválod hanem ráhívással.. Beprogramozod milyen szám(ok)ról működjön, ha jó számról hívod, 1 csengés után foglaltra nyomja, ha nem jó számról -vagy simeretlen hívja, csak csöng.. Így biztosan tudod h bekapcsolt és véletlenül más nem kapcsolgatja..
SMS-el csak programozod, persze aktiválni is lehet avval, csak felesleges (Sőt akár a riasztódat is rákötheted, mert pagerként is használható. Akkor viszont küld SMS-t, sőt fel is hív, ahogy beállítod)
A kályha már nem aktuális. A telefonos egységről már tettem ide képet nemrég.
Nem a Webasto óra drága hanem a távirányító. Használtan is minimum a duplája a tel. modulnak, ha kapsz.. ..de engem már behúztak egyszer működésképtelen távirányítóval és hasonló átb@szással. ..egy plusz távirányító újonnan meg gyémánt árban van...