Autósbaleset súlyos sérültjét műtik Steril ruhánk olív, be' szép
de hogyan került a szívbe lép?
Ifjúkommunisták szponzorálták a kultúrát Új szobor került a Tisza-korzóra,
vajon mennyit költött a KISZ a torzóra?
Leköti a látvány (vajon mi...:-) Nem érdekli Miklóst
más, csak ez a lik most.
A vegyész keserűen konstatálja, hogy a fehérítő, amit megpróbált kikísérletezni, tömény kudarc, és ezen az se segít, hogy ostoba a rokon Látom, lúgom egy hiba,
bár, a húgom egy liba.
Rajzolás a szabadban, eszegetve (kettős kecske) Firka, Cserhát,
csirkefarhát...
ELÉG!!! "Nem tanulod tovább? Csak duma, te Kati. Mától?!"
"De már kiütést kapok a matematikától!!!!!!"
Phűűű, végre egy kis nyugi!...izé...vagyis visszavárunk, Doki, mihamarabb!!:-)))
És majd újra jöjjenek a mekkek, "a sok jóból jó sokat!"
Na akkor most az én agymenéseim
ezek ilyen mindenfélék, kínok, nemszabályosak, meg egy palindrom is:
Egy genetikushoz (aki mániákusan klónozza a gyümölcsöt) Undorít e perverzió!
Már a tizedik eper-verzió!
Gyilkos rokon Evőkéssel
e vő késel!
Szívszorító Mily elhagyatott Déva vára
már csak a kóbor vadé. Árva!
Munka a trágyaszállító hajón Hazaérvén partra száll Tóth
egész addig szart lapátó't.
Játékfegyverrel a gróf ellen? Neveti a Drakula:
"Mi ez? Talán alu-kard?!"
ezeket Gr0-nak küldöm sok szeretettel (már amennyiben erre jár:-), meg persze minden tanárnak és diáknak:
(Angol) Irodalomórán "Na, mondja, ki volt, s milyen nemzetiségű "Sékszpír"?
Mit mond?? Hát ezt nem hiszem el!!! Még hogy pék??? S szír???????"
Feleltetés a történelemórán - a neandervölgyiek még nem tartottak háziállatot (hármas csere) "Ennyit se tudsz, te istencsapása??!
Az előembernek még nincsen patása!!!"
Az osztályfőnök kedvenc arcképe egy nemesúrról eltűnt a tanterem faláról "Igen tisztelt "három bé"!
Hová lett a báróm, héé???"
és még néhány:
Az apókával nem jó ujjat húzni A kisöregbe, bár aszott
ki belekötött, ráb...ott!
Jankovics Marcell alkot Fogott egy üres fóliát,
s rajzolta rá a Fehérlófiát.
De fárasztó megtalálni ezt a kazettakölcsönzőt! Megszólítok egy járókelőt: "Erre van a videotéka?"- kérdem,
a sok gyaloglástól már kék a térdem!
Ennyi azonos nevű újságíró rágódik a témán? Utólag, remélem, meghúzod! Miért dolgozik a cikken tíz Ede?
Véglegesnek kicentized- e?
A görög kebelimádata A gyönyörűszép Heléna mellén
csüngnék örömmel én, a hellén!
a végére egy súlyosannagyonhülye:
Csuklik a drágakő súlymértéke Ugrottam egy cukaharát
mikor így szólt: "Hukk!!" -a carát.
Szolgálati közlemény! Ha esetleg valaki nem látta volna az esti Híradó kulturális rovatát: DR.YES topicgazdagító hozzászólásait kisebb-nagyobb, de mindenképpen jelentősnek mondható technikai akadályok miatt nélkülözni kényszerülünk. Mivel többen is hisztérikus állapotban jelezték, hogy a doktor hiánya életük értelmét látszik megkérdőjelezni, szükségét látjuk nyilvánosan bejelenteni a tömeghisztériát elkerülendő, hogy a mi doktorunk (aki saját bevallása szerint a topicban nemrég még közröhej tárgya volt, ám ma már munkássága, nagy számú hozzászólása szolgáltat bizonyítékot arra, hogy a mennyiség növelése a minőség romlásának elkerülése nélkül nem megvalósítható) távolmaradása átmeneti, hamarosan ismét körünkben üdvözölhetjük, ezért kérünk mindenkit, őrizze meg nyugalmát, józan eszét eme kritikus helyzetben, és a próbálja meg kiélvezni e néhány nap doktormentes nyugalmát :-)
Köszönjük
A kölök csak az orra alatt motyog
(kissé hibás, tudom) Ha kérhetlek, ki jobban nyisd a szád!
Kétségbeesésbe ne taszí'sd anyád!
Bocsánat, de diétázom! A desszertet nem is kéred már?
Ja, a súlyodat naponta méred? Kár...
A kocsmatulajdonos tulok felesége a legújabb divatszínbe öltözik (nemsokára adózni kell!) Kinyitott a pézsma bárja
és úgy tűnik, bézs ma párja!
(hamarosan dézsma várja...)
Kedves, lóbarát gyerekek varázsigéket tanulnak a bűvész-tanárnőtől(arin=aranyosan; én sem szeretem, de így jött ki :-)
Mondd arin: Abrakadabra!
Mandarin, abrak a dobra!
Hali! Hogy bírjátok ezt a rohadt hőséget? Bár így este kissé elviselhetőbb...
Rég látott ismerős felbukkanása - áll leesik Tát: "He?!
Hát te?!...
A csajt hazavittem, de az nem hatódott meg a többszáz éves tölgytől, ezért a suliból csórt altatót vetettem be Professzorom kámforától
alélt el, s nem fám korától.
Olvastam az újságban: egy malomban csípték el a trópusi emlőst, a megtalálónak jár a pénzdíj! Elfogták a lisztes tapírt, a
jutalom tisztes. Lap írta!
variáció1:
Országomat egy lóért! (a fogatlan uralkodó esete) Odaadta királyi pejét népért
majd elküldte boltba a nejét pépért.
variáció2:
Brutális lótenyésztőm Szaporította pejét népesre
majd agyonverte nejét. Pépesre...:-(((
Vásár Idejött egy móri dalmát,
s megvette a Dóri malmát!
Kuruzsló fohászkodik, hogy a zúgolódó sokaság előtt végzett kézrátételes gyógyítás a vakon sikerüljön A tömeg már nagyon lármás
na mi lesz, gyerünk már! Láss!!
Mivel a rövidnadrágos afroamerikai fickók nem viselnek golyóálló alsógatyát, ha mi következünk, inkább a mocsári nyírféléből faragott pipacsutorára lőjünk
Mivel a rövidnadrágos afroamerikai fickók nem viselnek golyóálló alsógatyát
Ha mi következünk, inkább a mocsári nyírféléből faragott pipacsutorára lőjünk, s úgy ijesszük meg Salgó atyát!
Ha egy t betű kimarad, egy n pedig z-re változik, akkor a kecske csak az égernél kezdődik, és minek a rövidnadrág.
Egyébként a végét sem így gondoltam, noha a tied is korrekt.
Gr0 a múltkor megmorgott, hogy idegen topikba viszem a feladványt. No, legyen meg az ő akarata, itt egy másik:
Mivel a rövidnadrágos afroamerikai fickók nem viselnek golyóálló alsógatyát, ha mi következünk, inkább a mocsári nyírféléből faragott pipacsutorára lőjünk.