Keresés

Részletes keresés

stonedrop Creative Commons License 2003.07.25 0 0 510
Fölraktam a patch-t. Akkor nem idult el. Rámásoltam a crack-et. De most is megvannak a bugok. Crackelt patch kell, ez nem jó.
Hogy ez milyen szép hsz volt. Tele angol szavakkal :)
Előzmény: savafan (501)
Ewron Creative Commons License 2003.07.25 0 0 509
Az biztos, a második rövid körversenyt nyomom, az egyik szakaszon 5 versenyző feladta, és ennek ellenére nemhogy eltűntek volna a versenyből, több mint három óra előnnyel átvették a vezetést. OK minden további napon kapnak egy óra hátrányt a mezőnytől, de ez azért elég durva.
Előzmény: Eddie Orbin (508)
Eddie Orbin Creative Commons License 2003.07.25 0 0 508
Furcsa eredményeket produkál a gép anélkül is. Amúgy tényleg sokat fejlődött a CyM3, főleg grafikailag és animációs tekintetben.
Előzmény: Ewron (506)
andris7 Creative Commons License 2003.07.25 0 0 507
Hy! Én is elkeztem a karrier modot a Quick Steppel de nem állok valami fényesen. Március Közepén tartok de még csak 9 szakaszgyőzelmem van és 1 egynapost nyertem meg.

Nem tudok elszökni szinte senkivel, mert vagy nem jön velem senki, vagy el se engednek. Ti hogy csináljátok?

Bodrogi még nem, de Canada már nyert időfutamot és ha van csapatverseny, azt rendre megnyerem. Az meg rohadt idegesítő hogy a többnaposokon a csórikáknak nem veszik figyelembe az idejét így első lesz :-(.

Bocs a sok rizsáért, jó játékot!

Ewron Creative Commons License 2003.07.25 0 0 506
Tegnapelőtt én is elkezdtem játszani a játékkal, nekem tetszik. Elkezdtem az Ausztrál Tour-t rögtön avval a hibával, hogy véletlenül szimuláltam az első etapot. Az etap végén egy Fassa Bortolós olasz csókának több mint 3 órás előnye volt az egész mezőnnyel szemben!

A többi etapot már rendesen teljesítettem, és naponta kb. 1-1,5 órát vert az olasz sárga trikósra a mezőny (mindig utolsónak jött be). Bettinivel megnyertem összetettet (Armstrong előtt több mint 2 perccel) + egy szakaszt, és Bettinié lett a zöld trikó is (1 ponttal nyert :). A pöttyös trikót is megszereztem Canadával.

Szóval jó a játék, de úgy néz ki, hogy nem szabad szimulálni a szakaszokat, mert hihetetlen hülye eredményt képes kihozni a gép.

Eddie Orbin Creative Commons License 2003.07.24 0 0 505
Az adatbázisokat a játék: Database\Custom könyvtárába kell berakni.

Nekem az oldal bejön modemmel simán. :)

stonedrop Creative Commons License 2003.07.24 0 0 504
Egy bajom van az site-al. Nem lehetne gyorsabb szerverre tenni? Nekem csak 384-es ADSL-em van. És azzal elég lassan lehet betölteni.
Előzmény: Eddie Orbin (496)
NoFear Creative Commons License 2003.07.24 0 0 503
Nálam működni működik csak sajna nem változik semmi, ugyanúgy belezavarodik a prg a többnapos versenyek összetettbeli idejénél :(
Előzmény: savafan (501)
raúl-casey Creative Commons License 2003.07.24 0 0 502
Feltettem ezta peccset és tour csapatidőfutam első időmérő pontjánál kilép a játékból!
savafan Creative Commons License 2003.07.24 0 0 501
Megjelent egy 1.1b4 verziójú patch. Azzal állítólag az eredeti crack működik. Címet itt teszem:
http://www.computergames.ro/download.php?optiune=show_download&did=1611
stonedrop Creative Commons License 2003.07.24 0 0 500
Ciki :)))
Előzmény: Eddie Orbin (496)
stonedrop Creative Commons License 2003.07.24 0 0 499
Aha, kösz. Ez elég jól hangzik. Kár hogy kihagyták a 3ból.
Előzmény: EtelkoziVata (497)
chrisztosz Creative Commons License 2003.07.24 0 0 498
Még egy kérdésem lenn:
amit letöltök database azt hová kell mentenem illetve a realname database nevű filet hová pakoljam?

köszi

EtelkoziVata Creative Commons License 2003.07.24 0 0 497
Ok, sorry.

Akkor csak annyit a CYM2 group módjáról, hogy az egy csoportban tekerő bringásoknak ki lehetett jelölni, hogy milyen feladatot lássanak el, ha relayre, attackra, vagy sprintre kerülne sor (amit persze te indítottál el egy gomb megnyomásával):

pl: tekerjen a relayben, vagy ki legyen védett és védő pozicióban, ki biztosítsa a frissitő utánpótlást, stb.
- vagy sprintnél ki sprinteljen, ki blokkoljon
- ki legyen a támadó, ki ellentámadó, ki blokkoló

Ilyesmik. Én mindig így játszottam, és játszok most is, szerintem így elég jól lehetett irányítani a csapatot és az egyéneket is.

Előzmény: stonedrop (489)
Eddie Orbin Creative Commons License 2003.07.24 0 0 496
HOpp. ez előbb én voltam. látsziok, hogy éjszaka van.
Előzmény: Törölt nick (495)
raúl-casey Creative Commons License 2003.07.24 0 0 494
nekem aszongya h tegyem másik meghajtóba a CD-t és Retry mer ugye én DAEMON-nal csinálom, ki kéne írnom?
raúl-casey Creative Commons License 2003.07.24 0 0 493
Én megtaláltam az előbb ezt a kódot de úgy volt feltűntetve h Cycling Manager3, tehát nem patch, de szerintem hamarosan lesz a patchez is. Jut eszembe végül is most milyen patchek vannak??
andris7 Creative Commons License 2003.07.24 0 0 492
Hy! Bocs de nem tudok jól angolul. Lefordítanátok nekem ezeket?

1. The disc key you entered is wrong ormistyped. Please validate the entered key.

2. Starforce was unable tomatch the keyto the disc in the drive.Please make sure you've entered a correct key.

U: Azt a kódot akarom használni amit a fórumba találtam.

yorka Creative Commons License 2003.07.23 0 0 491
nem müxik :(
Előzmény: savafan (490)
savafan Creative Commons License 2003.07.23 0 0 490
Egy serial amivel hátha müxik a patch. Próbálja ki valaki akinek fenn van a patch.
64BP8S-WBFUSY-G62FB9-S37PL2
stonedrop Creative Commons License 2003.07.23 0 0 489
Én nem játszottam vele. Nekem csak a 3 van meg.
Előzmény: EtelkoziVata (488)
EtelkoziVata Creative Commons License 2003.07.23 0 0 488
Ezt komolyan kerdezed, vagy hulyitesz?
Előzmény: stonedrop (485)
Eddie Orbin Creative Commons License 2003.07.23 0 0 487
Köszönöm a biztatást. A végső háttérszín fehér lesz (nem hófehér, nem fog túlzottan vakítani.), a nemzeti színek azt hiszem maradnak, de nem biztos. Amúgy valami meghökkentőt akartam kitalálni, és valami nem hagyományosat. A tartalom kb. ez lesz. Néhány dolog nem lesz fennt a szerveren (pl. patchek, nagyobb dolgok), mert nincsen megfelelő kapcsolatom a feltöltéshez. Ha ebben valaki akar segíteni, akkor dobjon nyugodtan egy mailt, és majd megbeszéljük.
chrisztosz Creative Commons License 2003.07.23 0 0 486
Meghajolok előtted...

köszi

Előzmény: EtelkoziVata (483)
stonedrop Creative Commons License 2003.07.23 0 0 485
Olyan igazi group mód, mint volt a CYM2-ben, most nincs.
Miért, az milyen volt?
Előzmény: EtelkoziVata (483)
TSD Creative Commons License 2003.07.23 0 0 484
Hájsztok!
Látom megvan az oldal majd megnézem:)))
Tegnap itt sírtam hogy nem tudok megszökni...
Na este elkezdtem jáccani.Ilyen közepes szakasz volt;Virenqe-kel rá"ataccoltam"a hegyi pontokra,aztán ojan jól sikerült hogy öten meg is iramodtunk.A végére 7.30 perc lett az előnyünk,és a végén lesprinteltem mindenkit:))
Azóta még 2-szer sikeresen szöktem:)))
Még 1 dolog:Időfutamot nyertem!!!!:)))))
A svájci romand tour 1.szakaszán 3.80-as cuccal Lacival nyertem:))
Most amúgy április közepén vagyok,eddig 14 szakaszt nyertem,és 3 versenyt(többszakaszosat)

Ha nincs sok pénzem,csak 30000-40000 akkor a legjobb csapattal szoktam indulni a vb futamokon(valami cmc jelzésű) mert itt az első helyért 15000-20000 pénzt kapok.Yobb esetben akár 30000-40000 -ret is össze lehet gyüjteni

Sorry a sok rizsát

TSD

EtelkoziVata Creative Commons License 2003.07.23 0 0 483
Hogyan lehet groupolni? - a control lenyomva tartása mellett ki tudsz jelölni egyszerre több, vagy akár az összes pilótát az egérkattintással. Olyan igazi group mód, mint volt a CYM2-ben, most nincs.

Mi a különbség a short és az infinity relay között, mikor melyiket kell használni? - a sort relaynél elvileg váltják egymást a pilóták rövid időközönként, akinek infinity relayt adsz meg, az addig marad elől, ameddig bírja, vagy más nem teker nála gyorsabban.

Piros csík mit mutat meg? - a sprinteléshez rendelkezésre álló erőt, asszem valami sprint punch, vagy mi a neve.

Mit takarnak a verenyek mellett található számok és betük (pl T3, C1 stb...) - a versenyek besorolását, de hogy melyik a legjobb, most nem jut eszembe. a jobbért több UCI pont és pénzdíj jár.

Előfordult nálam, hogy megpróbáltam igazolni egy versenyzőt de kevés volt neki a fizu, amikor megróbáltam neki magasabb fizetést ajánlani akkos sehol nem találok ilyen opciót, az action menüben meg csak make contract van és ha arra kattintok akkor meg kiírja, hogy már van elfogadott szerződése. Szóval itt meg vagyok lőve.. - én még nem találkoztam ezzel. valószinüleg veled nem egyezett meg a pilóta és közben elfogadta egy másik csapat ajánlatát.

hát ennyi, remélem tudtam segíteni.
ha valamit nem jól mondtam, akkor majd a profibbak kijavítanak.

Előzmény: chrisztosz (481)
Camenzind Creative Commons License 2003.07.23 0 0 482
egyelőre még a peccsre is várni kell, nemhogy a krekre... ma jött ki a 1.2r3b vagy mi...
de ez csk béta
Előzmény: savafan (479)
chrisztosz Creative Commons License 2003.07.23 0 0 481
kéne egy kis help

Hogyan lehet groupolni?

Mi a különbség a short és az infinity relay között, mikor melyiket kell használni?
Piros csík mit mutat meg?
Mit takarnak a verenyek mellett található számok és betük (pl T3, C1 stb...)

Előfordult nálam, hogy megpróbáltam igazolni egy versenyzőt de kevés volt neki a fizu, amikor megróbáltam neki magasabb fizetést ajánlani akkos sehol nem találok ilyen opciót, az action menüben meg csak make contract van és ha arra kattintok akkor meg kiírja, hogy már van elfogadott szerződése. Szóval itt meg vagyok lőve..

köszi a segítséget

adios

EtelkoziVata Creative Commons License 2003.07.23 0 0 480
Nekem is tetszik.
Talán a zöld-piros kombináció elsőre kicsit meghökkentő, de megszokható.

A tartalom viszont kafának tűnik.

Itt egy link, amit esetleg érdemes feltenni:

www.cyclingnews.com

Előzmény: Eddie Orbin (477)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!