Szolnokon van a Tiszai Vízirendészeti Kapitányság, az egész Tisza legfelső vízirendőri szerve. Igen takaros vezérhajójuk van, vadiúj, az ősszel láttam üdv. izgaga
Hali Sügér! www.hydroinfo.hu Most próbáltam, oké. Nem annyira áttekinthető az új beosztás, viszont sokkal részletesebb. Sajna, megint jön föl a víz ezerrel. üdv. izgaga
Szép estét mindenkinek. Tiborpapa jól beregulázna minket a csizmássapkás kivitellel. Csizma nem lesz, max a hajók hátulján:)
Ha jól nézem akkor meg van az összes póló méret. Holnap megyek és intézem.
Izgaga: Láttam. Már napok óta figyelem, de ahogy számolgatom nem lesz akkora víz mint egy hónapja. Sajnos a "szőlőlé" a végét járja.
Sügér: Egyszerűen elfelejtettelek felhívni.Vízállás tekintetében nekem ez a mindennap reggeli program:atikovizig Ez pedig a másik: Hydroinfo Ez utóbbi másik szerverre költözött ezért nem volt elérhető a régi helyén.
Orrkiülős: Már Szilvim is beszállt ma segíteni. :) Csinálom ezerrel, de sok meló van rajta. Napközben a munka este meg a melódia.
Úgy veszem észre valami polóhoz kellene a méret. Majd visszaolvasok, de péntek óta több mint 40 órát huztam le. Szóval egy db xxxxxxL megy egy db xl. Mikor kell fizetni? Ha sapka is van akkor 56-os, csizma 42-es.
Jó Haka-papa! Mennék én hidd el, de örülök ha a túráig végzek a hajóimmal. Meg egyéb kötelességeim is vannak. Négy futó vizsgára-közte a dokié- a hajókat rendbe tenni, nyaralót kitakarítani, berendezni, meg a túra összes ügyét elrendezni. Utána viszont szívesen, bármikor!! Pihentetésül bontom én is a 4.-et:))
egyáltalán szinte szóba sem kerültetek igazábol. szerintem ha nem lenne pityynek meg ede111nek leszervezett programja már ők is jönnének, rokonok vagyunk! szertjük a hajózást, na meg a ser-ből is legalább annyit megisznak egy ültében mint Ti a tisza mellett.
más! egy pesti vízreszállást valamelyik nap, akár hétvégén is fel tudok ajánlani neltek--doctor4 meg aki jönne! visszaadni a kedves törődést amit a bejáráson tapasztaltam részetekről...
Szia Haka-papa! Hosszúra sikeredett a tengeriekkel a kikapcs. Remélem nem nagyon húztál le minket a víz alá....:)))) Pólók nyugtázva. Zászló bizony lesz, mint azt már ígértem is. Egyik oldalán a túra logó, a másik oldalán meg egy söröskorsó,....vagy egy csaj,......vagy valami.......:))))) Beer-ci
nekem kb akkora trikó kell mint a Beer-cinek nem tom asszem XL?? de viszont valszeg az út során 2 utasom is lessz megosztve ezért 3 db kellene, természetesen a költségek teljes térítése mellett,
Ma már nem volt időm, kedvem fotózni, letölteni, átméretezni, feltölteni, meg még nem is annyira látványos. Egyébként trimarán, a Kitzoli alkotása , és ha visszakeresek a topikon, van róla kép is. A túrán ki is próbálhatod. Persze csak ha Sügér kapitány megengedi:))))
Küldesz majd képet a hajódról, ha készen lesz? Ez egy úszóstég lesz? Milyen az úszótest? Én is gondolkodom valami katamarán szerü lakóhajón, sokféle elképzelés van most a fejemben, még kiforratlan az egész.
Azt gondolom hogy az orrkiülős még csak elbotorkálna a tengeren ....pláne úgy hogy ma a kajüt vázszerkezete kész lett. Holnap ugrik rá a burkolat. Utána az orrkiülős rész, majd a napozó, korlát. Szerintem a héten kész leszek vele. A jövő héten a motorizáció, benzintank, kormánymű. Ahogy számolgatom simán benne lesz a felépítmény vagy 150-be. :( HA ilyen tempóban jön a Tisza felfelé, akkor lehet hogy 27.-én vízre teszem egy próbára.
Bocsi felületesen olvasgattam biztos, meg nem is volt nagyon időm, ezért kerülhette el a figyelmem hogy felajánlottad a segítséged. Mégegyszer bocs.
Kutya56 . OK nyugtáztam.
Mindenki: Lassan hiánytalan a pólóméret.Már csak Kitzoli, Haka,Matel,Tiborpapa méretei hiányoznak asszem. Mit mondjak a méretek alapján jó nagy vitorlát lehetne varrni a pólókból:)))
HELLÓ fiuk ! A hajó eredetileg 38 cm -es tükörrel készült, ÉN alakittottam át hosszu triebre. Gondoltam az a db kemény deszka nem árthat, főleg mikor csattan a nagy gödrökben az ország uton.
Nekem köteles, saját gyártású kormányom van. A kormánykereket 20mm-s krómcsőből hajlítottam,anno még a gyerek gokartjához. Onnan neveztem ki a csónakba. Metamid dobon 4mm-es műanyaggal bevont drótkötél, 4db 50mm-es mélyhornyú metamid korongon terelgetve. Évek óta probléma mentesen szuperál.
Azért nem szeretem az autó kormányműveket,mert 3-4 szer körbe kell tekerni,mire fordulni méltóztatik. Trabant kormányművet építettem be először, ki is dobtam,az előbb leírtak miatt.
Csak azért gondoltam rá mert kicsi a helyigénye. A bovdeneket hogy fogja rángatni még nem látom át, de megoldom. Szeretném jól megcsinálni, mert a túrán Sügér fogja tekergetni, oszt nem szeretném ha azt mondaná hogy nem jó kormány mellett döntöttem.,;)-politika mentesen-