Köszönöm az együttérzést, megkaptam a csomagot, fizetni nem kellett csak pofavizitre hívtak be. Ez volt a második csomag, az elsőt csak felbontották, összetúrták és kihozták, ezúttal nekem kellett bemenni, és nem sok múlott rajta hogy fizetni is kelljen. Lehet hogy legközelebb már a belügyminisztériumba kell menni és térdenállva könyörögni hogy megkapjam :)
Amúgy azért álltunk át a csomagküldésre mert legutóbb amikor kimentem modellekért az egész éjszakát a határon töltöttem és nézhettem ahogy a vámosok atomjaira szedik szét a kocsimat, gondoltam hátha jobb lesz a posta.
Szerintem megkocsikáztatnak egy Csajkában vagy Pobjedában, mert tudják, hogy szereted az ilyen gépeket. Ha jól viselkedsz, biztos nem fognak bántani, csak majd írd alá azt az üres lapot. :D
Nem értek a vám törvényekhez de sajna szinte biztos hogy fizetned kell! Mert aztán kis hazánkban ugye minden csak így megy! Ez volt az első amit kiszúrtak? Egyáltalán miért??
"Páran összeálltunk, mert a benzin nagyon drága! Fejenként az az két három modell, mitől lenne probléma!? Itthon azután négyből csinálunk egyet, ezért a darabszám!"
Régebben a 'pack'-osokat mindig felkérdezték! Nem feltétlen negatív a behívó!
"Valami védelmi hivatalba kell mennem a cuccért az Andrássy út 60.-ba. Nem tudom mi van ott,..."
Hogy, hogy mi van ott? Valamikor az AVH, azt követően az AVO központja volt, a pincében a fogdákkal! (Olyan nagy átalakítás nem történt azóta ott, arról tudnék!) Mellette a 'Terror háza'!
Egyik ómen sem valami kecsegtető a jövőd szempontjából! (<= Vicc, ha hülye is!)
Tuti, hogy magyarázatot kell adnod DE! ' Hívatkozz a barátaidra és az ingyenességre ', - amint az valóban történik -, nehogy rád süssék, hogy illegálisan kereskedsz, noch dazu - még csempésztetsz is! ( hallottam már ilyenről!) Tanúként rám hivatkozhatsz! = komolyan!
Köszönöm a bizalmat :) de ha még valamit fizetni kell ezekkel kapcsolatban akkor meg már nem éri meg ugye, de gondolom hogy erre megy ki a játék hogy ne érje meg
Na ez má Retróros dolog lesz, csempészni kell mit annak idején a kaviárt meg a pezsgőt.
A védelmi hívatalba pedig azért kel menni, mert mit képzelsz Te magadról, hogy vezzető emberek autóit csak úgy saját tulajdonba veszed.
Reméljük azért nem lesz gond és nem lesz ez rendszer vagy valakinek szurja a szemét vagy valaki megint pénz akar csinálni belöle -Nem rád gondoltam GEN.
A fogkefét mindenképpen! Rucit meg csak magyart vigyél! Majd kiszabadítunk nem hagyhatjuk hogy kedvenc modelldílerünk pihenjen!:) Viccet félretéve szerintem pénztárcát vigyél mert annak a tartalma kell nekik! :)
Valami védelmi hivatalba kell mennem a cuccért az Andrássy út 60.-ba. Nem tudom mi van ott, de azt mondták hogy vigyek fogkefét és váltás ruhát. Vajon azt is elvámolják vagy mi? :)
Egyik emberke megvette a Moszkvicsot magának. Ő mondta, hogy abból is látott még a teccskóban tegnap. Mi van, alábbhagyott az érdeklődés? A Waresz már azért elfogyott. Vagy ennél is van határidő, hogyha kijön egy új szám, az előzőt vissza kell küldeni, mint egyes újságoknál?
Na, pont ezért bonyolítottuk meg. Mert nekem nem azt a méretet nyomtatja, amit beírok. Persze, én nem modellhez nyomtattam anno feliratot, hanem borítót. Csak kíváncsi voltam, milyen trükk van, amivel a beírt méret jön ki.
Azért ilyen mert a Majakovszkij úton belerohant egy 1200es zsiguli, amitől a mentő az oldalára borult, és a VII. kerületi AFITnál gletthiány miatt csúnyán lakatolták ki. Ezért ér sokat, mert ezt volt nehéz átültetni a makettre...
Nem a te mentődre hanem az enyémre gondoltam! :) Én is szemre dolgoztam ill kép alapján megnéztem hol hogyan helyezkedik el és akkorára csináltam! Szebb ez így vagy ha nem is szebb legalább a miénk! :D
igen erről beszéltem, nálam sem 100 minden :D még nálam is kísérleti szakaszban van a nyomtatás meg a méretezés. hozzáteszem én szemre dolgoztam, mert nem volt nálam a modell a felirat készítésekor :(
Lássátok feleim szümtükkel mennyi hiba adódik az átalakításnál, és ne kövessetek el hasonlóan kontár dolgokat:
A piros vonalnál látható, hogy a középső ablak már beljebb esik az elvárható vonaltól A zöld nyíl mutatja ahol eredetileg ajtó volt és ki kellett csiszolni mennyivel beljebb esik az oldal, ezt az egészet glettelni kellett volna. A lila nyíl mutatja amit viszont el kellett volna tüntetni, a sárvédő feletti csík ilyen nagyításban a festés is borzasztó csúnya. Na látod hori ilyet nem szeretnék neked készíteni :DDD
Szia! Én leírtam hogy csinálom nekem így egyszerű! A rendőrautókon az összesen egy feliratból készült, a nagypoláktól amin a legnagyobb egészen a moszkvicsig amin pedig a legkisebb a felirat! Nem mosódott!! :)
Ez is egy megoldás, ám ha a felirat (kép) eleve nagy, kicsi képként elveszti az élességét, ami ilyen kis méretben eléggé befolyásoló tényező. A másik hogy a feliratot, képet így is úgy is el kell készíteni, akkor meg miért ne méretre készüljön és nem kell bonyolítani szövegszerkesztővel ... :D És akkor még nem írtál arról, hogy a képen a különböző méretű szövegek, hogy lesznek egymáshoz viszonyítottan mérethelyesek?
Ezerrel bízhatsz abban, hogy - a se- gítőkészséged külön megköszönve - sokan fogják igénybe venni a lehetősé- get ( con. rendelhető szett!).
Eleddig Te vagy az egyetlen. aki nem akarja a 'titkot sírba vinni' és tudja: semminemű hátránya nem származhat abból, ha elmond bizonyos dolgokat! Attól az ő szekere még szalad, vagy - felgyorsul és - robog!
Szia! Uhh ti aztán megbonyolítottátok a matrica készítést! :) Egy vonalzóval lemérem a modellen mekkora kell! A feliratot képként beszúrom office-ba, beállítom a méretet és nyomtatom! :) Kb két perc alatt kész! Persze csak ha már megvan a felirat!