Ne oszd már az észt a W1 játékosokról! Honnan a rákból veszed hogy játszik a W2-ben W1 játékos?! Kedvelem a BBk-t, de ne írj már ekkora baromságot. Képzeld, én meg azt hallottam hogy a Szolnokban fekák játszanak meg egy 210 kilós szumós van a falban. ÉS? Ha maga az Atyaúristen is játszik ellenem, azt is legyilkolom bazz.
Elnézést Soldiers, de ide írt be, itt reagáltam, jó felkészülést a hétfői meccsre.
Jól hangzik ez a zsíroskenyér-party. Remélem, összejön. Ha élhetek egy építő jellegű kritikával: amikor "megfigyelni" voltunk nálatok egy Eger elleni meccsen, akkor kicsit hiányoltuk a szilárd táplálékot (folyadék szerencsére volt); a nézők bizonyára hálásak lennének egy kis harapnivalóért! 6 nap múlva találkozunk! Oláh Gergely BPW2 #60 RG
Egy szimpatikus dokinéni (aki mellesleg a TU Dani anyukája),azt mondta,hogy no problem,a nyakam oké (ami rajta van,az nem biztos :) ),ugyhogy játszhatok.Ha még1szer előfordul az "érzékkiesés",akkor kell mennem az ideggyógyászatra.Kicsit még fáj a nyakam,de szerdán szétpakoljuk a védelmet :) A "Szpíker 34cm1yard" barátunkkal mi van?Már rég láttam edzésen... :)
Nézegetem a statisztikákat, és azt láttam, hogy nagyon jók vagytok! Amit a Debrecen ellen elértetek, gyönyörű volt, látom, a Defense nagyon jól működik, az Offense-nek kell összeszednie magát! Verjétek meg a Bp Wolves 2-t. Ne törődjetek vele, ha W1 játékosok vannak bent, ők is ugyanúgy emberek, és Ti jobbak vagytok! A W2-nek nagyon rossz a pass defense-e, ott meg lehet őket verni. Az Eger is csinált nekik 12 pontot, Nektek 0-t! Verhető a W2 és óriási bravúrt hajthattok végre ( mint mi a Demons ellen ), Ti lehettek az év meglepetés-csapata. Nagyon szurkolok Nektek, húzzatok bele, és nyerjetek. Sok sikert a W2 ellen.