Neked is volt fogkefe+WD40, vagy olyan szerencsés vagy, hogy csak tanultad? Sok sikert minden jelenleg is v.t.t.m.-nek aki szakmába dolgozik, nekem 9 év sok volt, a szakmát csíptem, csak cég volt túl "lassú". De látod a műszerész "fíling", rutin jól jön motor üzemeltetés közben, meglep, hogy Te is, de lehet van ebben valami: a műszerészek értik mi a jó műszer!?
Hát ez így elég macera, meg nap végére már a hátizsák is nehéznek tűnt.
És jött az isteni szikra! Térképtartós tanktáska!
Indulás előtt térkép berak megfelelő résznél kinyitva, és akár menetközen is meg lehet nézni.
Határnál kesztyűs kézzel ki tudom venni az útlevelet a tanktáska oldalzsebből, szinte menet közben, soxor meg sem kell állni látják hogy van, intenek hogy tovább.
Szóval akárki akármit mond nekem bevált a tanktatyó!
Egy fél órája próbálkozok belépni a topicba, és nem engedett semmi pénzért csak egy új jelszóval, amit gyártottak!:-((( Nektek nem szaraxott mostanában??
Elárulom, mert pont ilyen táskám van, és amúgy is nagyon rendes csávó vagyok:-)
Csak egy részt kell használni, akkor frankón látod az órákat:-) Én nem szoktam lekötni, és nem is rakok alá semmit. Az a 8 erős mágnes kellően fogja az egy szintet. 180-ig tesztelve, túraplexi nélkül:-)
Fém, és cuppan ráa mágnes. Amúgy lekötni hasznos, mert ha egyszel elszabadul (alákap a szél, vagy valami) akkor mér repülés van, szal jobb a biztonság.
Másrészt meg az én kurvanagya tanktáskámtól alapban nem is látni a műszerfalat, annak pláne jót tesz, ha az elejét kicsit lehúrom a gumipókkal.
nagyon kötözgetni nem kell, két pókkal lefogatom, oszt jólvan. A másneseket nem is használom, van alá egy csúszásgátlós szőnyegszerű izé (hogy ne is karcolja a tankot, ez így teljesen jól funkcionál.
Amúgy meg csak a talpat kell kötözni egyszer. De a mágnesest is oda szoktam (volt) kötözni a pántjával. Amúgy meg most gondolkodok, biztos van itt pár DL-es, akik használnak tanktáskát, ők majd megmondják a frankót, ne én "osszam itt az észt"... :-)))))
Hátasszem a tank fém, csak a fejidom hátranyúló része műanyag, de megnézhetném éppen ha lenne kedvem kimenni a gariba!:-)) Na így meg már végképp nem kell a tanktáska, hogy kötözgessem is!:-(
Jah, amúgy meg azt a fényezést annyira ne sajnáld, lesznek azon még nagyobb karcok is... :-DDD De én a helyedben öntapadós fóliát ragasztanék a kritikus helyere, lehet olyat is kapni, aminek a külső része nem műa. hanem plüss.
Naszóval, homályosítsatok fel, de nem műanyag a DL tankja??? Mert akkor nemigen kell neked a mágneses... Neked olyan kell, amit rá kell kötözni a tankra, a legjobb, ha ez egy szivacstalp és arra lehet rázippzározni a táskát. A talpon általában van egy lyuk az üa. betöltőnek. Én vettem egy ilyet az e-bayen, de nem volt jó a BIGre (annak 2 betöltője van), el is adtam Gyuri Freewindes barátomnak. Ő meg van elégedve vele nagyon. (Néha-néha ír a BIGes fórumba dr650 nicken.)
Elég meggyőző volt az érved!:-)) Most már csak arról homályosíts fel, hogy mennyire karcolja a fényezést az istenített tanktáska! Mert azt nem mondd, hogy nem karcolgatja, mert mikor vettem a vasat, megnéztem az anyagát, mágneslapját, meg gondolkodtam is rajta, mert volt 1 db kifejezetten DL650-re való, amit állítólag már nem gyártanak. Hátizsákként is funkcionált.