Klarica, Costa jó lenne, bár Klarica csak a csoportkör után lenne nevezhető. Az is probléma, hogy jövőre már négyen lennének. Lehet, hogy Sandellt kéne előrehozni, akkor ez utóbbi probléma nem lenne és lehet, hogy nem is fájna annyiba az a fél év.
Abból a szempotból se lenne gond ha összesen 3 jobb lövőnk lenne amit irtam ,hogy Yahia nemtudni mikor tér vissza és milyen gyorsan tudja majd visszahozni magát a megfelelő szintre , Sandell pedig elég sérülékeny játékos nem biztos bírná azt a terhet egyedül ami Yahián volt idén+ugye nem túl rózsásak leszünk jövőre középen és ez okból kifolyólag simán játszhatnánk ha majd egészséges lesz mindenki jobb oldalon amit a Barcelona szokott sokszor ,hogy két balkezes van fent aki közül az egyik irányít a másik pedig a saját helyén játszik .Kíváncsian várom kire esik majd a választás majd .
mellé nem nyúlnánk az biztos ha jól tudom 23 nyaráig van szerződése .Kérdés szabad e még vagy már elkötelezte magát máshova.Mindenesetre 15 évre meg lenne oldva az a pozició .Na ő az a fiatal aki pár év múlva Dika Mem szinten lesz szerintem .Hihetetlen ,hogy egy Sportingban már egy húzó embernek számít 17 évesen.
akkor gondolom kivásárolunk valakit és 2023 nyarától 3 jobbkezes átlövőnk lesz amit én abszolut nem bánok mert Sandell elég sérülékeny Yahia pedig még nagy kérdőjel mikor és milyen állapotban tud visszajönni .
Közben olvastam egy hírt hogy a Plock kapust cserél azonnali hatállyal a Schafhausennel. Filipovic védett már a BL-ben idén, Nacho Biosca meg a svájci csapatban.
Ebből és az általam belinkelt átigazolási szabályból úgy gondolom, hogy a két kupa között egészen biztosan van átjárás ilyenkor.
Pár név jutott eszembe akiket lehetne hozni: Rod erre a félévre nagyon jó lenne, de úgyse engedik el. Vujovic is nagyon jó lenne, de idén kötött 3 éves szerződést. Hafner is megoldás lehetne esetleg Melsungenből. Hirtelen ennyi a Bundesligából.
Más nincs én azt is el tudnám képzelni ,hogy erre a fél évre Nagy Laci visszaugrik.Kondi megvan ahogy látom maratonokat fut és mint játékos szerintem van annyira inteligens ,hogy könnyen is visszatudna illeszkedni .Kérdés tud e magának annyit ajánlani amiért el vállalna(poén)
"A late entry of player who already appeared on the match report of at least one game in either the EHF Champions League, EHF European League or EHF European Cup is permitted one (1) time per season under the conditions mentioned in point 12.3."