Lehet , hogy nem jó helyen kérdezem de...... ..................tudna valaki nekem segíteni , hogy a Cararama Hongwell 1:43 modellekről hol találok valamilyen katalógust , esetleg árlistát , fórumot..... Illeszkedik-e valamennyire a retro sorozathoz ? Milyen minőségű modellek?
Nagyon klassz a Cs-346-od! Lehet tudni , hogy mennyiben fáj egy ilyen teherautó. Egy platós engem is érdekelne - amennyiben nem horror az ára - , amolyan nosztalgia alapon.
Teljesen véletlenül akadtam rájuk a Vatyerán volt egy 344-es "bódés" Csepel;egy lánctalpas 800-as;egy 130-as tűzoltó dzsip Csepelből.Valami fantasztikus tökéletesség,kidolgozás.Én azóta is hatásuk alatt vagyok...A bódésra licitáltam,de a licitálás lejártakor éjszakás voltam,így elvitték előlem...A szívem majd megszakadt!
Két-három hét alatt a létező összes ismerős és Topik bevonásával megtudtam a gyártó nevét és azóta is kapcsolatban állok vele.Eddig vettem Tőle egy 344-es üzemanyagszállító Csepelt,egy platós ZUK-kot.Augusztusban jön egy 800-as lánctalpas Csepel(szürke),és egy 130-as platós-ponyvás dzsip.1:43-asok mind és fantasztikusak!Most nincs gyártás alatt egy sem,a meglévőkből lehet szemezgetni a szerencséseknek...Én így tudom.
Ha nem titok megoszthatnád velünk, hogy honnan, menyiért, milyet, mekkorát sikerült lönöd! Szerintem van itt még egy-két forum Társ aki szivesse szert tenne ilyenre a gyűjteményébe. De egy képet azért fölnyomhatnál nyálcsorgatonak.
Van már egy hasonló, de más jellegű térképem fóliázva a ' Könyvnap'-on vettem prá évvel ezelőtt! Léynege: SA térképet emmiféle por, piszok nem érheti sehonnan!
Ja és az e hónapra beharangozott Lada 2103 és Zim-12 fehér nem jelent meg pedig nekem nagyon kellett volna. A meg nem jelenés oka állítólag gyártási probléma. Nem tudom a jövő havi IST-féle Moszkvics 400 kabrio és Pobeda kíváncsi leszek megjelenik-e.
Ebből most júliusban a Kim-10-50, a Kim-10-51 és a Gaz-64 jelent meg. Eléggé játékautó jellegűek lettek, ez már nem IST models kooprodukció hanem valami másik nyugati nagy gyártó aminek folyton elfelejtem a nevét. Ráadásul az utóbbi időben sajnos egy kicsit alább adtak a minőségből a NAS Avtopromnál. A Kim 10-50 amúgy a Moszkvics 400 elődje volt.
A Csepelt a képtárban találtam, megtetszet mert nem a szokványos zöld és emlékeztett a kék csepel a jegesre. Egyedi készítés, sajna több info nics egyenlőre róla, de rajta vagyok.
A ZIL bilencs az amiről Gen irt "SZARLAB" modell 40-60.000-ft között mozognak szeb a kidolgozása mint az alternativa Electropribor amit 9-10.000-ft között van.