Ha legközelebb jössz légy szíves hozz magaddal néhány írólap nagyságú - vagy kisebb v. nagyobb - bútorlap hulladékot! ( Tudod, a matricáim snic- cerrel történő szabdalásához!)
illetve
Gen. keres majd Téged (kedd), ő szívesen elhoz párat, lécci' küld át vele!
Csepel D344 = a JEGES-re IS! vevő vagyok! Nehogy má' ne!!! ( A színezésében majd se- gítséged kérem! Tán még: közös festés?:)))
Luna holdautót adott ki a Takara: pici és drága. Ez is egy retroautó a keleti blokkból: négytengelyes:) Az űrben soha nem járt orosz holdkompokat legfeljebb papírmakettben találod meg, hacsak valami eldugott szibériai noname cég nem gyártott valami fröccsöntött csodát:) Pl. a vulkán program kompja nekem nagyon bejön szeme is van és mivel szovjet, ezért dögnagy:D A másik az N1 kompja.
A képek a tollról. Ez meg egy kit, de nekem túl drága. A new ray kicsivel vackabb minőséget töredék áron adott a holdprogramról. Mondjuk ez nem tudom mekkora, lehet, hogy a kis kozmonauta a talapzaton akkora, mint a hegyomlás:)
Zsülike Ha nem horror makett áron találna, akkor érdekelne. Pont nem találom a képeket:( Egy hordozórakétás és az űrállomás makettről találtam. Trumpeter-t talán még ide is hoztak. Szuvenírboltokban adtak ki náluk 1:200 vagy 1:400 méretarányú hordozórakéta tollat. Az a legolcsóbb és arányosi, de nem találom a képet. Meg volt egy 40000 körüli full részletes diecast aranyozott űrállomás, na azt kihagynám.
Remélem azzal tisztában vagytok, hogy a Balaton modell termékei műgyanta makettek: ki kell vágni, csiszolni, ragasztani, festeni és nem gurul. Nem egy "matchbox"-ot tartalmaz a doboz.
Nem vagyok tisztában az öntési technológiák költségeivel, de valószínűnek tartom, hogy a fém öntésénél olcsóbb a müanyagé. Nem árt ezt sem megfontolni.
Emlékeztek még gyerekkorunk piros-fehér Politoys Ikarus 260-asára? Ha sikerülne legalább azt a szintet megütni, akkor már biztos lenne a siker.
Tőled gondoltam kérdezni MERCI-E. Bocs , hogy a kérdésemkor nem jelöltelek meg mint akitől kérdezek. De ezzel együtt tetszik a Cs-344 " projekt " , bár én úgy tudom , hogy a " bódés " Csepelek is már Cs-346-ok voltak. Ezek voltak a műhelykocsik , törzsbuszok , telefonközpontok stb , stb. amúgy a Gaz-66 -ok -" bódés "- megjelenéséig rádióállomás kocsik is voltak. Ebből még létezett akkumulátor javító és töltő műhelygépkocsi is. Ha lesz ebből modell akkor azt hol tudom megnézni , illetve megvásárolni?
Egy program letöltésénél elállítódott a BETŰNAGYSÁG a gépemen! Nagyítani tudok, de a nagyított oldalon is apró a betű! Ha valakinek van ideje és tud segíteni pls! (Amúgy tot. 'béna' vagyok a pc-hez!)
Tetszenek ezek a Cs-344 teherautók. Ha ezt tényleg 3.800.- -ba fáj akkor szerintem engem is érdekelni fog olyan augusztus , szeptember környékén. Ha nem postázod akkor hol lehet megnézni , megvásárolni?
Van néhány eladó modellem 1/43-ban, amik az alábbi képen láthatók, külföldi DeAgostni modellek újsággal.
Ezen kívül továbbra is tudom hozni megrendelésre a "Retroautók a keleti blokkból" bármelyik eddig Magyarországon megjelent példányát (lásd: www.retroautok.com, kivétel a Lada 1500 piros) 2000.- Ft/db áron, 10db felett pedig 1800.- Ft/db az ár. Arra is van mód hogy valaki "előfizessen" nálam az újságra, ekkor szintén 1800.- Ft/db az ár és általában már a megjelenés napján nálam szokott lenni az aktuális szám.
Ilyet mi is fogunk gyártani ha beindul az Ikarus-business. Sőt szeretnék hosszútávon Roburt, magyar villamosokat, trolikat, HÉV-eket 1:43-ban 25 000.- Ft körüli áron, ami elérhető a magyar vevőknek. Mondjuk a 3-6000.- Ft/db ár jobb lenne de ahhoz már kínában kell gyártatni és egy kicsit több befektetés is kéne :)