Sziasztok Srácok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem hetek óta egy újabb gyönyörű élmény tölti be a napjaimat. Mégpedig az, hogy hétfőn újra együtt játszhatok veletek ráadásul, a Wolves ellen. Az előrejelzések szerint jó meccsre számíthatunk. Ha fejben ott leszünk, minden rendben lesz. Illeteve ahogyan valaki megjegyezte, jó kabala leszel a csapat számára, hiszen csak nyertes meccseken játszottál. :) Szeretném, ha nem csak kabala lennék, hanem eredményes teljesítménnyel is szolgálom a csapatot. Yo eight!
Apu, ha nyerünk, legyen nálad vagy 100ezer forintocska, mert okádásig ugrálóvárazok, meg póni lovagolok (remélem "Micimackó" is tud majd pónilovagolni (vmi mutáns-pónin))... Más variáció nem értelmezhető... Majd anyuval lejátszod este a lovászfiú-és-a-hercegnő felállást, már ha "látod a szemében", meg nem alszol el... :) Z #44: Szép munka volt... Az évek meg a tapasztalat... Majd ha már én is vezérigazgató leszek, az én fingásomat is 100an lesik... :)
KÖSZÖNJÜK a Moderátor/Rendszergazda/Üzemeltető bácsinak/néninek, hogy szebbek lettünk.
(Zoli bácsi írt szívhez szóló levelet a fentiek közül vkinek, ne legyünk már olyan ágrólszakadtak a többiekhez képest... és szavaim meghallgatásra találtak)
Na menjünk lubickolni a nedvesbe és szagolni mi van...
Trugyi is moshatna már, mert szetm néhányan ezért tévesztenek play-t :DD
Jó hír a huddle-ben résztvevők számára, kimostam a ruhámat... :) Kókuszos medvés öblítőt használtam.Csak szólok, ha valaki nem ismerne meg miután a kosz eltűnt rólam,meg a szag.Nyugalom belül ugyanaz az érző szívű,gáláns úriember maradok, vazze!
Pár cucc még nem száradt meg, kezdtem izgulni miatta, de mivel esik így lényegtelen... Max, a kesztyűm fog habozni a benne ,maradt mosóportól.
És egy kép a szurkolók közötti jó viszony ápolásáról... :)
Tudod jól, hogy ez, hogy működik! Ha megvéded a seggem, akkor tárgyalhatunk. Minden egyes plussz másodperc/play, jóváíródik a légvár, póni számládon. De ha vmit elbaszol, te leszel a póni, én meg a kiéhezett juhász gyerek.
Apu,most olvasom a plakáton,hogy lesz légvár meg pónilovaglás...Remélem nem leszel skót,mint Egerben és legalább az egyikre befizetsz :) (remélem izmos pónik vannak,mert Csecsemőt is be kell fizetned - így a csapat összes gyereke örülni fog :) )
Na, hogy tovább fokozzam az izgalmakat lehet tippelni:
1: csak a feka játszik hétfőn
2: csak a szumós játszik hétfőn
x: egyik sem
x+1: mindkettő
x+2: én sem.....:)
Analobicnak megy egy sör Bélánál a helyes tipp miatt.....Mivel ő is jön nekem 1-el ezért a dolog offset.
Ma edzés halak! Akár esik akár fúj! Aki nem jön jön ma edzésre, nem kap farkasbundát, sem rétest hétfő este!! Komolyra fordítva: Tudom gané az idő, de hétfőn háború van!!!! Sérültek, betegek is jöjjenek!
Egy kis hír Az Edmonton Oilers már a NHL döntöben van (Stanley kupába) ez nem mai hír a másik ágon a Carolina Hurricans 3-2-re vezet a Buffalo Sabres ellen.....
A szumósnak és a "sötét kék" srácnak mond már meg hogy holnap legyen ott az edzésen mert ha nem akkor nem fognak játszani a farkasok ellen ja és nem érdekel hogy ők a legjobbak..................
Ne oszd már az észt a W1 játékosokról! Honnan a rákból veszed hogy játszik a W2-ben W1 játékos?! Kedvelem a BBk-t, de ne írj már ekkora baromságot. Képzeld, én meg azt hallottam hogy a Szolnokban fekák játszanak meg egy 210 kilós szumós van a falban. ÉS? Ha maga az Atyaúristen is játszik ellenem, azt is legyilkolom bazz.
Elnézést Soldiers, de ide írt be, itt reagáltam, jó felkészülést a hétfői meccsre.
Jól hangzik ez a zsíroskenyér-party. Remélem, összejön. Ha élhetek egy építő jellegű kritikával: amikor "megfigyelni" voltunk nálatok egy Eger elleni meccsen, akkor kicsit hiányoltuk a szilárd táplálékot (folyadék szerencsére volt); a nézők bizonyára hálásak lennének egy kis harapnivalóért! 6 nap múlva találkozunk! Oláh Gergely BPW2 #60 RG
Egy szimpatikus dokinéni (aki mellesleg a TU Dani anyukája),azt mondta,hogy no problem,a nyakam oké (ami rajta van,az nem biztos :) ),ugyhogy játszhatok.Ha még1szer előfordul az "érzékkiesés",akkor kell mennem az ideggyógyászatra.Kicsit még fáj a nyakam,de szerdán szétpakoljuk a védelmet :) A "Szpíker 34cm1yard" barátunkkal mi van?Már rég láttam edzésen... :)