Keresem a Retroautók sorozatban megjelent Dacia 1310-et és UAZ 469-et, hibátlan állapotban. Cserébe a Wartburg W353 Touristot és a ZAZ 968A-t kínálom ugyanebből a sorozatból, bontatlan csomagolásban, kiadáskori állapotban.
Megfelelő vételi ajánlat esetén el is adom a kocsikat.
Örömmel tölt el, hogy mindenki elégedett a tegnap megjelent Tatra 613-al! Egyetlen rossz gondolatot sem olvastam a cseh gyöngyszemről, NEM lehet véletlen, hogy én NEM kaptam meg! Eddig ez az első járgány, amelyik 'vakarózva' fog hozzám kerülni!
Gen!
Igazad van és elnézésed kérem! Keddet em- lítetted, hogy elmész MERCI-E-hez, a mobilom kimostam, azért nem volt bekapcsolva. (Ffi. létemre tisztaságmániás vagyok!) Szerdán reggel 8h-tól be lesz kapcsolva, várom a hí- vásod és az egész napom Hozzád igazítom!
MERCI-E!
Előre is köszönöm!
Dina666!
Veled illet volna kezdenem, de a három 6-os óvatosságra int! Üdv a fedélzeten!
Mivel ahogy EVO X is említette a fiat és a seat összetartoztt és mivel a zsiguli a fiat licensze alapján készült ezért néz ki szinte mind a kettő ugyan úgy(a fiatot nem említettem mert az már kicsit jobban eltér
Megkérhetlek szépen hogy értesíts akár e-mailben, akár telefonon, hogy holnap vagy holnapután mikor mehetek hozzád? A modellek mellett egy óriási vitrin, 2 akasztós szekrény és egy komplett étkezőgarnitúra is várja hogy hozzád kerülhessen :)
Én elég kritikus szoktam lenni a DeAgostini "retroautókkal", de ez most nagyon tetszik. Az újság is jó hozzá - mondjuk a "nehogy azt higgyétek az autómodellek alapján, hogy jó volt a kommunizmus" történelmi melléklet már kicsit unalmas, de nyilván ez is a koncepció része, mert az ember tényleg hajlamos arra, hogy könnyes szemmel nosztalgiázzon és elfeledje, milyen csúnyán elnyomták, főleg a nyolcvanas évek végén, amikor csak másolt VHS kazettákon lehetett horrort nézni a csempészett videón, fú de szörnyű világ volt, bezzeg most lehet mindent kapni boltban, csak kb. hárommillió ember a napi kajáját sem tudja megfizetni. Na mindegy, hagyjuk. Csúnya világ volt, 56 után pár évig, főleg azoknak, akik részt vettek a forradalomban. Utána meg tele volt kompromisszumokkal, de megvolt a diszkrét bája (SZOT üdülő, Trabi, alacsony szinten létbiztonság, az egyenlőtlenségek jótékony elrejtése a pofánkba röhögő Bentley kabriós izomagyú hülyegyerekek helyett stb. stb.)
Mondjuk egy Wehrmacht-csúcsfegyverekről szóló sorozatba is biztos beraknának egy kis "csúnya nácik" részt, nehogy má' valaki retrófílingből legyen náci vagy komcsi, csak nekem ezek a történelmi összefoglalások túl didaktikusak.
Igen én raktam rá mert ez a Lengyel sorozatbol valo T603 és azon nemvolt amugy a Daciárol származnak a tukrok csak lefestettem krom szinure hogy elethubb legyen
Régóta olvasom ezt a fórumot,jók nagyon ezek az átalakított kocsik.Én már 19 éve gyüjtöm a modell autókat,igaz eddig csak a ruszki gépeket. Mióta van ez a retro autók azóta tudom bővíteni. Én csak annyit alakítok rajtuk hogy a belterét kifestem,meg a hátsó szélvédőre ragasztom az ország jelét. Külömben én csaj vagyok,úgyhogy nem csak urak vannak itt! Üdv mindenkinek.
Sziasztok csináltam egy pici alakítást a T613 mon igy jobban hasonlit az eredetire. Kihusztam a maradék króm lécet foleg az ablakok körul és kapott festést a eltér itt vannak a fotók. Amugy a modell nagyon elethure sikeredett foleg ha festést kapnak a hatso lampak.