Felülről második sorban jobbra egy Skoda 1203 mentő, balra pedig egy rendőrségi Skoda 120L? Utóbbit honnan sikerült beszerezni, ha szabad kérdezni? Ilyet én is szívesen látnék a polcon. :-) (1203-asból egy halottas kocsi-verzió van úton hozzám, ha minden igaz.)
Megvan a 613-as, elképesztően tetszik, minden öt percben a kezembe veszem és körbeforgatom. Pár éve még csak álomnak tűnt, hogy ilyen csehszlovák modelleket lehet majd a Tescóban venni... Ha azt vesszük, hogy házilag is szebbé lehet tenni a hátsó lámpákat és a kerekeket, teljesen feleslegesnek tűnik 8000-et adni az eredetiért.
Folyton rám tukmálnak valamit, így nem volt elég hogy tegnap megjelent a Tatra 613, ma a Skoda 120 LS volt az újdonság. Az én véleményem a modellről, elég jó kidolgozottságú és minőségű a többiekhez képest. Pozitívumként tudom említeni a hátsó lámpák kidolgozottságát, a motorháztető végén a fekete légbeömlőt, a kalaptartón a szellőzőrács és a hangszórók kidolgozását és az orra is egész jó lett. Negatívum a kelleténél jobban lógó hátsó lökhárító, és hogy az autó nem "ül" eléggé, elvégre hátul volt a súly. A lehúzott ablakot csak a bal oldalon imitálták, a jobb oldalon be van üvegezve. Összességében szerintem a jobban sikerült példányok közé tartozik.
Amúgy van egy cseh megrendelőlapom és ott 3 ajándék szerepel, 1db vitrin, 1db Skoda 120 (olyan mint ez, csak szürke) és egy Skoda 1000MB kék. Ez azt is jelenti hogy a Cseh sorozatban ez a két modell nem lesz. A mai nap pedig megerősítették a hírt a kiadóból, hogy Csehországban a Skoda modelleket visszahívták az Abrexes jogviták miatt. Tehát a cseh sorozatban egyáltalán nem lesz Skoda, noha a lengyelben megjelent még régebben.
Ha valaki pedig szeretne venni egy ilyet mint a képeken látható 3000.- Ft-ért, akkor az alábbi e-mailen érdeklődhet, talán még akad egy a gyűjteményemben:
Próbáltam föltenni képeket,de egyszerűen nem engedi. Pedig szerettem volna megmutatni a Zil billencset,Kamaz ponyvásat,Latviákat Szamarát aminek mindene nyílik,még az első ülések is előre buknak mivel 3 ajtós. Ezeket még Tengízből cseréltem Marlbóró cigivel.
Örülök, hogy jelenléteddel kicsit csökkented a fórum tesztoszteron szintjét!:) Egyébként, ha van kedved és lehetőséged rá, szívesen látnék (és szerintem a többiek is) képeket a gyűjteményedről, átalakításaidról!