Yogi majd megint előveszi a mélyebbik hangját. :-)
Épp akartam kérdezni, hogy hová lett mindenki: csak nem elmentetek az állami párválasztó táncos buliba? Vagy az holnap van? Mindegy is, csak egymás talpára ne lépjetek itt nekem.
Tényleg nagyon jó kis séta volt, nem is fáradtam el. Mostmár tréningezek a beigért Tabánra. A szervezőnek és Yoginak is köszönet, a kutyus aranyos volt.
Mindenki sajnálhatja, aki nem jött el a jó kis városfalsétára. Yogi remek udvarokat mutatott nekünk a Múzeum körúti szűkebb pátriárkájában (:-) ez egyszer majdnem megjelent így kedvenc lapomban!), és ahová ő próbált bejutni, oda be is engedtek minket! :)
Arról nem is szólva, hogy valószínűleg az ottani lakásoknak ezen a "hátsó", az utcai fronttal ellentétes részén a fürdőszoba lehet. Persze ne zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy akadhatnak, akiknek minden álmuk egy erkélyes, vagy utcai ablakos wc. : )
Valóban furcsa és nem túl kellemes szomszédság a negatív sarokház. Azért előfordul. Mindig megcsodálom a Szent István park két deréxögét meg a Mikszáth tériét.
Nem az irigység folytán.
Én igazából az ület megnyitására gondoltam, följebb meg a jól bevált vakablakokra. Ámbár onnan az utca tengelyébe elnézve a budai hegyek felé, elég kellemes panorámát tudnék elképzelni.
Ne adjunk olyan ötleteket, ami a beurgó házban lakókat zavarná. Azaz az ő erkélyüktől, ablakuktól karnyújtásnyira vágott ablakok eléggé zavaróak lehetnek. És talán nem is örülnének az öreg ház lakói sem, ha a szobáikra további ablakokat vágnának, hiszen akkor azok a helyiségek nehezebben lehetnének bútorozhatók.
Igazán jó lett a tűzfal. Nem is értem hogy létezik olyan humanoid aki ellenzi?!
De ha az a kitüremkedő ház megmarad az elmaradt Madách Imre sugárút prodzsekt folytán, akár a valóságban is lehetne valami hasonlót csinálni abból a falbul.
Egy heted van eldönteni, mit választasz. Nálunk, a kerület körúton túli részén június 1-jén lesz a lomtalanítás. Ha gondolod, itt is lerakhatod a cuccot. : )
Nekem két bankbetétem van: a tévém (nem nézem vagy két éve, de havi sok), és az autóm (havi nagyon sok). Ha beüt a krach - és az beüt! -, és takarékoskodni kell, kiteszem a sarokra a kocsit, rajta egy tévével. Hogy aztán mi lesz...
Viszont szeretnék kérni valakitől aki biztos ott lesz, egy mobil számot, ha elkésünk, eltévedünk stb. Persze igyekszünk pontosan ott lenni. Mi se biztos, hogy végig birjuk a sétát, majd a lábunk és derekunk nyilatkozik, hogy meddig birjuk. Ez attól is függ, meddig álldogálunk egy helyben, a táv biztos nem jelent nehézséget.
A nevemnél levő e-mailt nézem majd este a telefonszám miatt. Köszönöm előre is!
Belevettük a közgyűlési pontok közé a közös képviselő megválasztását (mert eddig intézőbizottságunk volt). Az általunk ismert házat jól kezelő képviselő meggyőző ajánlata 2000 Ft/albetét összegről szólt. Még személyesen nem találkoztunk vele, amire csak a közgyűlés előtti napon fog sor kerülni.
Nem kizárt, hogy minden marad a régiben, mert belegondoltunk, hogy amikor valamit intézkedni kell, az általában nem munkaidőben történik, bár a jelölt szerint nekik olyan szuper szerződésük van a gyorsszolgálattal, hogy azok mindent mindig megoldanak. És az árban benne van a pályázatírás is.
És a színházjegy féláron? Hiába terjesztem a maesteszinhaz.hu oldalt? Igaz, hogy azóta többet költünk színházra, amióta ezt hazsnáljuk, de legalább egy csomó restanciát megnéztünk.