Ma voltam orvosnál és azt mondta hogy maradjak ágyba ha hétfőn 100%-os teljesítményt akarok nyújtani.Szerdán megfáztam ma már nyomtam az ágyat mint állat.Köhögök meg folyik az orrom már nagyon unom.
Sajnos ezért nem leszek edzésen!!!!!!!!
Öcsém sem lesz osztálykiránduláson van Szombaton jön meg.
Sziasztok Srácok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem hetek óta egy újabb gyönyörű élmény tölti be a napjaimat. Mégpedig az, hogy hétfőn újra együtt játszhatok veletek ráadásul, a Wolves ellen. Az előrejelzések szerint jó meccsre számíthatunk. Ha fejben ott leszünk, minden rendben lesz. Illeteve ahogyan valaki megjegyezte, jó kabala leszel a csapat számára, hiszen csak nyertes meccseken játszottál. :) Szeretném, ha nem csak kabala lennék, hanem eredményes teljesítménnyel is szolgálom a csapatot. Yo eight!
Apu, ha nyerünk, legyen nálad vagy 100ezer forintocska, mert okádásig ugrálóvárazok, meg póni lovagolok (remélem "Micimackó" is tud majd pónilovagolni (vmi mutáns-pónin))... Más variáció nem értelmezhető... Majd anyuval lejátszod este a lovászfiú-és-a-hercegnő felállást, már ha "látod a szemében", meg nem alszol el... :) Z #44: Szép munka volt... Az évek meg a tapasztalat... Majd ha már én is vezérigazgató leszek, az én fingásomat is 100an lesik... :)
KÖSZÖNJÜK a Moderátor/Rendszergazda/Üzemeltető bácsinak/néninek, hogy szebbek lettünk.
(Zoli bácsi írt szívhez szóló levelet a fentiek közül vkinek, ne legyünk már olyan ágrólszakadtak a többiekhez képest... és szavaim meghallgatásra találtak)
Na menjünk lubickolni a nedvesbe és szagolni mi van...
Trugyi is moshatna már, mert szetm néhányan ezért tévesztenek play-t :DD
Jó hír a huddle-ben résztvevők számára, kimostam a ruhámat... :) Kókuszos medvés öblítőt használtam.Csak szólok, ha valaki nem ismerne meg miután a kosz eltűnt rólam,meg a szag.Nyugalom belül ugyanaz az érző szívű,gáláns úriember maradok, vazze!
Pár cucc még nem száradt meg, kezdtem izgulni miatta, de mivel esik így lényegtelen... Max, a kesztyűm fog habozni a benne ,maradt mosóportól.
És egy kép a szurkolók közötti jó viszony ápolásáról... :)
Tudod jól, hogy ez, hogy működik! Ha megvéded a seggem, akkor tárgyalhatunk. Minden egyes plussz másodperc/play, jóváíródik a légvár, póni számládon. De ha vmit elbaszol, te leszel a póni, én meg a kiéhezett juhász gyerek.
Apu,most olvasom a plakáton,hogy lesz légvár meg pónilovaglás...Remélem nem leszel skót,mint Egerben és legalább az egyikre befizetsz :) (remélem izmos pónik vannak,mert Csecsemőt is be kell fizetned - így a csapat összes gyereke örülni fog :) )
Na, hogy tovább fokozzam az izgalmakat lehet tippelni:
1: csak a feka játszik hétfőn
2: csak a szumós játszik hétfőn
x: egyik sem
x+1: mindkettő
x+2: én sem.....:)
Analobicnak megy egy sör Bélánál a helyes tipp miatt.....Mivel ő is jön nekem 1-el ezért a dolog offset.
Ma edzés halak! Akár esik akár fúj! Aki nem jön jön ma edzésre, nem kap farkasbundát, sem rétest hétfő este!! Komolyra fordítva: Tudom gané az idő, de hétfőn háború van!!!! Sérültek, betegek is jöjjenek!
Egy kis hír Az Edmonton Oilers már a NHL döntöben van (Stanley kupába) ez nem mai hír a másik ágon a Carolina Hurricans 3-2-re vezet a Buffalo Sabres ellen.....
A szumósnak és a "sötét kék" srácnak mond már meg hogy holnap legyen ott az edzésen mert ha nem akkor nem fognak játszani a farkasok ellen ja és nem érdekel hogy ők a legjobbak..................