Szíved joga! Anno a Palmarssonról, Fabregasról szóló pletykák is vadul hangzottak. Másrészről, amikor a Kielce ismételt anyagi gondjai felmerültek egyértelmű volt, hogy a nagy játékosait, közte Remilit is megkeresik a klubok és nem csak a Veszprém. Persze ez még távolról sem jelenti azt, hogy váltana, vagy akár Veszprémbe jönne. De ha nincs megkeresés, esély sincs a leigazolására 😉
Megoldás lehetne, nem is rossz, de kizárt, hogy elengedjék sajnos. Ha Magnusson lesérül, azonos a helyzet mint nálunk. Ráadásul nekik a bundás miatt nagyobb a teher. Böngészem Elverum, Porto, Celje, Plock neveket, ha tényleg lehet a csoportkör után, de nekem sajnos sokat nem mondanak.
Biztos vagyok benne,h Ancsin lesz,nem fogunk nagyobb pénzt áldozni senkire,ha tudnánk sem engednének el klasszist a riválisok+a Tatabánya -Vp együttműködés,Egry Viktorék is ezt ecsetelték most a Vakszban
Azért amit a harmadik félidőben is említettek az viccnek is rossz (Ancsin) .Azért ennél remélem egy ilyen csapat mint a Veszprém tud találni egy megfelelő helyettest ...
Yahiát lassan már megismerne neki azért a visszajövetel nem csak testileg lesz majd nehéz hanem fejbe is arra a szintre ahol most tartott legalább.Szerintem jövő év fele is elmegy neki evvel
Nyilván a Sandell vonal lenne a legkézenfekvőbb, de ha Ilicre tényleg nem számítunk hosszú távon, akkor a portugál gyerekre kellene rámenni, mert ki tudja mi lesz Yayaval.
Persze, hogy nem, költői kérdés volt. Természetesen sem Kay Smits, sem a többi "második számú lövőt" nem fogja elengedni senki. Nézem Sandellt az igazolás óta, sajnos nem sokat mutat. Ami nagyon fáj, mi sosem találunk egy fiatal tehetséget, aki nálunk válna top játékossá. Lásd Hoxer. Nagyon fékek a következő félévtől.