Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
"Te mint troll mit csinálsz azzal a törpelóval, aki makacskodik, ellenszegül és kényszerből hajtja végre a parancsot, nem pedig vígan és jókedvűen engedelmeskedve.
Korbács?"
Korbács?
Azt jobban szeretem mint a karikást.
Nem szól olyan szépet, viszont precízebb pontosabb a találata.
Bemutatón ki tudom vele ütni a szádból szivarkát, ha akarod a kalapodat szedem le vagy a kalapodról a feles poharakat egyesével.
(egyszer majd megmutatom, egy alkoholmenetes sörért, de csak neked ennyiért a turistáknak zsebbe nyúlós a mutatvány...
Póni az meg megy magától is mint a hétkórság (azért kell inkább lábon vinni... hogy nyugodt legyen a gyerekek alatt..)
De mivel nem szeretitek, ha mesélek nézzük inkább mit mond erről az IGE:
Ostor a lónak, fék a szamárnak;és vessző a bolondok hátának.
Ne felelj meg a bolondnak az ő bolondsága szerint, hogy ne légy te is ő hozzá hasonlatos;
Felelj meg a bolondnak az ő bolondsága szerint, hogy ne legyen bölcs a maga szemei előtt...
"Makacskodni, ellenszegülni és kényszerből végrehajtani a parancsot, nem pedig vígan és jókedvűen engedelmeskedni."
Te mint troll mit csinálsz azzal a törpelóval, aki makacskodik, ellenszegül és kényszerből hajtja végre a parancsot, nem pedig vígan és jókedvűen engedelmeskedve.
Ha leveszem róluk a kantárt akkor is követnek bárhova.
Ha vágtában veszed le róla testsúly áthelyezéssel vagy hanggal is irányíthatók, ha részegen bealszol rajta akkor is hazavinnének annyira intelligensek....
Van egy már közel harmincéves paripám, de még mindig toppon van, ha kimered próbálni kölcsönadnám egyszer, de vigyázz mert "megszellőztet".
Állatkínzás, szerinted? Bizony te hamarabb kifáradsz mint ő, inkább téged sajnálnálak addig legalább míg hozzá nem szoksz a tempóhoz amit ő diktál.
Emberkínzás inkább, de csak míg meg nem megszokod.
Addig férkőzött, míg mellé került. Vkihez, vmihez, vhová férkőzik: ügyeskedéssel, bizonyos erőfeszítéssel, kisebb-nagyobb nehézség legyőzésével rendsz.
Mit jelent az hogy valaki nem férkőzik tisztességesen?
Írd le más szavakkal hogy én is érthessem.
"a pásztorfiú ilyesmivel kínálta a renitenseket"
A pásztorfiú átadta a pásztorbotot a bárányoknak? Mivel fogták meg? A lábukkal? Az nem lehet, mert azon pata van, nem tudnak vele fogni, illetve ha megfognák a botot, hátsó két lábon nem tudnának járni.
És te, aki szándékos megtévesztésből azt állította hamisan hogy a lánya ír helyette, te vesszővel akarsz jönni verekedni, és fenyegetésül idézted Pált? Mert ha nem, akkor csak feleslegesen, értelmetlenül írtad, igaz ez nálad általános dolog.
A pásztor kezében van a vessző, nevezhetjük pásztorbotnak is.
(Láttál már ilyet?)
Görögországban a hegyekben, én igen: amikor a pásztorfiú ilyesmivel kínálta a renitenseket mikor a sok bárány közül némelyek (például a szűk helyeken) nem akartak férkőzni tisztességesen.
Nyilván a kutyák ellen, tolvajok ellen vagy egyebek ellen más a technikája, mert azokkal nem kell elszámolnia.., csak a juhokkal mert azoknak; van neve.
Teljesen mindegy, hogy mit kérdezel tőlem, vak farizeus.
1. Ne merészelj szitkozódni, mert ki leszel rugva a topikodból, természetesen nem én jelentelek fel, természetesen most azt fogod hazudva írni, hogy én, de nem én. (Kékkel megjelöltem neked melyik rész a szitkozódás)
2. Nem mindegy mit kérdezek, mert a válaszod a kérdésemtől függ. Ha teljesen mindegy hogy mit kérdezek, és a válaszodat nem igazítod a kérdésemhez, akkor egy pofátlan aljasság amit művelsz.
Válaszom számodra csak egy: az Isten Igéje.
Ha azt kérdezem tőled, hány gyereked van, vagy jártál-e főiskolára, akkor a válaszod nem lehet Isten Igéje, mert Isten Igéje erről nem ír. Ezt majdnem mindenki tudja.
Ugyanis nincs más mondanivalóm számotokra...
Én egy ember vagyok, ne merészeld azt írni nekem, hogy számotokra, írd azt: számodra.
(de ez jó, ezt élvezem...
1. Rendkívül elvetemült dolog hogy ezt élvezed.
2. Ne hagyd le a zárójelet a végéről, ezt párjával kell hasznélni, így: