Nem lesz ez így jó, ha azt akarom, hogy jól szerepeljünk, nem nézhetem élöben a meccseinket. A hollandok ellenit néztem: kikaptunk. A mait a meccs után pörgetve néztemmeg: nyertünk. Rajtam nem fog múlni a dolog.
Támadásban egyre többen kezdenek alakulgatni, de a védekezés gyengusz, alig tudunk kivédekezni támadást.
Mentségünkre annyit mondhatok, hogy eddigi ellenfeleinknek nem volt vesztenivalójuk (nem belekötni, tudjuk, hogy értem...), és gyakorlatilag gáláztak, míg mi görcsösen küzdöttünk.
Yep, az biztos, hogy Hanusznak lehet nagyobb bizalmat szavazni, és hamarabb észrevenni, ha Lékai fárad, mert Egon is mindig hozzá tudott tenni, amikor bejött.
A Székely-Mikler gyakorlatilag bizalmi kérdés, főleg így, hogy Roli a cséká...
Beállóban meg alapvető kérdés, hogy Bánhidi játékképes lesz-e vagy sem.
Két meccsen továbbra is nagyon sovány ez a produkció. Ideális esetben ugyan most ezzel a győzelemmel meg lett volna a továbbjutás, most viszont vért kell izzadni, hogy bejussunk a legjobb 12-be, hazai pályán!
A hajrában sikerült eladni a 3 gólos (28-25) előnyt, de a legvégén összejött a győztes gól. Mindkét félidő végjátékában problémáink voltak. Máthé és Székely kiemelhető, nagyon sokat tettek a győzelemért.
Valamit kellene kezdeni a védekezéssel mert az egyelőre nagyon halovány. Piszok nehéz meccs lesz az izlandiak ellen, jó lenne ha Mikler is megérkezne az eb-re illetve Bánhidire is szükség lesz.
A győzelemhez gratulálok, de ez a védekezés, amit ezen a két meccsen mutattunk kevés lesz Izland ellen, attól félek. Hollandia és Portugália is könnyen lőtte a góljait, ha tovább akarunk jutni valamit változtatnunk kell a védő játékunkon.
Ez az a cappella himnusz húszezer torokból feltette a koronát az egészre. Libabőr kimaxolva. Elképesztő jelenet. Aki ott volt a csarnokban bajosan felejti el.
Rui Silva pont arról beszél, hogy sosem játszott még ennyi ember, pláne ilyen közönség előtt és mennyire hihetetlen élmény neki meg az egész csapatnak is, hogy ezt átélhették.
A qrva életbe, micsoda egy meccs volt ez... a pokolból a földre, aztán a pokolba, aztán a mennybe. A döntetlen igazságosabb lett volna a játék képe alapján, de legalább nem buktunk el két mérkőzés után... Székellyel kellett volna kezdeni a kapuban, így meg csak a második félidőben kihordtam lábon két infarktust.
Gratula a fiúknak, pláne meg a közönségnek. Nehéz elképzelni, hogy semleges pályán ezt mi nyerjük meg ilyen elképesztő végjátékkal.