A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Én arra emlékeztem, hogy Timike ambicionálja nagyon a polgármesterséget, de nála is főleg Ludmilla fújta a hátszelet, mígnem ő maga is úgy döntőtt, hogy elindul. Petránál ilyen erős erre vonatkozó ambícióra nem emlékeztem, pedig szoktam emlékezni a részletekre, csak vele annyi más dolog is történt közben. De nyilván logikus, ha arra pályázik, hogy ő vegye át a hálózat irányítását Róza mamától. Jani indulása viszont tényleg meglepetés volt.
Én csak a második felét láttam a tegnapi résznek, de már az elvette a kedvemet a további részektől, meg a mai rész előzetese. Továbbra sem értem, miért kellett Anatolijból szektavezért is csinálni, egy ilyen pitiáner kaliberű szélhámosnak a csokigyáros és a bandavezér is sok egyszerre. Ráadásul ez a szektás szál továbbra is nagyon agyzsibbasztó!!, önmagában is. És akkor most Pálinkás Gyurka minden megszólalása után ellenőrzi, hogy jól tudja-e, amit tud, aztán a többiek azt hiszik, hogy Anatolij kezd demens lenni? Mondjuk ha tényleg 80 éves, ne is csodálkozzanak.
A polgármester-jelöltek névsorán is meglepődtem, de lehet, hogy csak nekem hézagos az emlékezetem. Petra indulására nem emlékeztem, Kriszta viszont indulni akart, de nem ült a jelöltek között. Minfenesetre elég díszes kompánia, én a karakterek ismeretében egyikre sem tudnék jó szívvel szavazni, legföljebb Timikére némi fenntartással, vagy Damilra viccből. :)
A Keresztanyut elnézve rögtön ki is egészítettem a holnapi piaci bevásárlólistát: két kiló krumpli a zöldségestől, három szál virág a virágárustól, és most hozzáírtam egy 5 kilós márványlapot a vörösmárvány árustól (mert vörösmárvány árus az minden piacon van).....
Úgy látom Keresztanyuval a baromságok sorozata is folytatódik.....
Hát nem is tudom, lehet kopottasak a kémia ismereteim, de nehéz elképzelni, hogy olyan bazi nagy márványból készült sikeröveket csak úgy könnyedén rakosgasson két ember egy zuk-ról lefelé... mikor annak köbmétere elvileg közelíti a 3 tonnát... :P
Igen, tetszett a helytállása. Kár, hogy csak most jött rá, hogy neki nem parancsolhat Sótonyi!
Pálinkás Gyurka rosszul fog járni, ha átvette Anatolij szerepét, mert Keresztanyu -nem tudva a cseréről- őt fogja odadobni Mariann helyett a nyíregyieknek.
"A Keresztanyu 3. évadában Makkosszálláson egy különc alak bukkan fel, aki a piacon állít bódét Klárika és Elza standja mellett, Pálinkás György pedig visszatér, ám nem éppen úgy, ahogy Róza mama és a hálózat számított rá. A harc most már a márványbánya birtoklása körül zajlik, amiben váratlanul Mariannak lesz kulcs szerepe. Kriszta kipróbálja magát a médiában, Oleget régi kijevi kollegái keresik meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal, Jóska és Timike magánélete pedig tovább bonyolódik. Bonifác és Ildi új családja fölött sötét felhők gyülekeznek, Damil és Evelin kapcsolata viszont új alapokra kerül. Huba pedig nem mindennapi örökségről szerez tudomást, míg Jani váratlanul átáll a "másik oldalra". A polgármesteri választások is több meglepő fordulatot hoznak, amire valószínűleg még maga Róza mama sem gondolt volna, amikor a választásokhoz kötötte a hálózat megöröklését."
Nem hiszem, hogy Petra Janit választja, hozzá Márk való, főleg, ha az kiszáll a rendőrségből, és teljesen melléjük áll.. Jani még összejöhet Mirellával, a KA-ban minden lehetséges, még ez a lány is megjavulhat, bár rémes, amiket művel, de vhol mégis sajnálni lehet a szerencsétlen gyermekkora miatt, ami az egész életét meghatározta...
Imit én is sajnáltam... Boni kimondott szépfiú, eszméletlen dumája van, és sokkal dörzsöltebb, mint azt egy lelki atyától várnánk.. Imi mindezekkel nem rendelkezik, de becsületes és nagyon jó szive van... Úgy szereti Ildit, ahogy az a papot, bármit megtenne érte, de hiába, ha ez nem kölcsönös..
Márk helyzetét nem igazán értem... Sótonyi azt mondta, vagy Pestre megy, és kvázi az ő rabszolgája lesz, vagy ki van rugva. Neki habozás nélkül az utóbbit kellett volna választani, mert így nyugodtan lehet Marozsán civil ruhás nyomozója, és még az idejével sem kell elszámolnia. Ehhez képest még mindig itt van szolgálatban, és nem csak Zénónak segédkezik péppé veretni magát, de még a szerelme anyját is neki kell bilincsbe vernie.. :P
Engem annyira nem zavar a belterjesség, sőt elég érdekes helyzet, hogy Mikola a Sukorovok halálos ellenségéből egyszerre családtaggá válik, és ahogy Mirát elnéztem, még mindig nem közömbös számára, és ha jól láttam a zsoldos is a könnyeivel küszködött, hogy váratlanul apa lett...
Imit sajnáltam, hogy barátzónába került, Ildi jobban járt volna vele, mint azzal a szélhámos Bonifáccal. Ugyanez vonatkozik Janira, már két lánynál is hoppon maradt, bár Petrával még összejöhet.
Egyébként belegondoltam, hogy ez a "majd találsz még egy rendes lányt" ott és akkor eléggé rosszul eshet, amikor valaki attól hallja, akit adott pillanatban a legjobban szeret (ugye Timi is ugyanezt mondta Zénónak). Nyilván jószándékból mondják, és sosem esik jól kimondani, hogy "nem téged választottalak", de én ilyenkor inkább olyasmit mondanék, hogy "gondolni fogok rád és szorítok, hogy megtaláld a boldogságot", valahogy bátorítóbbnak érezném.
Remélem az új évadban Molnár Piroska még tudja egészségileg vállalni a szerepet, mert nagy szükség van rá!
A harmadik évadot szerintem már leforgatták, úgy tudom, januártól fogják adni.
Molnár Piroskáról viszont azt olvastam, egyre nehezebben tud járni, a KA-ban is főleg ülve mutatják. :( Gondolom, attól függ, mikor fejezik be a sorozatot, hogy ő mennyire tudja vállalni, mert övé a címszerep, még ha nem is ő a leginkább központi szereplő.
Nekem a tegnapi reszben ami kiemelkedo volt, az az Imi, Ildi jelenete!! Nekem ez a jelenet sokkal jobban tetszett, mint amikor Bonifac meggondolta magat, es megkeri a kezet Ildinek. Sokkal termeszetesebb volt. Boni nem tette volna meg, ha elotte Ildi nem hazudja, h nem tole terhes. Ekkor szegyellte el magat. Ellenben Imi oszinten szerette Ildit, felvallalta volna Ildit gyerekkel is... Ugyanigy hamis szerelem a Viki Pitykee is, mert Viki is csak azutan borult a nyakaba, h azt hitte Pitykenek koszonheto az anyja szabadulasa.