kivéve persze, ha a marharádzsát nem tekinted trollnak. ebben az esetben viszont vissza kéne vonnod minden korábbi ezirányú kijelentésedet. különben azt kéne gondolnunk, hogy nem vagy a magad ura.
"A lényeg: evangélizálni kezdtem meg más projekteket kezdtem és nem áldoztam fel az Isten iránti szerelmem egy babakocsiért sem."
de ibolya kedvéért feláldoztad volna. ha ibolya jobb lett volna, mint isten... amúgy én is. csak a józanság erősebb az ösztönöknél. mondjuk olyan sok ösztönzést nem érzek.
„Az én megküzdött történetem másoknak erőt és reményt ad”
A lombik jelentése= elszakadni Istentől. Szvsz csak azok vállalnak be ilyen hányingert akik nem félnek Istentől, akik nem bíznak Istenben és nem is hisznek benne.
Szegény apuka tuti csak filmen látott szexet, anyuci megfosztotta tőle. Pedig meg van írva: Ne fosszátok meg egymást I Kor 7,5
Az előbbi gondolathoz kiegészítésként: Sára több mint 80 évet várt a szülésig = alázat Isten előtt. Nem ment boszorkához hogy csináljon neki főzetet a vemhességért. Ábrahám se gondolt rá, hogy megkerüli az Istent.
Ha a keresztség szentségével kapcsolatban egy katolikus írást osztok fórumon, akkor én katolikus vagyok? Nálunk evangélikusoknál is szentség a vízkeresztség. De a reformátusoknál is az.
Akkor mitől vagy evangelikus? Hiszen hol Lutherre hivatkozol, hol a kat. egyh.-ra. Ezzel az erővel lehetnél kat. is: nem kevesebbszer (nem) értesz egyet a kat. egyh.-zal, mint L.-rel vagy a szomszédoddal. Lehetnél egyik héten kat., másik héten meg litherátusi, vagy szomszédista...
Szóval a katolikus egyházzal kapcs. is azt teszed, mint Luther esetén: csak akkor hivatkozol rá, mikor véletlen egybeesik a véleményetek. Így nincs értelme hol erre, hol amarra hivatkoznod, ha másban meg homlokegyenest más a véleményed. Akkor ne hivatkozz senkire, egyszerűen csak fejtsd ki álláspontodat, kisfiam...