Az illető " majmot" már a világ normálisabb edzőtermeibe be sem engedik, a normálisabb szövetségek versenyein már nem indulhat, függetlenül attól, hogy a " koksszal" milyen eredményeket produkált.
Ha bejönne az edzőterembe bármely színes bőrű ember és ott akarna edzeni, senki nem tiltaná ki a bőrszíne miatt. A kulturált viselkedés azonban feltétel lenne, mint mindenki esetében. Most már ezt is tudod.
Szerintem már láthattad, hogy a találgatás helyett kérdezni szoktam. A tényeket kérdezéssel szokás megtudni, nem feltételezgetéssel (pláne nem előítélettel).
Némelyek ilyenkor nekiesnek a másiknak, abból kiindulva, ami a saját fejükben van.
Rainmanus. Mennyi Rain termék elfogyasztása után állnál ki verekedni, mind küzdősportoló ezzel a csajjal? Én nem verekednék vele: https://www.youtube.com/watch?v=oTTY89-maec
Ha a fehér szó mögött rasszizmust sejtesz, akkor ki kell ábrándítsalak. Nincsenek kitiltva a színes bőrűek. Egyszerűen csak úgy alakult, hogy oda fehér bőrűek járnak. Ennek semmilyen politikai oka nincs.
Ha jól emlékszem ezt már kérdezted. Valamit írtam is tán, de szépen átsiklottál felette.
Az ellenszenvnek több jellemzően ismétlődő oka van.
Az egyik a ha kell-ha nem ajánlgatás. Amikor egy felnőtt ember eljátsza, hogy megpróbálja kitalálni az igényeit
egy másik felnőtt embernek. De az, akinek az igényeit ki akarja találni az forgalmazó vagy mellélő, mert
nem sikerült az igényfelmérés, vagy nem is tett ilyet.
Ilyenkor alakul ki a vásárlójelöltben egyfajta ellenszenv, főleg, ha a forgalmazó még fokozza ezt azzal is,
hogy a sokadik elutasításkor is még nyomul. :)
Legutóbb ilyen nyomulást pár évvel ezelőtt a Construmán volt szerencsém tapasztalni. Ha nem vendégekkel vagyok ott,
a mentás-forgalmazó csajnak lekeverek egy fülest. negyedik, ötödik elutasításra se értett a szép szóból. :)
Másik kedvencem volt egy porszívós-ügynök. **De hát miért ne tudnám azt a porszívót használni háromszázezeré... :)
Kétszerre sem sikerült megértetni vele, hogy másféle, més kapacitású porszívókat alkalmazunk a cégnél.
Testbeszédjéből és a későbbi soha többet nem keresett gesztusából teljesen levonható volt, hogy nem erre számított. :) Egyébként olyan jól kereshetett az FLP-ből, hogy mellékesen nekiállt porszívókat forgalmazni (az FLP-nél nincs porszívó a palettán!) :D
Nagyon sokan nem képesek megfelelően kezelni a vevőt, vagy akár a későbbi üzlettársakat. Mentalitás, emberekkel való bánásmód kérdésköre
Amíg nem érted meg a nyilvántartásba vétel és az engedélyezés különbségét addig kár bármit is írnom. :)
FLP-nél sincs másképpen. Az Aloe Vera, a Méhkaptár termékei,a többi termék, mely nem került bevizsgálásra sem forgalmazható gyógyszerként, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményként.
Táplálékkiegészítőként viszont igen, de csak annak. Gyógyhatásúként, bármilyen bajra, betegségre nem ajánlható senkinek. :)