Keresés

Részletes keresés

Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2016.08.23 -2 0 2011

A KÁP ellen kampányolt, nem a külhoni magyarok ellen - és joggal, mint látjuk.

Az itt adózóknak már csökkentett szavazati joguk lett, az oda menő pénzekkel meg a kutya se számol el (igaz, a csókosokhoz menőkkel sem).

Meghalt az a 104 éves néni, akitől a Ficóék megvonták a szlovák állampolgárságát és megvonták mindenkiét, aki beugrott Orbánnak.

Ettől azért Orbán vígan pálinkázik a Ficóval a nagy közös egymásratalálásban.

Hát ennyit ért a KÁP.

Ja, és van község, aminek a lélekszáma megháromszorozódott (papiron) a korrupció ellenesség jegyében.

Tök jogos volt az ellene buzdítás. Látható volt előre az Orbáni szándék.

Előzmény: Kenderessy Botond (2010)
Kenderessy Botond Creative Commons License 2016.08.23 0 2 2010

Baloldali kettős mérce

A DK náci propagandát emleget a kormány kvótareferendumra buzdító plakátjaival kapcsolatban, de 12 éve a külhoni magyarok ellen kampányolt.

ax15 Creative Commons License 2016.08.23 -2 0 2009

vigyél disznófejet

Előzmény: zebUlon (2005)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.23 -1 1 2008

""A kérdésem még áll: Ki bombázott?""

Többszörösen feltetted a kérdést, én nem tudom a választ, ezért nem is válaszoltam. De, ha tudod, akkor oszd meg velünk ezt a tudást, na habozz.

Előzmény: ax15 (1992)
Ganajtúró bogaracska Creative Commons License 2016.08.23 -2 0 2007

"..mi magyarok a saját érdekeink mentén fogunk NEM-mel szavazni.."

..és ezzel szépen el is kezdetek az  Unióból kifelé menetelni...Jó utat..)))

Előzmény: Törölt nick (1998)
Never Man Creative Commons License 2016.08.23 -2 0 2006

Szavazz pénzért mint én ! :-))

Előzmény: zebUlon (2005)
zebUlon Creative Commons License 2016.08.23 0 0 2005

Most akkor, hogy szavazzak?

Teljesen össze zavartatok...! :-)))

zebUlon

blue rocket Creative Commons License 2016.08.23 -1 1 2004

Schöpflin György fideszes EP-képviselő szerint nem alázott meg senkit azzal a felvetésével, hogy a déli határra tett disznófejekkel az eddiginél hatékonyabban lehetne elijeszteni a muszlim migránsokat. Épp ezért nem is akar bocsánatot kérni. Az ügyben több fideszes tegnap a „még nem olvastam” szófordulattal kerülte ki az érdemi reagálást.

http://mno.hu/belfold/schopflin-semmit-nem-vonok-vissza-1358189

ooloo Creative Commons License 2016.08.22 -3 0 2003

négy-ötmilló választópolgár távolmarad ... 0. Viktor pedig a hajára kenheti az eredményt

Előzmény: Törölt nick (2001)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2016.08.22 -3 0 2002

"Én nyugodt vagyok, mert mi magyarok a saját érdekeink mentén fogunk NEM-mel szavazni."

És gügyögd már el, hogy akkor mi fog történni?

Junker menedékjogot kér Szíriában?

Merkel kifőzdét nyit Magdeburgban?

Ha akarja az EU, megszavazzák (a Néppárt is!), aki meg hisztizik, annak meg a zsebe bánja.

Ha nem akarja, akkor pérsze az Orbántól való félelmük miatt nem. Hehe!

Egy olyan ország "népszavazása" mennyit ér, ahol az osztogatott és megvásárolt állampolgárnak nagyobb szavazati joga van, mint az adófizetőinek? Még annyit se.

No menjél szépen és szavazz a saját érdekeid mentén, jó szorosan a fal mellett!

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.22 0 0 2001

Köszönöm, hogy viselkedéseddel a NEM szavazatokat támogatod.

Előzmény: ooloo (2000)
ooloo Creative Commons License 2016.08.22 -3 0 2000

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.22 0 0 1999

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.22 0 0 1998

Tudtam, hogy képtelen vagy normálisan fórumozni.

A balliberális gazdáid küldhettek volna ide valakit, akinek legalább egy csepp esélye lett volna arra, hogy bárkit is meggyőzzön a NEM szavazat ellenkezőjéről :)  Ennyire kevesen vagytok már, hogy tényleg téged ítéltek a legjobbnak?

Hát bizony a NEM-ek fognak győzni és kénytelen leszel te toppantgatni a lábaiddal. Én nyugodt vagyok, mert mi magyarok a saját érdekeink mentén fogunk NEM-mel szavazni.

Előzmény: ooloo (1997)
ooloo Creative Commons License 2016.08.22 -2 0 1997

Toppants egy haragosat a lábacskáddal...

Még a kérdést sem olvastad el figyelmesen.

Előzmény: Törölt nick (1995)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.22 0 0 1995

Látom, képtelen vagy normálisan fórumozni, de most az egyszer megpróbálhatnád. Fejtsd ki bővebben az állításod. Győzz meg, hogy igennel szavazzak.

Amennyiben összejön négymillió (többségében persze NEM) szavazat, ez az ország megérdemli a sorsát.

Mi lesz Magyarország sorsa, ha az emberek többsége elutasítja a kényszerbetelepítést?

Előzmény: ooloo (1994)
ooloo Creative Commons License 2016.08.22 -3 0 1994

Erőlködsz, feleslegesen. Hülyének lenni állampolgári jog, azért én nem ekézek senkit. :-}

Előzmény: Törölt nick (1993)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.22 0 0 1993

Amennyiben összejön négymillió (többségében persze NEM) szavazat, ez az ország megérdemli a sorsát. :(

Hagyta magát hintába ültetni.

Hozzászólásodból az derül ki, hogy ez a "hülye ország" akkor cselekedne helyesen, ha te döntenéd el egyszemélyben, hogy mi a jó az országnak. 

Előzmény: ooloo (1990)
ax15 Creative Commons License 2016.08.22 -3 0 1992

Mint jeleztem én a videóról beszéltem.

Azt nézd meg, és talán többet értesz meg a történetből.

Miért érdekes, hogy ki bombázott?

Ki miatt hagyják el hazájukat? Kire mérgesek, esetleg érthetőbbé válik indulatuk határainkon.

Előzmény: Törölt nick (1989)
ooloo Creative Commons License 2016.08.22 -3 0 1991

Nekem ez a véleményem erről a népszavazásról.

Itt nincsen abszolút igazság, az eredmény (vagy az eredménytelenség) senkit semmire nem kötelez.

Előzmény: Törölt nick (1988)
ooloo Creative Commons License 2016.08.22 -3 0 1990

Amennyiben összejön négymillió (többségében persze NEM) szavazat, ez az ország megérdemli a sorsát. :(

Hagyta magát hintába ültetni.

Előzmény: ax15 (1987)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.22 0 1 1989

"Láthatóan előhúztak pár gyereket a romok közül és őket egy kocsiba tették."

Látom nem olvastad el.

" A felvétel megrázó, a gyerek láttán még a legbékésebb ember is vádakat kezd fogalmazni, és bosszúért kiált.

Aztán elkezd gondolkodni, hogy miért épp most, miért épp ez a kép került be a világ összes tévéhíradójába, összes valamire való lapjának címoldalára, miért épp ezt a fotót osztották meg az internethasználók tömegei. Hiszen bizonyára alig van nap, amikor ne történne hasonló eset.

Saját felvetésemre magam sem tudok válaszolni. Azt azonban nagy bizonyossággal állíthatom, hogy Szíria más részeiben és sok más országban a szenvedés nyilvánvalóan ugyanolyan része volt és része most is a gyerekek életének minden nap minden órájában, mint most a kormányerők által támadott Aleppóban. Egészen biztos, hogy felvételek ezekről is készülnek, de a többségük archívumok mélyére kerül, vagy egyszerűen eltűnik az Internet-tengerben.

Daknis fotója viszont világpublicitást kapott. Méltán, és mégis gyanú támad az emberben: hátha ez is csak a propaganda része, s valamiféle manipulációt szolgál. Többek között azt a célt, hogy miközben borzongva és részvéttel nézzük a kisfiút a mozgó és állóképeken, elfeledkezzünk feltenni a kérdést, amit akár ő is feltehetne, ha egyáltalán felfogná, mi történt vele, mi és miért zajlik körötte:" 

"A kérdésem még áll: Ki bombázott?"

Mire szeretnél választ kapni?

Miből gondolod, hogy bomba volt? Valami kétségkívül robbant ez az egy biztos. 

Előzmény: ax15 (1981)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.22 0 0 1988

Egy tét nélküli népszavazáson

Ehhez képest kiskedvenceid kurvára kampányolnak ellene. Vagy ők hülyék, vagy te nem mondtál igazat.

Előzmény: ooloo (1986)
ax15 Creative Commons License 2016.08.22 -2 0 1987

Abban biztos lehetsz, hogy ennek a felemelő és meggyőző eredményére építik a 18-as kampányt.

Előzmény: ooloo (1986)
ooloo Creative Commons License 2016.08.22 -3 0 1986

Megértelek. Egy tét nélküli népszavazáson olyan lényegtelen, hogy mit karcolsz a szavazólapra.

Képzeld el ugyanezt, ha Viktor jövője múlna rajta (mint ahogy egyesek már ezt pedzegetik... :D)

Előzmény: Never Man (1984)
ax15 Creative Commons License 2016.08.22 -2 0 1985

Ez egy racionális döntés, mert már megvan a diadaljelentés a népszavazásról.

Előzmény: Never Man (1984)
Never Man Creative Commons License 2016.08.22 -2 0 1984

Végül is úgy döntöttem, hogy fontos nekem a népszavazás, 5000Ft-ért elmegyek, 10000-ért pedig megmondhatják mit ixeljek be (és nem rajzolok faszt a szavazólapra)

Előzmény: ooloo (1978)
liberális demokrata Creative Commons License 2016.08.22 0 1 1983
kicsapott fakabát Creative Commons License 2016.08.22 0 0 1982

A gyerekek ugye, nem szoktak pisilni?

"Ha elmész pisilni, biztosan megerőszakolnak"

ax15 Creative Commons License 2016.08.22 -2 0 1981

Én szerencsére nem vagyok tájékozott abban, hogy ott mi az eljárás bombázás után. Te talán jobban?

Láthatóan előhúztak pár gyereket a romok közül és őket egy kocsiba tették. Mondjuk gyerekből több fér és lehet hogy egy helyre vitték őket. Ez a gyerek tudott ülni, a videón látszik - gondolom megnézted - egy másik aki viszont fektettek.

Felmerülhet persze az is, hogy azért sokkos a gyerek, mert benyugtatózták mielőtt kifestették.

Ott ahol az ország zömét már lebombázták ez az opció egészen magától értetődik, ha akarnak egy kibaszott bombázás után egy kibaszott propaganda fotót.

Szerencsére, ha hinni lehet a mai oroszországi forrásoknak, a kisfiú sérülései könnyűek voltak, s ma már el is engedték a kórházból

Ez a jól összeszedett szövegedből van.

Neked nem volt gyanús, hogy a gyerek tényleg sérült, tényleg kórházba került, és könnyűek voltak a sérülései?

Úgy ahogy a videón látszik.

A sokkról nem számolt be a forrásod.

A kérdésem még áll:

Ki bombázott?

Előzmény: Törölt nick (1979)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!