A központban vannak az új érveket megtanulni, mindjárt hazaérnek. De valaki messzebb lakik, valakinek nehezebben megy a megértés, ők kicsit késni fognak.
Azt mondta a kormány, hogy ez mindenkinek jobb lesz. Nos, a bevétel több, mint a duplája időarányosan a tavalyinak, tehát sokaknak nem lett jobb, hanem egy újabb sarcot kellett fizetni...az a baj, hogy sok kicsi, sokra megy...itt egy ezres, ott kettő, ez öt...
Én 31-én a reptérre készülök, vehetek egy matricát és majd válthatom vissza ezek miatt a fackalpok miatt.
Viszont kicsit kiradírozták magukat innen a nagy-nagy tapsikolók, akik szerint ez pont így volt jó eddig, ahogy volt...
Ugye, a tiltakozásoknak nem volt értelme? A nagyságos magától jött rá, hogy hülyeség volt, nem is kellett volna kérni az ellenvéleményeket? (utólag) Akkor azt áruld el, ha ilyen okosak voltak, miért tették bele az eredetibe? Hogy legyen mit kihúzni?
itt pl tutinak veszik hogy a két véleményes "csomópont" nem is létezik a kiötlők fejében (Kerekharaszt, Óbarok). Aztán ha mégis, és valaki ezen okoskák irományai alapján megy arra, az így járt...
Kuruc Évát nem tájékoztatták megfelelően, mert Nyugat-Európában (sem) terjed a személyautókra a használatarányos útdíjrendszer. Viszont ha ennek a kitérőnek a használat arányos bevezetésének beadagolása a célja, akkor én kérek elnézést. Akkor a kapuk mégis csak az autópályára valók?
Itt kitértek arra is, hogy ki kaphatja vissza a pénzét. Elmondásuk szerint, aki máshol is használta, mint a február 1-től ingyenes, az nem kapja vissza a pénzt, mert elmondásuk szerint a rendszer látja, ha az autós áthaladt egy másik ellenőrző ponton.
Szerintem is látja, de mivel szabályosan ment ott, a rendszer nem készített feljegyzést, tehát nem tudják visszakeresni.
A rajzolóprogram megvan valahol, mert 5* áron már megvették. De Pistike még nem tart ott az infomatikában, csak a paintet tudja kezelni. Apuci meg hülye az egészhez, neki csak a gombok színét mondták meg, hogy a bekiabálásra melyiket kell nyomni.
Jelen állás szerint a veszprémi körgyűrű akkor lesz fizetős, ha megszüntetik a szintbeli kereszteződéseket, és elér pl. az M7-ig. Ebben az évszázadban erre elég kicsi az esély. Akkor is ha fideszes, akkor is ha munkáspárti polgármester lesz.
Szerintem sem, de akkor miért állítják ki magukról a hülyeségi bizonyítványt? Lehet, hogy a lelkiismeretesebbje nem fogja visszaváltani, Kis pénz, de pénz, és mint látjuk, már a fillérekért is lehajolnak:)