Keresés

Részletes keresés

nedolaci Creative Commons License 2016.02.16 -3 1 3333

Hogy egy kicsit én is direkt félreértsem a mondandódat,ahogy Te szoktad velem,vica-versa alapon:

Nem is az a baj,hogy Python nem ölte magát vízbe!Hanem,hogy az idióta sem,aki ezen élvezett!!;-)

Előzmény: .Guriga. (3327)
.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 -1 0 3332

Már vágom a centi! :D

Előzmény: dészáz (3330)
.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 -3 0 3331

Én akinek most tudom végigrakom + al! :)

Előzmény: Derrickmanus (3325)
dészáz Creative Commons License 2016.02.16 -3 1 3330

ha öregnek érzed magad,van megoldás: nyugdíj.... :-))

Előzmény: .Guriga. (3329)
.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 -2 0 3329

Tudok, ha akarok, de találgatni sosem szeretek, mert biztosan kikel valaki, hogy az nem is úgy van! 

Vagy leírod, vagy titkolózzál tovább! :DD  Egyébként már azt sem tudom miről volt szó! Az öregség!

Előzmény: nedolaci (3324)
.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 -2 0 3328

Mivel megváltoztatni szerintem nem tudom véleményedet, így csak annyit tudok tenni, hogy azt írom: Ez így nem valós az én tapasztalatom szerint!

Előzmény: Wadie csappantyú (3322)
.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 -3 0 3327

Ezt nem is láttam! :DDD

Most hirtelen 44-ről felugrott 45-re! Bajnok a Python bárki bármit is állít!

Több mint 1 éve volt ez ahogy látom! Azóta hányszor ment neki a Dunának emiatt? Kb?

Előzmény: nedolaci (3326)
nedolaci Creative Commons License 2016.02.16 -13 1 3326

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=133665766&t=9220707

És ez nem minden!Ha jól csalódom,52 volt az egyéni csúcsa!

Derrickmanus Creative Commons License 2016.02.16 -16 1 3325

Engem személy szerint ezek a számok nem érdekelnek. Nem is szoktam figyelni melyik hozzászólásnál mennyi van.

Csak szóba jött egy téma és gondoltam leírom amit erről gondolok és tapasztalok.:-)

Előzmény: .Guriga. (3320)
nedolaci Creative Commons License 2016.02.16 -4 1 3324

Ne szerénykedj!!  Tudsz Te,ha akarsz!      Vagy írjam azt:tudnál,ha akarnál? ;-DD

Előzmény: .Guriga. (3319)
Wadie csappantyú Creative Commons License 2016.02.16 0 3 3323

Hozzáteszem ------>> befejeztem OFF.

.............................................................................

On!

Előzmény: .Guriga. (3321)
Wadie csappantyú Creative Commons License 2016.02.16 0 3 3322

Én inkább úgy fogalmaznák van- e egy két nick aki fel is meri vállalni ezen véleményét? Szvsz.

Ez lett a régi moderációs elv (a bejelentésre azonnal kitiltok és nem mérlegelek elv) súlyos hibájának mellékterméke. Erről pedig nem a moderáció tehet (legfeljebb annyiban hogy nem mérlegelt jogos-e vagy sem a tiltás) hanem akik sportot űztek ebből...

Előzmény: .Guriga. (3321)
.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 0 0 3321

Amit leírtál az nagyon szórakoztató! :)))))

(Ugye te is csak reménykedsz, hogy van akár egy nikk is aki ezt így tudja?:)))

Előzmény: Wadie csappantyú (3316)
.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 0 1 3320

Mit? A nyomkodást? Ugyan már! Ti tényleg komolyan veszitek ezeket a számokat és jelent valamit szerintetek?  Pont ezért csinálja valaki ha csinálja, mert még mindig vannak kik szóvá teszik! 

Sosem tanultok! :)

Előzmény: Derrickmanus (3318)
.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 -1 0 3319

Neked lehet akkor a barátod, mert ott ülhettél mellette és láthattad! Különben nem állítanád ilyet határozottan hogy nyomkodott!

:)) Egyébként nem tudom kiről beszélsz! Sejtem, de az messze van a tudáshoz!

Előzmény: nedolaci (3317)
Derrickmanus Creative Commons License 2016.02.16 -4 1 3318

És mióta a moderáció egyre elnézőbb irányában egyre pofátlanabbul csinálja a tucatnyi nickkel.:-(

Előzmény: Derrickmanus (3315)
nedolaci Creative Commons License 2016.02.16 -3 1 3317

És csinálja!Okos "barátod" plédájul,képes volt egy egész délután mínuszokat nyomkodni PYTHONra

(ha jól emléxem)  ;-DDD                      szegénykém ;-(

Előzmény: .Guriga. (3314)
Wadie csappantyú Creative Commons License 2016.02.16 0 2 3316

Ha van is ilyen erről igazán csak pár régi nick tehet. Tugggyukkkik. Sajnálatos módon pont a modikat (azok jóindulatát kihasználva) - pedig ők csak munkájukat végezték felhasználva ezt a jóindulatot sorra tiltatták ki a nem szimpatikus személyeket. Ezért feltételezem azok nickek tömkelegét regisztrálták hogy tudhassanak fórumozni. Ez még a vamzer mószer időkből való rossz szokása volt egy két de inkább egy embernek (nicknek)  persze csapatba verődve. szinte vadásztak a célpontjukra sportot űzve a kitiltatásdiból, az ovibácsihoz szaladgálásból. Sajnos akármennyire is hihetetlen ez ment. Tehát nem csoda hogy egy két emberkének 5-6 nickje is van. Aztán mióta már nem működik ez a kitiltatósdi futkosdi a modikhoz nincs is annyi értelmetlen regisztrált nick.

Derrickmanus Creative Commons License 2016.02.16 -3 1 3315

Hidd el van ilyen és csinálja!:-(

A régebbiek közül mindannyian tuggyukki!:-)

.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 -1 0 3314

Tudomásom szerint, a soft, csak 1 indareghez 1 gombnyomást enged, vagyis egy belépőhöz hiába csinál valaki 10 nikket, +/- t csak egyszer adható le egy hozzászólásra. 

Ha viszont van 10 indás regisztrációja (10 különböző emailcímen) azon akár 100 nikk lehet összesen, de akkor is "csak" 10 db +/- t adhat. Megoldható, de akinek ez okoz örömet és van rá ideje ki-be lépegetni, akkor csinálja! :DDD

Előzmény: dészáz (3311)
python 357 Creative Commons License 2016.02.16 -3 3 3313

Ne ferdítss!!!!!!! Több tízről beszélt Jani,-nem több százról!!!!!!

Annyi meg símán lehet bárkinek!!........

Nyilván hátsó szándékkal!!!!.......

Előzmény: Tarkonyi Gal Andras (3312)
dészáz Creative Commons License 2016.02.16 -3 2 3311

van itt olyan,akinek többtíz nickje van. nem nehéz neki percenként váltani,és minuszolni.

hagyd meg ezt az élvezetet neki,máshoz ugysem jut...  :-))

Előzmény: Törölt nick (3310)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.16 -15 2 3310

Igen, vannak ilyen "citrom díjjak".mi is csináltunk letolt gatyával egy cowbolyfigurát a "legrosszabb lövészeredményért" stb.Nem tudom a miről lehet szó,de 10 perc alatt is tudott

5 mínuszt összehozni,egy rendszerint délelőtt "kihalt" fórumon...Lehet babrálni azt a számlálót?

No jó túltárgyaltuk

üdv

Előzmény: .Guriga. (3309)
.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 0 0 3309

"No azért nagyobb bajunk sose legyen!"

Ez a beszéd! :)))))

Van valahol egy topik, ahol a nickek másolgatják be egy hozzászólásban rájuk megtett legtöbb negatív eredményeiket versengve a legmagasabb pontért. :)))) Jól szórakoznak közben! Talán 41 a legtöbb eddig!  :))

Ezt csak kiegészítésképpen írtam, hogy ennyire kell komolyan venni egy ilyen típusú fórum egy-két sajátosságát!

:)

Előzmény: Törölt nick (3308)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.16 -15 2 3308

Szervusz!

Köszönöm a részletes tájékoztatást.Nézd azon túl vagyok,hogy valamiféle jogos kritikát figyelmen kívül hagyjak.Természetesen ha azt nyíltan,egy korrekt hozzászólásban teszi meg valaki.Azért választja ezt az anonim módot  a véleménye "kifejezésére,"de inkább nettó bosszantásra,hogy ne legyen azonosítható, beteges esetben törölhető.

Előfordulhat egy fórumon egy kírívóan közösségellenes,antiszociális ,népszerűtlen hozzászólásért esetleg így büntet egy topic közönsége.Nyilvánvalóan itt másról van szó,erről

meggyőződhettél.Egy teljesen bagatell ,szakmainak mondható jelenséget ismertettem/ritkán használt jármű akkumlátora,kikapcsolásának lehetősége/ aztán lásd korábban Írottak,most már a fegyveres topicokra valamint a mellettem pozítívan kiállókra is kiterjesztve.

No azért nagyobb bajunk sose legyen!

üdvözlettel

Előzmény: .Guriga. (3307)
.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 -1 0 3307

Szia!

Intézkedni ilyen formában semelyik moderátor, de még adminisztrátor sem képes, nincs ilyen opció!

Változás nem nagyon valószínűsíthető, de nem kizárt. bevezetése óta sokan tették ezt a +/- szóvá, de semmi reakció a tulaj felől, így inkább a tartós megmaradására kell berendezkednünk.

Visszanéztem kicsit hozzászólásaidat és tisztán látható, hogy az utóbbi időben kaptál több mínuszt. Az év elejéig alig volt negatívod tehát a változás mostanában történt! Valószínűsíthető, hogy vannak a fórumon, kik az "alapjogban" megadott anonimitást ilyen gyerekes módon használják ki, nem tudható. Lehet az is hogy te változtál és a többi felhasználó ezt így jutalmazza, vagy valaki tényleg rád szállt az utóbbi időben. Az elsőre a megoldás az önvizsgálat, a másodikra a "lekakilom" tabletta beszerzése és fórum használat előtti közvetlen bevétele mindaddig, míg nálad is ki nem alakul hogy ne vedd magadra az itteni dolgokat. Tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el mindannyiunknak megvan a maga "csodálója" itt, kik az egyszerű piszkálódástól kezdve, az itteni világot összemosásával folytatva egészen a külső IRL fenyegetésig elmennek! Na az már nem hogy kicsit kellemetlen, de már közelít a mániához is, ami sok esetben csak rosszabbodik! 

Tehát egyet se bánkódj ilyen apróságok miatt! Ignoráld, kivel nem tudsz jókat beszélgetni, hagyd a mínuszokat figyelmen kívül (az önismereti relaxtréning után) és ne tedd szóvá, mert azzal csak olajat öntesz a tűzre és a neked ártani szándékozókat elégíted ki.

Remélem valamelyest tudtam segíteni!

Előzmény: Törölt nick (3306)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.16 -16 2 3306

T.Moderácíó!

Számomra ismeretlen nick minden hozzászólásomat,láthatólag "cél és értelem" nélkül lemínuszolja.

Így vastagon visszaél ezzel a véleménynyilvánitási lehetőséggel.Vélhetőleg az igazi  "kielégülést"

számára jobbjára az én bosszankodásom jelenti.Miután a topictársak mégis csak rajtam sajnálkoznak,tehát a pali vélhetőleg jól szórakozik!Megoldható -e a két piktogramm "ínnaktívvá tétele a hsz-eim nél?Az ámokfutás az " Aixam moped vagy autó" topicon kezdödőtt/-11,-12 /majd az általam látogatott fegyveres topicokra is átterjedt.Így kerültetek ti is /mint fegyveres moderátorok a képbe.A pali vélhetőleg képzett ,gond nélkül beletud nyúlni a számlálóba/netán több nick?/Kérem intézkedéseteket!

üdv

Hehe164 Creative Commons License 2016.02.14 -3 0 3305

Bocs de.

Egyenlőre a szalámit szeletelik.

Egyelőre tehát sok sikert.

:-)

Előzmény: SzótlanJoe (3290)
nzsolt18 Creative Commons License 2016.02.12 -2 2 3300

Kedves Moderátor aki válaszoltál a kérdésemre.

köszönöm a válaszod, és köszönöm a javaslatot is, valószínűleg nem rakom vissza a hszem, mert már nem tűnik nekem olyan fontosnak mint reggel.

Előzmény: SzótlanJoe (3298)
SzótlanJoe Creative Commons License 2016.02.12 -1 0 3299

Egyébként köszönöm mindenki jókívánságát irányomban! Hasonló képen kívánom mindenkinek ugyanazokat de többszörösen!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!