Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Én inkább úgy fogalmaznák van- e egy két nick aki fel is meri vállalni ezen véleményét? Szvsz.
Ez lett a régi moderációs elv (a bejelentésre azonnal kitiltok és nem mérlegelek elv) súlyos hibájának mellékterméke. Erről pedig nem a moderáció tehet (legfeljebb annyiban hogy nem mérlegelt jogos-e vagy sem a tiltás) hanem akik sportot űztek ebből...
Mit? A nyomkodást? Ugyan már! Ti tényleg komolyan veszitek ezeket a számokat és jelent valamit szerintetek? Pont ezért csinálja valaki ha csinálja, mert még mindig vannak kik szóvá teszik!
Ha van is ilyen erről igazán csak pár régi nick tehet. Tugggyukkkik. Sajnálatos módon pont a modikat (azok jóindulatát kihasználva) - pedig ők csak munkájukat végezték felhasználva ezt a jóindulatot sorra tiltatták ki a nem szimpatikus személyeket. Ezért feltételezem azok nickek tömkelegét regisztrálták hogy tudhassanak fórumozni. Ez még a vamzer mószer időkből való rossz szokása volt egy két de inkább egy embernek (nicknek) persze csapatba verődve. szinte vadásztak a célpontjukra sportot űzve a kitiltatásdiból, az ovibácsihoz szaladgálásból. Sajnos akármennyire is hihetetlen ez ment. Tehát nem csoda hogy egy két emberkének 5-6 nickje is van. Aztán mióta már nem működik ez a kitiltatósdi futkosdi a modikhoz nincs is annyi értelmetlen regisztrált nick.
Tudomásom szerint, a soft, csak 1 indareghez 1 gombnyomást enged, vagyis egy belépőhöz hiába csinál valaki 10 nikket, +/- t csak egyszer adható le egy hozzászólásra.
Ha viszont van 10 indás regisztrációja (10 különböző emailcímen) azon akár 100 nikk lehet összesen, de akkor is "csak" 10 db +/- t adhat. Megoldható, de akinek ez okoz örömet és van rá ideje ki-be lépegetni, akkor csinálja! :DDD
Igen, vannak ilyen "citrom díjjak".mi is csináltunk letolt gatyával egy cowbolyfigurát a "legrosszabb lövészeredményért" stb.Nem tudom a miről lehet szó,de 10 perc alatt is tudott
5 mínuszt összehozni,egy rendszerint délelőtt "kihalt" fórumon...Lehet babrálni azt a számlálót?
Van valahol egy topik, ahol a nickek másolgatják be egy hozzászólásban rájuk megtett legtöbb negatív eredményeiket versengve a legmagasabb pontért. :)))) Jól szórakoznak közben! Talán 41 a legtöbb eddig! :))
Ezt csak kiegészítésképpen írtam, hogy ennyire kell komolyan venni egy ilyen típusú fórum egy-két sajátosságát!
Köszönöm a részletes tájékoztatást.Nézd azon túl vagyok,hogy valamiféle jogos kritikát figyelmen kívül hagyjak.Természetesen ha azt nyíltan,egy korrekt hozzászólásban teszi meg valaki.Azért választja ezt az anonim módot a véleménye "kifejezésére,"de inkább nettó bosszantásra,hogy ne legyen azonosítható, beteges esetben törölhető.
Előfordulhat egy fórumon egy kírívóan közösségellenes,antiszociális ,népszerűtlen hozzászólásért esetleg így büntet egy topic közönsége.Nyilvánvalóan itt másról van szó,erről
meggyőződhettél.Egy teljesen bagatell ,szakmainak mondható jelenséget ismertettem/ritkán használt jármű akkumlátora,kikapcsolásának lehetősége/ aztán lásd korábban Írottak,most már a fegyveres topicokra valamint a mellettem pozítívan kiállókra is kiterjesztve.
Intézkedni ilyen formában semelyik moderátor, de még adminisztrátor sem képes, nincs ilyen opció!
Változás nem nagyon valószínűsíthető, de nem kizárt. bevezetése óta sokan tették ezt a +/- szóvá, de semmi reakció a tulaj felől, így inkább a tartós megmaradására kell berendezkednünk.
Visszanéztem kicsit hozzászólásaidat és tisztán látható, hogy az utóbbi időben kaptál több mínuszt. Az év elejéig alig volt negatívod tehát a változás mostanában történt! Valószínűsíthető, hogy vannak a fórumon, kik az "alapjogban" megadott anonimitást ilyen gyerekes módon használják ki, nem tudható. Lehet az is hogy te változtál és a többi felhasználó ezt így jutalmazza, vagy valaki tényleg rád szállt az utóbbi időben. Az elsőre a megoldás az önvizsgálat, a másodikra a "lekakilom" tabletta beszerzése és fórum használat előtti közvetlen bevétele mindaddig, míg nálad is ki nem alakul hogy ne vedd magadra az itteni dolgokat. Tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el mindannyiunknak megvan a maga "csodálója" itt, kik az egyszerű piszkálódástól kezdve, az itteni világot összemosásával folytatva egészen a külső IRL fenyegetésig elmennek! Na az már nem hogy kicsit kellemetlen, de már közelít a mániához is, ami sok esetben csak rosszabbodik!
Tehát egyet se bánkódj ilyen apróságok miatt! Ignoráld, kivel nem tudsz jókat beszélgetni, hagyd a mínuszokat figyelmen kívül (az önismereti relaxtréning után) és ne tedd szóvá, mert azzal csak olajat öntesz a tűzre és a neked ártani szándékozókat elégíted ki.
Számomra ismeretlen nick minden hozzászólásomat,láthatólag "cél és értelem" nélkül lemínuszolja.
Így vastagon visszaél ezzel a véleménynyilvánitási lehetőséggel.Vélhetőleg az igazi "kielégülést"
számára jobbjára az én bosszankodásom jelenti.Miután a topictársak mégis csak rajtam sajnálkoznak,tehát a pali vélhetőleg jól szórakozik!Megoldható -e a két piktogramm "ínnaktívvá tétele a hsz-eim nél?Az ámokfutás az " Aixam moped vagy autó" topicon kezdödőtt/-11,-12 /majd az általam látogatott fegyveres topicokra is átterjedt.Így kerültetek ti is /mint fegyveres moderátorok a képbe.A pali vélhetőleg képzett ,gond nélkül beletud nyúlni a számlálóba/netán több nick?/Kérem intézkedéseteket!