Tény, hogy a Crescom és az Absolut Pyro kft.-kben tulajdonostárs Salgó István az államreform-bizottságot kormány-biztosként irányító (korábban miniszterelnöki kabinetfőnöki, majd pénzügyminiszteri titulussal bíró) Draskovics Tibor apósa. Gecse állítólag igyekezett jó üzleti kapcsolatot kialakítani Szekeres Imre hadügyminiszter, MSZP-elnök-helyettes köreivel is. A Crescom Kft.-ben tulajdonosként szerepelt egy ideig Burget Péter, aki ügyvezető volt az – egykor a Népszavát is kiadó – Esma Spanyol-Magyar Reklám Kft. Régió Média Network nevű leányvállalatánál.
Jaja. Fontos volt a Crescomnak is az elmúlt években:)
Én fővárosi vagyok és egyáltalán nincs ellenemre a tüzijáték, de most azt gondolom, nem kéne...legfeljebb szponzori pénzekből. Ennek fejében legyen több reklám, oszt jó napot. Lehetne talán megoldást találni...
Erről én azt gondolom, hogy itt természetesen a budapesti tűzijátékot akarják megfúrni és nincs szó a vidéki tüzijátékokról.
Aki akart és vagy még akar, tud adakozni az árvízkárosultaknak.
Másrészt a fővárosi augusztus 20-i rendezvények Redbull airdace-vel és tűzijátékkal együtt jelentős idegenforgalmi bevételt jelent az országnak is, ebből fedezhetnek az árvízkárosultaknak is.
Szóval én azt mondom, legyen tűzijáték, amúgy álságos hangulatkeltésnek tartom a fővárosi ünnepek ellen való kampányolást.
Szerintem óriási botrány lenne, mert akik ott csüngnek, és tolonganak a rakparton őszerintük ez nekik JÁR! (Lásd. 2006-ot, akik mindenáron kimentek még akkor is, amikor a rádió egész nap azt vartyogta, hogy óriási vihar lesz).
Tőlem amúgy elmaradhat - talán kéccer voltam kint összességében.
Akkor lövöldözzenek tüzijátékot a levegőbe, ha minden embernek fedél lesz a feje felett. Ha már nem adtak pénzt árviz elleni védekezésre, akkor most csoportosítsák át a pénzt.
Meg a 8 milliós fizetések lefaragott részét is arra költség. Az mégsem járja, hogy Simor a FED elnökétől több pénzt visz haza, mikor Magyarország költségvetése egy nagyobb városéval azonos.