"Magam részéről nem beszélnék arany esélyekről, az éremért is nagyon meg kell küzdenünk. Most mindenesetre lehet kicsit ünnepelni. Remélem a lányok nem elégedtek meg ennyivel, mert nagyrészt ezen múlik a további sorsunk." -minden szavad igaz.
Annyit még hozzátennék első látásra, hogy a román csapat taktikailag is hibázott, a jobb szélen igen aktív Mayert áthozta balszélre, ahol "meghalt".Más hozzászólóktól eltérően én igen korrekt játékvezetést láttam. Ilyen fújást ezen az olimpián még nem kaptunk-bíztam az ukrán párosban.Jó jel volt őket a mérkőzés kezdete előtt látni a pályán, nem kevés számunkra kedvező itéletet hoztak/véleményes magyar támadóhibák, lépéshibák, a hatoson folyó magyar védőmunka ilyen megitélése stb./.Szurkolótáborunk fantasztikus volt, mély kalaplengetés előttük.
Nem utolsósorban élt a csapat a kapott lehetőségekkel, kevesebb technikai hibát vétett, és a lényeg-továbbra is versenyben vagyunk. Köszönet érte!
Óriási meccs volt, csak gratulálni tudok a csajoknak! Remélem megvalósul az álomdöntő vagyis Magyarország - Norvégia. Így a két kedvencem is egyszerre lenne pályán. Görbicz, és Hammerseng. Hajrá csajok!!!
"Arra a kérdésre, hogy mi lesz az elődöntőben, Hajdu mosolyogva így válaszolt: "Ha kikapunk lemondok, ha győzünk, maradok.""<-ez a nyilatkozat üti a debil értelmi besorolást, engem ez a lemondok-nem mondok dolog már kifejezetten irritál.
Nagy Gratula a lányoknak! Még nem mertem visszanézni a mérközést,hogy elemezgessem-még kóstolgatom az öröm morzsáit.Tudtam, hogy egy-két meccsre nagyon fel tudja szívni magát a csapat. Örülök, hogy sikerült a bravúr,mert ez ellen a román csapat ellen ez az volt-látva a román csapat korábbi olimpiai meccseit. Ma örömködni kell, az edzői stábnak pedig azonnal elkezdeni elemezni a várható következő ellenfelet.
33:29-et jósoltam egy másik fórumon-ennyit tévedjek a következő meccsre is:)
Hát ez az utóbbi 4 év legnagyobb győzelme volt, a mutatott játék alapján mindenképpen (de a meccs tétjét tekintve is). Ráadásul számomra egyben a magyar olimpiai csapat legkellemesebb meglepetése volt ez a meccs. Végig vezettünk, engem egész konkrétan a sydney elődöntőre emlékeztetett, ahol szintén teljesen demoralizáltuk az ellenfelet (ott a norvégokat). A számtalan pozitívum közül azért mégis kiemelnék párat: - védekezés: ezt a játékot tényleg nem tudom, honnan szedtük elő. Az elején viszonylag jól megfogtuk az átlövőket meg Stancát, és csak Maier tudott villogni. A második félidőben meg már teljesen szétesett a románok támadójátéka, és ebben elég komoly szerepünk volt. - Hajdu időkérése 24-21-nél. Iszonyatosan fontos volt, remek időpontban. Előtte 3 gólt kaptunk zsinórban, utána pedig produkáltunk egy 6-0-át. Abban a néhány percben dőlt el a meccs. - Ferling játéka. Igazából mindenki nagyon odatette magát, de Detti teljes extázisban játszott, mint aki az életéért küzd. Hihetetlen volt nézni. - Hazai pályán játszottunk! Kis hazánktól ennyire távol nem láttam még ilyet kézimeccsen. Kézzelfogható volt a szurkolók segítsége, 1-2 román labdakidobásban masszívan benne voltak.
Magam részéről nem beszélnék arany esélyekről, az éremért is nagyon meg kell küzdenünk. Most mindenesetre lehet kicsit ünnepelni. Remélem a lányok nem elégedtek meg ennyivel, mert nagyrészt ezen múlik a további sorsunk.
A meccset hallgatva/olvasva sikerült is megvalósítani a tervet. Dinu sehol nem volt, Pálinger csodálatosan védett, ehhez még néhány elsöprő teljesítmény már bőven(!) elég is volt. A svédek elleni után (mellett?) ez volt a legsimább meccsünk, hihetetlen!
"Teljesen feltérképeztük őket, nagyon sok statisztikát átnéztünk, ismertük a lőlapjukat, hogy a kapusok mit csinálnak. Háromszor tartottunk megbeszélést, videózást, tacepaókat tettünk ki a falra, hogy kinek mit kell csinálni. Tudtuk, hogy nyerhetünk. A románok féltek tőlünk, ezt lehetett érezni. A Koreától elszenvedett tízgólos vereség után mintha rugó lökné a csapatot, úgy pattant ki a gödörből."
Arra a kérdésre, hogy mi lesz az elődöntőben, Hajdu mosolyogva így válaszolt: "Ha kikapunk lemondok, ha győzünk, maradok."
Hát örüljünk egy kicsit ehez a győzelemhez, bent vagyunk a négy között! Az Orosz-Francia mérkőzés győztesével játszunk, 21-én csütörtökön a döntőbe jutásért, és az 100% hogy az oroszokkal játszunk megint, csak ne kapjunk tőlök megint nagy zakót!
Ez szinte hibátlan volt. Ilyen játékkal sztem bárkire veszélyesek lehetünk! Ma láttam a tüzet a szemekben, az akaratot, a hajtást. Szuper volt, HAJRÁ MAGYAROK!
ENNYI MAGYAR KINABAN,MINTHA AUSZTRIABAN LENNE AZ OLIMPIA!!HIHETETLEN!!EZZEL A MENTALITASSAL EL LEHET MENNI A DÖNTÖIG!!!!!!EZ KORREKT VOLT,DE A HAJDUBA AZERT KICSIVEL TÖBB TÜZ IS LEHETNE!!!roman kurvak GO HOME!!!
Szerintem a következő kettő is fontos,mert egy 4. vagy egy 7.hely között semmi különbség nincs.Egy érem az már valami. De ilyen játékkal a ruszkikat is megszorongathatjuk.
na és akkor lehet elemezni, h Hajdú ilyen szar olyan szar, nem ért a kézilabdához, faszságokat nyilatkozik, a lányok szarnak bele az egészbe, a fél csapatot le kell cserélni, morális problémák vannak, a játékosok nem állnak szóba egymással, kimennek pekingbe turistáskodni, meg szórakozni