A képen felette lévő több mint egy év és 18e km óta hegesztett.Jól meg van csinálva ahogy láttam.De majd kialakul.
Más. Légszűrő.
Csak gyári papír.Annyira elbaxottul szűk a gépben minden hogy rémálom a csere.A sportszűrőt meg ha 3-4-ezrenként nem takarítod/olajozod egy halom port enged be.
Ehhez még hozzávesszük hogy legalábbis nálam a 675-nél gyakorlatilag 20 centis egyenesen át rögtön a szűrőre jut a levegő a lámpa alól tehát minden bemegy.............talátam már méretes darazsat is benne.
Ezt sajnálattal hallom.Most ezt találtam ki,mert hozzáértő azt mondta picit jobb lesz tőle a gép...kipuff majd később,de tervben van ( első 5 éves terv)
Sportlégszűrőhöz kell egy kipufogórendszer is mert különben nem ér semmit. Zoli mondta a Triumphnál annak idején mikor én is rákérdeztem a témára, hogy nem érdemes foglalkozni vele mert, olyan a légzőrendszere a speednek hogy sok dzsuvát szív be. Több levegő, több dzsuva.
toltes van rendesen barmikor.sokaig jo.majd gondol egyet es gyujtasra leesik 11.5 korulre inditozaskor mmar cssk egy katt a relelebol a muszerfal ujra indul meg az ac es ujra katt es megy az egesz elorol.annyt vizsgaltam hogy csak az akksi lehet szar.
Én most rendeltem az ebay-ről fék-kuplung combot és passzentosan klafa. mfactory a cég neve. nézd meg,hogy amit szeretnél az kompatibilis a te gépeddel. korrektek nagyon és 2 hét alatt itthon volt. rendeltem még tőlük eloxált tanksapka csavarokat azok is hibátlanok.
Felhajló kuplung/fékkarral van valakinek tapasztalata? Van valamilyen tippetek, hogy ebay-ről milyet érdemes rendelni, egyáltalán érdemes-e? Amiket itthon lehet kapni elég drágák, de nem akarok gagyit sem rendelni.
Illetve hátsó sárvédőt Streetre érdemesebb ebayről vadászni, vagy inkább megrendelni a márkakereskedésben? Ebay-en most kb. 25 ezer Ft az, ami nekem kellene.
Van valaki, aki tervezi, hogy kilátogat az idei Tridays-re? Én nagyon szeretnék menni :). Volt már valaki, érdemes kimenni, esetleg beszámolna az élményekről :)? A Triumph Budapesteseket kérdeztem, azt mondták, minden éveben tervezik, hogy szerveznek egy túrát oda, de idén már tényleg össze is hozzák.
Apropó megtöröm a méla csendet..................ha valakinek van plexije streeten....................a gumianya a flyscreen részben van és a plexibe egy baxom nagy anya megy vagy a plexin átfut a gumianya és úgy bele alátétek közbeiktatásával a kisebb csavar?