Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
Tudom, de én legalább azt szeretném látni, hogy mi van összecsúszva vagy mi... nem tehetek róla averzióm van az efféle külső diagnosztizálással szemben. Ráadásul szvsz a gyógytorna milyenségét is meg kéne határozza az, hogy milyen helyzetben vannak a csigolyák. Hiába én már csak ilyen kurva materialista vagyok ami az orvoslást illeti: először jöjjenek az egzakt dolgok, aztán ha a gyógymód nem megfelelő, akkor jöhetnek a holisztikusok, sámánok és csontkovácsok.
Alíz, röntgenen csak azt fogjátok látni, ha valami félre- vagy összecsúszott. A sérv lágyrészi kitüremkedés, az nem látszik a röntgenen. Ha meghúzta valamelyik izmát, az sem. Reménykedjünk, hogy jól lesz, esetleg valami gyógytornát kap (emberemnek az segített).
Na az imént beszéltem a nagyobbik lányommal. Szóval azért olyan nagy baja nem lehet, mert megvizsgálták, volt valami szakvélemény, amit majd beírok ha látom, mindenesetre kapott a derekába egy Lidocain injekciót és egy hét mulva kontroll.
Még csak röntgenre sem utalták... talán mégis jobb lesz, ha végigjárjuk az sztk orthopédiáját? Azért a sok tapintásos diagnózis után én szeretnék valami kézzelfoghatót látni... :-(((
Kaptam jogerős végzést az aug. 22-i tárgyalásról, úgyhogy már nemcsak szóban, hanem papíron is ártatlan vagyok. :-))))) A határozatban burkolt kritika van a lefolytatott eljárás(ok) hibáit, és az olasz nő állításait illetően. Egyértelmű, hogy semmi keresnivalója nem volt ott, és az is gyanús, amit kérdezett. ;-)))
Felhív a nagyobbik lányom, hogy mondjam le a ma délutáni gerincvizsgálatot. MOndom mééér??? Hát mert a macskája nem ette meg az antibigyót, és azt kéne elvinni antibigyó injekcióra mert mi lesz ha nem kapja meg? Hát vele ritkán szoktam kiabálni, de most azt hiszem kihallatszott... mondom le van szarva a macska, kitisztították a sebét, kapott egy antibigyót, nem lesz semmi baja, de ha mégis akkor majd idehozod és az apáddal napnta elhordjuk szuratni, a gerinced fontosabb!!! De hogy különben is olyan barátságtalan idő van... mondom van autód, de ha nem azzal mész akkor kibirod azt az öt percet a metrótól. Na igen, de itt annyi a munka, különben is később jöttem be... mondom na és akkor mi van? Kerékbe törnek vagy mi? Hát azt nem, de a lelkismeretem... mondom (kiabálom), hogy tudod mit csak egy pár napra dugd a seggedbe a lelkiismeretedet, és menj csak szépen el... hát a végén morogva de megigérte.
Most nem tudom, hogy itt valóban a macska, időjárás, munka stb az oka, hogy nem akar elmenni, vagy egyszerűen fél az eredménytől??? :-(((
Nem a pasinélküliség a rossza karácsonyban, pláne nem az, hogy kívül vagyok egy szar házasságon. leszámítva azt a talán két évet, amikor tűzszünetet kötöttem vele, valójában évek óta utálom a karácsonyt, nem rólam szól, de eddig könnyebb volt elviselni.
De különben meg hagyjuk a lelkivilágomat. Tényleg kilátástalannak érzem a helyzetemet, de nem akarom itt fejtegetni, hogy miért és nem is tartom bombajó ötletnek, hogy ebbe egyáltaln belemenjünk. Mindenesetre unverzális a letargiaérzésem, nem csak magánéleti.
egyebkent szvsz kellenek neha azok az idoszakok, amikor az ember egyedul van, utana jobban fogja ertekelni az egyutt toltott idot. mano is meg tok fiatal, szebb, mint valaha, semmi olyan nincs a kepben, ami akadalyozna a parkeresesben. szerintem.
nem lattam a jelentkezesedet, a Skype-osat is csak most, elnezest. nemileg nyugtat a lelkiismeretemen, hogy ingatlan jutalekos szerzodes volt a tema. de lesz meg ilyenunk, ugyhogy kuldd el pls. mailben a telefonszamodat, ahol esetlegesen elerlek, mert sajna altalaban ilyen adj uram, de rogton tipusu dolgok ezek.
Szerintem annál csak az a szomorúbb, ha olyan alsógatya van a mosásban, aminek a gazdája csak citrompótló. (Eredetileg gazda helyett belevalót akartam írni, de még időben rájöttem, hogy a piszkos fantáziátok még véletlenül se úgy értelmezné, ahogy gondolom. ;-))) )
Na jó én juszt is ide írom, hogy a nagyobbik lányom macskája ma megsebesült, valami harci sebesülése lett (nem tudom miért, mellkason harapta egy másik macs, de hogy miért???? KI van herélve szegény jószág régóta...), aztán ma váratlanul ujra itt volt, mertugye itt van az a kis magánklinika ami éjjel nappal rendelkezésre áll... és segített nekem Ivánkának holnapra összeállítani egy jó kis izgi ádventi naptárt. Hozott mindenféle zacskócskákat még tegnap, volt itthon egy kiszuperált üzenőtábla vagy mi (tudjátok, olyan parafás), arra ráragasztottam egy pros Mikulásos papírt, abba beledöfködtünk olyan kis izébizéket (az üzletben sem nekem sem az eladónak nem jutott eszébe a neve, szóval ... ááááá most jutott eszembe RAJZSZÖG!!!!, de oylan kis szinesek, amiket térképbe szoktak böködni) ... szóval rajzszögeteket, arra felakasztottuk a zacskócskákat benen mindenféle csokikákkal, a férjem éppen az előbb fejezte be, hogy felszögezte.
Az a baj, hogy manojoe most elég depis, és valahogy zsigerből elutasítja a karácsonyt meg mindent. Hát igen, egyedülállóként nem annyira szívderítő... :-( De szerintem a gyereknek most nagyon fontos, hogy igenis adjuk meg neki a mesét, a... nem is tudom jól kifejezni, szóval a karácsony, a MIkulásvárás hangulatát.
Ma direkt elmentem ádventi koszorút venni, hálistennek a temetőnél garmadjára álltak, magunknak most olyat vettem ami szabályos: 3 lila és egy rózsaszín gyertya, manojoe-nak meg pirosat, mert a gyerek kedvenc szine a piros. Meg vettem nekik MIkulásvirágot is (Ivén tényleg nagyon szereti a növényeket, piros rózsát kért mikulásra többek közt.. furcsa...)
Meg vettem két könyvet is: manókról, MIkulásról, megmutattam manoje-nak is, és nem baszott le, hoyg izlésrombolok. Hálistennek ( nagy sóhaj...:-))) )
Istenem most valami oylat szeretnék énekelni mint a My fair lady-ben van: "Adj egy férfit a mennyekből..." (Vagy kettőt, vagy hármat... szomorú a nagymosás ha nincsen benne gatya, így van ez. )
Jelentkeztem, de meg semmi valasz. Pedig skype-on is megkerestem... Altalanaos vagy szamitastechniakai szoveget tudnek forditani. Gazdasagi, jogi vagy mas szakszoveget nem, mert csak a roman kifejezeseket ismerem az itteni adminisztraciobol, a magyar megfeleloket nem.
Ma reggel a szomszédunkat a férjem ébresztette, hogy feltörték a kocsiját és mindent kidobáltak belőle az utcára. A szomszéd még nem biztos, hogy feljelentést tesz, mert végülis nem vittek el semmit... Ilyen hozzáállás után most tuti nem alacsony a vérnyomásom. :-(