Ház, mégpedig vízház. A képen a tartály alatt állva felfelé nézünk, s a mennyezet deszkával fedett résén át látjuk az egyik tartály alján lévő elzáróváltót és a leeresztőcsövet. A kép Mendén készült.
A hely, és a képen látható létesítmény belső terének, és gépészeti berendezéseinek ismerete nélkül, nem túl nagy meggyőződéssel, de egy kazánház belseje is lehetne.
WC oldalán szoktak ilyen kis kukucskálók lenni... :)))
A falon ütött résen átnézve az előttem szólóval megegyezően én is felfedeztem a léceket, a lécek mögött egy hatalmasnak tűnő tartály szigetelésének borításán lévő szegecsek láthatóak, és középen egy tolózár is látható, a nézet szerint jobbra ívelő csőcsatlakozással.
Mohács, csak megfordítottam a képet, és egy kicsit a színeket is megváltoztattam. A képedre egyenlőre nem tudom a megoldást, pedig nagyon ismerősnek tűnik, és vannak jellegzetességek, amik alapján úgy tűnik láthattam is már(de nem biztos). GONDOLKODOM!
Nem csak ma hanem máskor is van jó napom, de vajon neked lesz-e? :-) vagy is meg tudod-e mondani, hogy melyik állomásra vezet ki ez a szép fasor. Segítségképpen: szintén Baranyában járunk.
Mitől "akár Mohács is lehetne..", lenne? Talán lehetne, de meg kellene indokolni, vagy cáfolni! (Tesóm lányának mániája, hogy mondatvégi írásjelek száma egy(1), vagy három(3), de semmi más ne legyen.)