Ez így igaz, de ha olyan élményt akarsz, akkor nem Niveát kell venni. A közel tíz év alatt kétszer műszaki probléma, és kétszer dagonya miatt kellett segítséget hívnom. Ellenben havonta kb egyszer mentem ,,menteni". Ezek között a Defenderen kívül minden típusú terepgép volt.
Rendszeresen nézem a honlapodat és irigykedek. Én sose jutok ki terepre....:( Mostanában az időjárás volt a fő gond, pedig időm lett volna. De hóba-sárba erdei utakon terepjáró nélkül lehetetlen közlekedni. :(
Hahó! Köszönöm a dicséretet. :) Nem, a 12-24-től megváltam, Nikon 18-35/3.5-4.5 lett helyette. Átmenetileg jó megoldás, hosszútávon 16-35/4 VR-re fogok majd gyúrni szerintem. De ez még a jövő zenéje. :)
Láttam a kuwaiti képeid, jók lettek! A beltéri WB-k és expók pazarok! A széleslátósakat mivel követted el? Tokina 12-24 f/4 DX-ben? FX-ben bezoomolva? Vagy valami specifikusabb cucc? :)
Az MMK Nonprofit Kft. és a Mezőföld Természetfotó Egyesület tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2010. március 1-én 18 órakor Dunaújvárosba az MMK Kassák Galériában megrendezett
„A mi világunk, 2010”
című kiállítás ünnepélyes megnyitójára.
A kiállítást megnyitja: Schlosser Tamás főszerkesztő NATIONAL GEOGRAPHIC MAGYARORSZÁG
Közreműködnek: Kiss Adrienn - ének Kereki Anna – vers
A kiállítás megtekinthető: március 01 – március 26-ig naponta 8-20 óráig (vasárnap szünnap)
Azt a szomszédjuktól szokták ellopni. Az egyik ismerősöm négy pótkocsi fát tárolt be a faházába (Galambospusztán) oszt karácsonyra már a végére is ért, mert ő előröl szedte a fát, a szomszédja meg hátulról.