Többek között a kb. 19 ezer hozzászólást tartalmazó azonos című topikunkat is érinti az RTL Fórumának megszűnése. Itt folytatjuk, ha onnan végleg kidobnak minket...
Ha a Gépjármű Ügyintézési Pontról kapott rendszámot (ha XVIII. ker., akkor jó eséllyel igen), ott pont hogy ezres nagyságrendben vannak bent a kombók, ezért lehet, hogy még volt AE-FE, ha jól láttam, akkor az AE-FF-ek is onnan kerülnek ki.
Az AE-GU számait nem tudom, mert miután mondta az ügyintéző, hogy AE-GU, nem is érdekelt, mert nem tetszik ez a kombó. Törökbálinton AE-HN-467-től 499-ig, majd AE-HR-600-tól felfelé (nem tudom meddig). A HR-es sorozat friss, ropogós, nem rég kapták, még nem adtak ki belőle, szóval gyanítom az összes megvan.
Értse már meg mindenki, hogy egy sorozat nem egy okmányirodában megy, így ha valaki megoszt ilyen infót, legyen szíves konkrétan a számot is megírni mellé.
Hát, nem..... meg lett kötve de AAAAAAAA-val lett mind a rendszám helye, mind a forgalmi szám kitöltve... Felhívtam a szalont, azt mondták, hogy ez így ok, majd updatelik. Addig nem is fizetek be semmit....
Ma is hívtak, azt mondta, hogy a kollégája ma hozza (hozta) el a rendszámot, holnap ráteszik, és csütörtökön vehetjük át.
A kötelező biztosítás kötvényéről már az átvétel előtt megtudhatod, hogy mi lesz a rendszám. Amikor szeptember végén átvettük a kocsinkat, azt hitte az értékesítő, hogy még nem ismerem a rendszámot, de én azt már két nappal korábban tudtam egy biztosítótól kapott e-mailből.
csak a sokadik és biztosan nem utolsó példa arra, mennyire ostobák döntenek ezekről a dolgokról magyarországon
őszintén szólva elképzelni se tudom, hogyan merülhetett fel egyáltalán ez a hihetetlenül ostoba ötlet arról, hogy évente cseréljék le az első két betűt egy olyan országban, ahol előre készletezéssel kap rendszámot a több száz okmányiroda. ez így sehogy sem működik: mert ha az van, hogy mondjuk adott év január elsején a gyárban váltják az első két betűt, a fiókok mélyén akár egy évig is marad régi készlet
ha az van, hogy előre legyártanak egy csomót és január 1-től az irodákban kell váltani az első két betűt, iszonyatos mennyiségű kiadatlan tábla marad, aminek az újrafeldolgozása és logisztikája akár már problémás is lehet
vagyis: mivel is sajátosan ostobán és centralizáltan alakult ki a magyar rendszer, teljesen felesleges volt befejezni idő előtt az aa-t
Mellesleg megis mi volt az elkepzeles? Videki ocsmanyirodaban ott marad egy regi valahogy, akkor dobjak ki? Ugysincs semmi jelentosege, hogy mi all a tablan.Abbol meg nem lehet tudni, mikori az auto.