A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Ilyen pontatlanul játszani :( Nem volt átlövőnk :( Mondjuk Lacika az elején megpróbált 3 átlövést, nemjött, utána még egyszer ugrott fel lövésre, a másodikfélidőben ... Én Katzirc helyett biztos Nagy Kornélt játszattam volna, bár fiatal még, de sokkal jobb játékos mint Dávid.
Sajnos a belső posztokon mindenki csődöt mondott.
Nándinak jól ment a védés, szerintem, nem hátul hanem elől volt a gond, kár :((
Hanem gondolom sokan vagyunk így itt, akik tudják milyen az egy meccs közben tehetetlennek érezni magad... itt a képernyő előtt, meg sokkal rosszabb!!!
Főleg, hogy akkora formában nem voltak a horvátok sem, hogy ezt a meccset ne lehetett volna hozni...
Akkor mondjuk azt, hogy taktikáztak Angola ellen (úgyis behúzzuk alapon) és Horvátország ellen (úgysem húzzuk be alapon). Amikor nagyon fontos volt, akkor csoda volt, amit csináltak.
Csak egy példa: Finnország álomhokit nyújtott végig az olimpián jégkorongban. Ki a bajnok? Svédország. Mert a döntőig tartott a finn lendület. Addigra 1-2 beáldozott, rápihenős meccs után a svédek ismét a legjobbat tudták hozni.
Eztán én is az elsőre hallgatok! Még nincs veszve semmi, amit buktam kis téttel játszottam, hálaégnek. EGyébként kint Horváto-ba fogadtam, ott a lengyel-izlandra 2.35öt adtak volna.
Ha bejön a papírforma, akkor a magyar-dán-orosz hármas egymás elleni meccsei döntenek majd arról, hogy ki jut be a nyolcba. Feltéve, ha a dánok megverik a cseheket (ami szerintem valószínű). No, meg persze, ha nem borul a papírforma, mondjuk egy magyar pontszerzéssel a spanyolok ellen (de szép is lenne!), vagy egy dán pontszerzéssel a spanyolok ellen ma (nehogy már...).
Előszöris Sziasztok, hiszen teljesen új vagyok itt...
de egyúttal elég elkeseredett is...
én úgy érzem szinte minősíthetetlen volt a meccs... a szélsőink sehol, a Nagy Laci féle "fontos" megmozdulások és gólok sem kompenzálják már rég a kihagyott helyzeteket és eladott labdákat... 2 méteres ember...felugrás???
A baj az, hogy a dolgok hatnak egymásra. Ha érzed, hogy neked fújnak: megnyugszol. Stabil hátországot ad. Jobban játszol tőle. Ha érzed, hogy ellened fújnak: felidegesedsz és szarabbul játszol tőle.
Olyan dolog ez, mint egy világklasszis kapus a kapuban. (Legalábbis pszichés szempontból)
Ha egy garnitúra négygólos hátrányból feláll 4 perccel a vége előtt, 2 perc alatt egyenlít, miközben egy, a bírók és a közönség által támogatott skandináv alattomos kézilabdát "játszó" csapat az ellenfél, nos az a garnitúra minden, csak nem ijedt.
Eddig 4 meccs/4 győzelem volt a mérleg, ezt kéretik nem elfelejteni!